- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #145.921
Aslında her topik bir maceradircok maceraya girmiyim ben...sonra tutamıyorum kendimi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında her topik bir maceradircok maceraya girmiyim ben...sonra tutamıyorum kendimi
![]()
Afiyet olsun canım
Valla haklisij en son 2 satligine tek 58 gördümKoskanma kız sende geldin o kilolara tekrar göreceğiz![]()
Bizde maceradan payımızı alanlardan oldukAslında her topik bir maceradir![]()
Sence mi ? Sen kimsin pardon ? Ne sanıyorsunuz kendinizi çok merak ettim nesiniz siz ? Hormonlarınız azıttı da saldırıp rahatlayacak yer mi arıyorsunuz :)))) ne ayaksın ???
Tekrar görürsün herşey bizim elimizde yeter ki isteValla haklisij en son 2 satligine tek 58 gördüm
Afiyet olsun canımMenüm
Bugün ki kaçamağım öğlenden sonra ( 2 dilim ıslak kek yidim küçük dilimler baklava diliminden azcık büyük )
Öğlen 3 yumurta 10 zeytin
Akşam 2 tane avokado ( zeytin yağı ile püre yaptım ) 1 bardak maydanoz suyu yarım limon
E Elif_Eylul
Kocam konuşkan değil mecbur burda konuşuyom benHiç susmuyorlar Allah kocalarıyla sohbet etseler az![]()
Avakodoyu böyle mi seviyorsun sadece zeytinyagiMenüm
Bugün ki kaçamağım öğlenden sonra ( 2 dilim ıslak kek yidim küçük dilimler baklava diliminden azcık büyük )
Öğlen 3 yumurta 10 zeytin
Akşam 2 tane avokado ( zeytin yağı ile püre yaptım ) 1 bardak maydanoz suyu yarım limon
E Elif_Eylul
Menekşeye olan aşkımdanSizin altta çiko menekşe yazıyor o ney
Bizim kalbimiz iyi herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama maalesef sonradan koynumuzda yılan beslediğimizi anlıyoruzBizde maceradan payımızı alanlardan olduk![]()
Çok kızmışım baya kızmışım
Hadi bakalım insanlah senin bebiş nasıl ben oğlumu üç gündür sütten kestimTekrar görürsün herşey bizim elimizde yeter ki iste![]()
Bn yağlı diye yağ koymuyorum limonAvakodoyu böyle mi seviyorsun sadece zeytinyagi
Evet maalesef neyse ki iyi olduBizim kalbimiz iyi herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama maalesef sonradan koynumuzda yılan beslediğimizi anlıyoruz![]()
Topik sayesinde 2.300 gram verdim kızBir kere mayalandin bacım![]()
Aynen ya...geçen bdv de anam bi yorum yapayım dedimAslında her topik bir maceradir![]()