- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.161
:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljdValla ayarlardik bi gün çayın kahvenin su gibi aktığı altın günü okurdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljdValla ayarlardik bi gün çayın kahvenin su gibi aktığı altın günü okurdu![]()
Burdayım ben hisseler ne durumda bakimBen gelene kadar herkes uyumaya gidiyorhadi iyi geceler hepinize o zaman. Benim daha 2 saatim var
![]()
Plazası olan yakışıklı cool bir adam . Fakir ama çok güzel masum mahalle kızı :)))) buyrun izleyin zaaaaYa türk dizileri hep aynı versiyon zengin oğlan fakir kız![]()
Haftasonu ya şu an işlemiyor. Ben ufak ufak girdim anca 10 tl kârımBurdayım ben hisseler ne durumda bakim![]()
Altınlarım vardıııı bitttiiii:))) Altınları alın gelin derdim bende hahahflykdljd
Aaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))Plazası olan yakışıklı cool bir adam . Fakir ama çok güzel masum mahalle kızı :)))) buyrun izleyin zaaaa
Yaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyinAaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))
Yanlışlıkla çocuk yapıp evlencekler falan oooo ne olaylar olacak . Türkiye orta yaş milletinin meraklı olduğu şeyler bunlar :))Aaaa unuttum birde kötü adam var kızı tehdit ediyor olmalı ki cool adam kızı kötü adamdan kurtarmalı yoksa tutmaz o dizi ")))))
Zaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlhYaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyin![]()
Tükürmesine hastayım onunZaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlh
Adamım MuratYaa youtubeta murat soneri mutlaka izleyin![]()
İntikommmmmZaten onu hiç kaçırmam kahkaha ata ata izliyorum hahsjfkfndlsjdjfkrlh
11.22.63 adlı bu diziyi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Mendillerinizi hazırlayıp öyle başlayın
Neye anlamadımCevap verdin yaw![]()
![]()
![]()