- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #153.501
Sen cinssin ben ne yapayımHasta olan yatar dinlenir ben hapsırırken giremiyordum bile be![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen cinssin ben ne yapayımHasta olan yatar dinlenir ben hapsırırken giremiyordum bile be![]()
Hee tabii canım bura daha cok yorar yazık girmesin bir daha![]()
Yemede gitsin artıkVKİ 71.11 de kalmıs71 le gitmişim bitsin gitsin artık su kilolar
![]()
Afiyet olsun canımnasıl gidiyor şekersiz diyet
Evet canım yüz yüze daha iyi olur bence de
Anneanne candır![]()
Bu sabah yine tartildim 55.700 gördüm 200 gram vermişim vazgeçtim yemektenDerdinden kurtuluyo nasıl gülmesin
Ye gitsin şööööyyle nohutlu tavuklu bi pilav missss![]()
Ben atlaya atlaya bakıyorum. Yetişemiyorum. Ama okuyunca da çok keyifli oluyor.Yok artik cidden yok 50 sayfa
Aaa sende gözükmüyor muSende yine vki çıkıyor bende gözükmüyor daha yeterki gözüksün fazla gözüksün![]()
Sen cinssin ben ne yapayımbeni uyku tutmuyor hastalanınca
Sen cinssin ben ne yapayımbeni uyku tutmuyor hastalanınca
Yemede gitsin artık![]()
Afiyet olsun canımDün menümü yazamadım. Kamptaydım telefon çekmedi. Dün sabah bir açma şeftali suyu
Dün akşam tavuk mangal, domates salatası
Yarım paket cips
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
♡
MENÜ
SABAH
Klasik Kahvaltı
ARA ÖĞÜN
Kahve
Hurma
Maden Suyu
ÖĞLEN
Hiçbirşey
AKŞAM
Tava
Pilav
Cacık
Yerim Umarım
ARA ÖĞÜN
Tarçınlı Süt
♡
Annemgildeyim
Kaçamak yapacak halim bilene yok![]()
ayarlardan başkasının imzası gözüksünü tıklaSende yine vki çıkıyor bende gözükmüyor daha yeterki gözüksün fazla gözüksün![]()
Hepsinin çeneleri tutulmuyor konusurken ben bile yetisemiyorumBen atlaya atlaya bakıyorum. Yetişemiyorum. Ama okuyunca da çok keyifli oluyor.![]()
Afiyet olsun canım
Yarım paket cips çok olmus
Afiyet olsun canım![]()
Hayırlısıyla bitirmek nasip etsinSanırım yoruldum 3çuval insaat pisligi attık toparlandı ama bende bittimsimdi kalan boya
Burasıda öyle canım heryer uçuyorRüzgâr evi ucurcak bu gidişle![]()
Amin canim az kaldi ama bizde bittikHayırlısıyla bitirmek nasip etsin![]()