- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #143.481
Yapma yaşifa olsun inşallah
Insallah hemen toparlar![]()
Iyi olmuş yoksa gecmez![]()
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarCabucak toparlar canım serum iyi gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma yaşifa olsun inşallah
Insallah hemen toparlar![]()
Iyi olmuş yoksa gecmez![]()
Geçmiş olsun canım
Sağolun kızlarCabucak toparlar canım serum iyi gelir![]()
Bi kere geldi mi bütün evi dolaşıp gidiyor ona da çok geçmiş olsun canımHastalık peşimizi bırakmıyor gitmişken oğlanı da gösterdim bugün iki kere işerken ağladı resmen idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ondada çok yoruldum ya![]()
Ama iyi olmuş ordayken göstermen canimHastalık peşimizi bırakmıyor gitmişken oğlanı da gösterdim bugün iki kere işerken ağladı resmen idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ondada çok yoruldum ya![]()
Gecmiş olsun canımHastalık peşimizi bırakmıyor gitmişken oğlanı da gösterdim bugün iki kere işerken ağladı resmen idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ondada çok yoruldum ya![]()
Geçmiş olsunHastalık peşimizi bırakmıyor gitmişken oğlanı da gösterdim bugün iki kere işerken ağladı resmen idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ondada çok yoruldum ya![]()
Yaa nesi var hayırdır??Sağolun kızlar![]()
Cikonun göbeği
Ama.neguzel spora basliyordu baayannnOfffff bu bn![]()
Anası ağladıDünyası kapandı![]()
Bi kere geldi mi bütün evi dolaşıp gidiyor ona da çok geçmiş olsun canım
Ama iyi olmuş ordayken göstermen canim![]()
Gecmiş olsun canımmaalesef herkes hasta
Teşekkürler kızlarGeçmiş olsun![]()
Kusmaya başladı sabah 2,3 kere kusunca götürdüm günler öncesinde bende ve oğlumda da oldu aynı durum salgın olsa gerekYaa nesi var hayırdır??