• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar ben zaten doktorun verdiği diyeti yapıyorum canım ama spora biraz asilmam lazım en fazla 1 saat yürüyüş yapabiliyorum
Elinden ne geliyorsa artık 😘 önemli olan sağlıklı olmamız 🥰

Kaptanım bana yarın ki kontrol tartısında izin verir misin ? Sebebini anlatıcam 🤣 tartılamam bu sabah
Şimdi biz kumanda aldık eski tv yi kurduk kumandası kayıptı. Aldığımız kumandaya pil almayı unutmuşuz bende tartınınkini söktüm koydum . Akıllı kumandaydı ayarlamaya çalıştık beceremedik eşleştirmeyi bu sabah kocam kumandayıda götürdü geri vermek için. Bil bakalım neyi unuttuk ? 🤪 piller içinde kaldı ben fark ettiğimde eşim çoktan eve gelmişti . Zaten yarım saat falan oluyor fark edeli .

Şimdi biz kumanda aldık eski tv yi kurduk kumandası kayıptı. Aldığımız kumandaya pil almayı unutmuşuz bende tartınınkini söktüm koydum . Akıllı kumandaydı ayarlamaya çalıştık beceremedik eşleştirmeyi bu sabah kocam kumandayıda götürdü geri vermek için. Bil bakalım neyi unuttuk ? 🤪 piller içinde kaldı ben fark ettiğimde eşim çoktan eve gelmişti . Zaten yarım saat falan oluyor fark edeli .
Yarın sabah değil ama akşam tartılırım ama o da doğru çıkmaz 😁

Evet bizim patronda diyette, havuç tüketme demiş diyetisyeni
Bnde salatada yemekte minimum tüketmeye çalışıyorum. Bazen taratorda yiyorum yersem fazla olarak diğer zmn yemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X