• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi tane tahlil ismi var o 1+ yazıyor pozitif. Bende araştırdım bazı yerde hamilelikte öyle yazar diyor. Bazı yerde ketojenik diyet yapıp vücudu ketoya girenlerde oluyormuş. İsmi de keton diye bişey
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Okul öncesi öğretmeni
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 / 4 ve 2.5
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME : Şişko olmam 😂😂😂
Hoşgeldiiin aramıza😇 biz gayet sessiz sakin insanlarız👼👼

Bi tane tahlil ismi var o 1+ yazıyor pozitif. Bende araştırdım bazı yerde hamilelikte öyle yazar diyor. Bazı yerde ketojenik diyet yapıp vücudu ketoya girenlerde oluyormuş. İsmi de keton diye bişey

Hoşgeldiiin aramıza😇 biz gayet sessiz sakin insanlarız👼👼
Kız yoksa hamiş misin 😂

Merhabalar . Üzerimden tır geçmiş gibi resmen. Sınavdan kaldım 🙄 sabah 5 e kadar çocuk emzirdim üç saat uyku ile gittim. Sevgili kocam nöbette her şeyi hatmetmis o geçti. Neyse birimiz kurtardık artık ben de bir sonrakine.. şu günler aktif olamadım kocam yok çocukla perişanım 😭😭😭

Ağlar ağlar uyur😂 ahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. 😂mama yapsın doyursun 😀
Ay nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık ki 😵

Merhabalar . Üzerimden tır geçmiş gibi resmen. Sınavdan kaldım 🙄 sabah 5 e kadar çocuk emzirdim üç saat uyku ile gittim. Sevgili kocam nöbette her şeyi hatmetmis o geçti. Neyse birimiz kurtardık artık ben de bir sonrakine.. şu günler aktif olamadım kocam yok çocukla perişanım 😭😭😭
Sağlık olsun canım
Bebeyle sınava girdiğine şükretsin
Ay nerde kız baba bakar bakmaya da benim bebe ağzına meme gelene kadar cırıltıyı koparıyor. Denendi ne yazık ki 😵
Bizde öyleyiz meme yüzünden 😞

Ağlar ağlar uyur😂 ahha şaka bi yana da unuttum senin bebeyi ya da baba baksın. 😂mama yapsın doyursun 😀
Hee keşke öyle olsa
Geçen o kadar ağladı ki adam hiç duymadı dersin tıpa takmış
sabah anlatıyorum hadi ya nasıl duymadım bn diyor bide 🤣

10:00 2 tost yeşillik 2 zeytin
Ara kahve çiko
Ara 2 kaşık yoğurt 2 kalem böreği 2 mandalin
16:30 5 yk kuru fasülye 5-6 jalepone turşu 2 lokma ekmek

Bugün bildiğin kıtlık çekiyor gibiyim

E Elif_Eylul

Bişi yersem yazarım ☹️🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.