- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #143.121
Oruç tut hemen gelirRegli gecti yaaa dünde gelmedi bugün bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tut hemen gelirRegli gecti yaaa dünde gelmedi bugün bekliyorum![]()
GeldiOruç tut hemen gelir![]()
Geçmiş olsun canımYine yanlış yazmışımMOR. dün elimi kestirdim derin biraz.zor yazıyorum..bakıp bakıp gidiyorum
Evet bende kullandım dediğin gibi fayda olmadı...şimdi işte ya tutarsa deyip doğal yöntemlerden devam![]()
Ve masama gelen 2 dilim baklava, Allah'ın nasıl bir kuluyum ya şoktayımYok sen kafayı yedin![]()
Geçmiş olsun canımHoşbuldum ablam
Kız kusmaya başladı hastaneye getirdim az önce
![]()
Hadiyaa ben olsam yerdimVe masama gelen 2 dilim baklava, Allah'ın nasıl bir kuluyum ya şoktayım
Baktıki susmuyozEsmayı gönderdiniz sonunda kız gitti![]()
![]()
Geçmiş olsun canımYine yanlış yazmışımMOR. dün elimi kestirdim derin biraz.zor yazıyorum..bakıp bakıp gidiyorum
Evet bende kullandım dediğin gibi fayda olmadı...şimdi işte ya tutarsa deyip doğal yöntemlerden devam![]()
Tatlının üstüne deseydinBnde etiket yapmıyorum artık beni üzdü yumurtayı ne zmn yiyem diyor![]()
Bunu neden alıntı yaptım unuttum
Bekledimde gelnedin diye başlaRegli gecti yaaa dünde gelmedi bugün bekliyorum![]()
Geçmişte hep sen vardın

Hayırlı olsun
Çok iftiracısın heeeGeçmişte hep sen vardın![]()
At at at başka masaya atVe masama gelen 2 dilim baklava, Allah'ın nasıl bir kuluyum ya şoktayım
Allah razi olsunHayırlı olsun![]()
Hadiyaa ben olsam yerdim![]()
Şey gibi oldu buAt at at başka masaya at![]()
Hele git yaaa ne kadar konuşmuşsunOğlan akşam yemeginde çörek istedi lokma yani yoğrayim![]()
Ne kadar adım atdınOkula git gel
Okula git gel
Okuldan al gel
Aksama![]()
Sıra sendemiHele git yaaa ne kadar konuşmuşsun![]()