- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #145.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bu topikte yarışıyorsan sana da demiştir ortaya attı çünküÜzerime alınmalı mıyımkadın bize saydı gitti heeeee
![]()
Ay hersey değişti dur yazınca görcen hahahaha
İyi senden naber ahahah yemiyoruz bu hafta kahvaltı kebap mantı vsNaber bebiiş tavsaann![]()
Yapma etme dha gencim yolun başındayımÇabbukkk yaz cuma bugün
Yok hepsi kas oldu onlarınYardım edin kızlar gidip kendimi kustursam bağırsaklara inmismidir acaba![]()

Sağolsun bayadır ezik dozu almamıştımSende bu topikte yarışıyorsan sana da demiştir ortaya attı çünkü![]()
Yapma etme dha gencim yolun başındayım![]()
Kaptanim çok zor kilo veriyorum ve diyetisyene gitmeye karar verdim bu hafta içi gideceğim inşallah.ama biraz alışana kadar mola istiyorum çünkü vermediğimi gördükçe vazgecesim geliyor.uzun süre tartilmak istemiyorum o yüzdenAaaa neden
Değişikti nedense yediklerinle görmeden bize atıp tutmaya gelmişSağolsun bayadır ezik dozu almamıştım![]()
Sana yakışmaz bacum onlar kendi kendini yapıyor karışma sen pisliğe![]()
Kız sen verdin yaKaptanim çok zor kilo veriyorum ve diyetisyene gitmeye karar verdim bu hafta içi gideceğim inşallah.ama biraz alışana kadar mola istiyorum çünkü vermediğimi gördükçe vazgecesim geliyor.uzun süre tartilmak istemiyorum o yüzden![]()
Ben biliyorum ne olduYok hepsi kas oldu onların![]()
Klasik kahvaltı da neler varSbah klasik kahvalti
Öğlen 4 tulumba iki kasik sütlaç
İkindi bir döner bol yeşillikli yessilikli nasıl oluyorsa kıyafet sanki
Akşam iki kuru pasta
E Elif_Eylul
İngaaaaaaaa ingaaaa ingaaaaa
Şaskin işareti koymayın ya kötü oluyorum
Afiyet olsun canımSbah klasik kahvalti
Öğlen 4 tulumba iki kasik sütlaç
İkindi bir döner bol yeşillikli yessilikli nasıl oluyorsa kıyafet sanki
Akşam iki kuru pasta
E Elif_Eylul
İngaaaaaaaa ingaaaa ingaaaaa
Şaskin işareti koymayın ya kötü oluyorum
Zavvali zeytin peynir vala bişey yok kuranima kitabimaKlasik kahvaltı da neler var![]()
GaripDeğişikti nedense yediklerinle görmeden bize atıp tutmaya gelmiş