- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #143.181
Boy abdesti al simdiÖfffff![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boy abdesti al simdiÖfffff![]()
Tutn şunu gene coştuu ağşama çok var dahaaa
Yürüyecekse 2 sinide yesin boşa yürümesin1 catal yemis ama canim. Eve yuruyerek gitsin hallolur![]()
Regl geldiya hormonlar tavan şuanTutn şunu gene coştuu ağşama çok var dahaaa![]()
Çikooo sizde iftar ne zamanRegl geldiya hormonlar tavan şuan![]()
Farketmez her türlü şişiyor yede şiş bari![]()
Tartıya yansicaksa şişmen yemen daha iyi olmuş![]()
merak etmeyin ben o bir çatalı her türlü yakarım1 catal yemis ama canim. Eve yuruyerek gitsin hallolur![]()
Yine cikti bunlar. Bayadir yoktu
Sakla dolab çekmece ne varsamerak etmeyin ben o bir çatalı her türlü yakarımyarın sporda parçalıcam, baklava 2 gün durur mu acaba cuma yeseydim (kocayı sattım direkt)
Cumaya tazesini alirsin kiz.merak etmeyin ben o bir çatalı her türlü yakarımyarın sporda parçalıcam, baklava 2 gün durur mu acaba cuma yeseydim (kocayı sattım direkt)
Parçalama annem lazım olurmerak etmeyin ben o bir çatalı her türlü yakarımyarın sporda parçalıcam, baklava 2 gün durur mu acaba cuma yeseydim (kocayı sattım direkt)
17:31 bizim saatle . 1 buçun saat kaldıÇikooo sizde iftar ne zaman
Boy abdesti al simdi![]()
Noluyonuz arkadaşlarRegl geldiya hormonlar tavan şuan![]()
Durur bencemerak etmeyin ben o bir çatalı her türlü yakarımyarın sporda parçalıcam, baklava 2 gün durur mu acaba cuma yeseydim (kocayı sattım direkt)
haha mantıklı, bir de hava almayan kapta.Sakla dolab çekmece ne varsa![]()
bu patrondan, buna param yetmezCumaya tazesini alirsin kiz.
Reglden o gecikti bide o kafa yapıyorYine cikti bunlar. Bayadir yoktu![]()
Yine cikti bunlar. Bayadir yoktu![]()
Ooo kesin ye bi daha nerden gelecekhaha mantıklı, bir de hava almayan kapta.
bu patrondan, buna param yetmez![]()