- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #138.261
Kız merak etme ben yediğim zaman veriyorum bacumEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız merak etme ben yediğim zaman veriyorum bacumEvet siz çok yiyin lütfen:)))) çok derken çokta abartmayın ama he

Hıhı tamam olar ":)))))Biz konuşmayalım gösterelim![]()
Çok eğlenceli oluyoreValla simdiden kizisti. Cumaya kim öle kim kala gibi olacak![]()
Kazanırsak 2 tane mi ödül var.Evet kızlar bu hafta grup hâlinde yarışıcaz,haftaya cumaya kadar en çok kilo veren takım kazanır
![]()
![]()
Hırs,rekabet, herşey serbest
cuma günü kazanan takım +2
kazanır
Sizden ricam menulerinize dikkat etmeniz,varsa ödülünüzü bugün kullanın yarından itibaren menülerde cısslara 5bin adım cezası bilginize
Haydeee esen kalın
🏋 🏋 @BitterCikilata
M MissHayaLet
G Gokyuzu_kadar
@sulisim
@M_atruska
@Klassklasik
@Seraayms
K klbk3391.3
73.1
61.0
60.5
80.7
71.10
57.05
54.7@N E S L i
D _DeryaSultan_
@happiness s
@Chikolata_gozlum
S Sekerpareeee
@dfn0714
@Serenajp
maya91
94.90
74.40
61.4
60.25
78.9
66.7
60.25
55.1
Ben ortalik şeysiDost musun rakip mi![]()
BendeeeeKız ben bugün bile kaçamak yapmadımmmm![]()
Mercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendimYerik biz yiyip veririk![]()
Evet evet farkindayim. O yuzden bol bol yemelisinSen bizdensin![]()
Yeme yarışması he ona göre![]()
Onu biliyom da kim vardi kim yoktu. En iyisi ekran fotosu alayim. Bunlar beni kandirir8×8 kisi var canim
Ilk sayfaya koydum 2kisiyi eklemedim
Mavilerin hepsi senin takimin
Düşünmeye başladım. Ne yesem diye. Madem 2 hakkım var çok dikkatli seçmeliyim.Evet yemelere doymucaz![]()
Cumaya kadar bol bol zamanin varDüşünmeye başladım. Ne yesem diye. Madem 2 hakkım var çok dikkatli seçmeliyim.
Bak bana sarmalar börekler gömüp 1.5 kilo verdim artık daha bir şey demiyorumMercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendim![]()
Ezecuk bunları bizMercileri 3er 5er yiyip 1.3 kilo veren bendim![]()
Geçti bak hiç acımadıKüstü artık![]()
Bişicik olmaz bittomDaha ne kaldı ki![]()

Kendi kendine oyna simdi