- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.201
Evdekiler diyete değil yalnız1demlik yesilçay demledim herkese yeter sanırim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdekiler diyete değil yalnız1demlik yesilçay demledim herkese yeter sanırim![]()
Görürüz bebeimBla Blahaftaya yenince de biz yaparız artık
![]()
Yesin da küçük mü kalsınYok kız yeme neden yicen![]()
Takıma demlemisEvdekiler diyete değil yalnız
Hişt kendine gel yarış yapıyoz şuradaHahajah yokya azcık yerim
![]()
Koklucak o dumanla zayıflar bu haftaHişt kendine gel yarış yapıyoz şurada![]()
Yesin yavKız yemesinminnak kalsın
![]()
Kocada zayifladi 100 kilodan 92düstüEvdekiler diyete değil yalnız
Yemesin derya su orucu yapacakmış beraber yapsınlarYesin yav![]()
Benimde bu hafta kocam yok biliyorsunuz yokken nasıl oluyorumYemesin derya su orucu yapacakmış beraber yapsınlar![]()

Ben gibimaya91 dümdük geliyor
Hadi bakalım bas gazaBenimde bu hafta kocam yok biliyorsunuz yokken nasıl oluyorum![]()
![]()
![]()
Afiyet olsun canımNeyse kızlar bugün ki menü sabah yok uyuyordumöğlen 3 yumurta 1 salatalık
Akşam 5 kaşık pirinç pilavı tepeleme. Şimdide kahve içiyorum bu kadarE Elif_Eylul
Afiyet olsun canımNeyse kızlar bugün ki menü sabah yok uyuyordumöğlen 3 yumurta 1 salatalık
Akşam 5 kaşık pirinç pilavı tepeleme. Şimdide kahve içiyorum bu kadarE Elif_Eylul
Bak takımdakiler ayağımızı denk almaliyiz. Ama ben karıştıririm ya kim benimkinkim degilEvet kızlar bu hafta grup hâlinde yarışıcaz,haftaya cumaya kadar en çok kilo veren takım kazanır
![]()
![]()
Hırs,rekabet, herşey serbest
cuma günü kazanan takım +2
kazanır
Sizden ricam menulerinize dikkat etmeniz,varsa ödülünüzü bugün kullanın yarından itibaren menülerde cısslara 5bin adım cezası bilginize
Haydeee esen kalın
🏋 🏋 B BitterCikilata
M MissHayaLet
@Gokyuzu_kadar
@sulisim
@M_atruska
@Klassklasik
@Seraayms
@klbk3391.3
73.1
61.0
60.5