- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #143.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yemicem detoks yapayim![]()
Son dakikada işleri halletmeye çalışan bireyler gibi :))))) şaka bir yana nasıl oldun sen ?Yarın yemicem detoks yapayim![]()
Durum iyi sanırim muhtesem atmıssin
O olsam olsam ben olurum zatenSon dakikada işleri halletmeye çalışan bireyler gibi :))))) şaka bir yana nasıl oldun sen ?

Ay hadi inşallah çok mutlu olursun sonuçtankıpırdama var nihayet.cumaya biraz daha olabilirse mutlu olucam
![]()
Sevindim senin adına gider daha 1gün varkıpırdama var nihayet.cumaya biraz daha olabilirse mutlu olucam
![]()
Sevindim senin adına gider daha 1gün varkıpırdama var nihayet.cumaya biraz daha olabilirse mutlu olucam
![]()
Ha yok..ya kırılma olmadı bi de sıkıldım diye değiştirelim dediTamam canim kendine göre yapma dicektim
İnşallah hemen iyileşirsinO olsam olsam ben olurum zateniyi olmaya çalışıyorum canım öksürük devam
![]()
İyi canım sen nasıl oldun.Hatunlarnasılsınız bakkim
Inşallah yarın gaz yapicak bişey yemiyim diye kapuskayi bu güne aldımSevindim senin adına gider daha 1gün var![]()
O kadar sevinmişsin ki 2 mesaj gelmişSevindim senin adına gider daha 1gün var![]()
Çok daha iyim inşallah önemli sorun yok sanıyorumİyi canım sen nasıl oldun.
Yiyorum zatenİnşallah hemen iyileşirsinzencefil bal karıştır ye dicem ama korkuyorum mutfağa uğrayınca çok yersin diye :)))
Inşallah canım yaAy hadi inşallah çok mutlu olursun sonuçtan![]()
Anan halaaa ordamiYiyorum zatenmutfak işleri annemde
![]()
Sen Allah ın izniyle kıracak bu hafta bu direnciInşallah yarın gaz yapicak bişey yemiyim diye kapuskayi bu güne aldım![]()
İnşallah sevindim canımÇok daha iyim inşallah önemli sorun yok sanıyorum![]()