• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Screenshot_20221212-005022_Health.webp

M MissHayaLet cumartesi 10 aralık

11 Aralık menüm
Sabah nane limon bal karışımı , eski kaşar peyniri 50 gram 10 zeytin 4 yumurta.
Öğlen 2 kase tarhana çorbası ( maydanoz limon suyu )
Akşam 1 porsiyon etli patatesli yemek( salçasız ) limonlu çay ıhlamur karma
E Elif_Eylul

Menüm
Sabah 1 muz
Öğlen 2.5 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı bal sucuklu yumurta (1 yumurta 4-5 parça sucuk) az patates kızartması
Akşam küçük yuvarlak borcamin yarısı kadar karışık pizza yanına yarım bardak Niğde gazozu 🤤
E Elif_Eylul

11 Aralık
Öğleden sonra =1 normal dilim şerbetli tatlı,3,4 tane tuzlu kurabiye,2 sıkım mercimekli köfte,1 bardak şekersiz çay

15.30 1 fincan şekersiz kahve,4 küçük kare çikolata

17.00 3 adet kızarmış tavuk göğsü

Su 2,5 lt olur

E Elif_Eylul

E Elif_Eylul
Bugun iki ogun beslendim

11.30 yarim simit, 3 4 catal yumurta, 3 yesil zeytin, 2 tk bal

18.00 1 porsiyon iskender ama ekmeklerinden 3 4 tane yedim. 2 yk yogurt salata

2 litre au

Menü 11.12.
Sabah : 1dilim ekmek, 1yumurtadan omlet, 1/4domates, 1/4salatalık.5zeytin,1kk b peynir,
Öğle: 1/4portakal,1mandalina, 1/4elma, 1/4muz dan meyve salatası
Akşam : 1 d.ekmek, 1pors.salata, 1pors.fırında balık
Su: 2lt
2500 adım
E Elif_Eylul
M MissHayaLet

Bugün menü
Sabah menemen
2 dilim mercimek çöreği

Ara 2 baklava 😱😱😱gitti şekersiz diyet 😂

Akşam bulgur cacık
Az kavurma
E Elif_Eylul G Gokyuzu_kadar

Kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kruvasan, 1 dilim beyaz peynir, bikaç dilim isli peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, 3 çatal sade helva

Ara: double türk kahvesi, (magnolia muhallebisinden kalmıştı 3 kaşık, 1 kaşıkta bebe bisküvisi kırıntısı onu yedim)

Ara: toffee nut latte

Akşam: yarım kase mercimek çorbası, güveçte patates püreli köfte, yoğurtlu kereviz salata.

Ara: ince dilim pasta, çay (kayınpederimin d.günüydü o yüzden incecik kestim kendime, magnolia yemedim) E Elif_Eylul

Menüm
Şekersiz 7.gün
Kahvaltı
2 lokma tava böreği
Yulaf tost
Yeşillik

Akşam
Balık
Salata
İki lokmacık bazlama

Ara avuç içi kadar fıstık
1portakal 1 ısırık muz
E Elif_Eylul
M M_atruska

11 Aralık menüm
Sabah nane limon bal karışımı , eski kaşar peyniri 50 gram 10 zeytin 4 yumurta.
Öğlen 2 kase tarhana çorbası ( maydanoz limon suyu )
Akşam 1 porsiyon etli patatesli yemek( salçasız ) limonlu çay ıhlamur karma
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlar 😘
Kaçamak yapanlar tartıda belli olcak afferim size

Günaydın.... dün pijamayla 58.2 gelen ben bugün safi 58.4 geldim.:KK17::mad::110:
Canım çok sıkkın ..reglim bitti maydanoz suyumuda içtim 2 gün balık salata yedim...WC sorununuda çözdüm....eeee bu neyin artisi sabah yediğim yaglilar mi yaptı anlamadım

Cuma 57.6
Pzt 58.4
Fark +800
Sinirden şuan ne bulursam yerim modundayim..kendimi zor tutuyorum

Günaydın hatunlar cici kuşlar minnak kelebeklerim 🥰😍 Bugün tartı bildirim günü kalkın tuvaletinize gidin 🤣 işemeden tartılmayın 🤣☕ su 🥛🍵 vs içmeyin önce tartılın . Sonra buraya yok efendim şu kadar çıktım ama unutup su içmiştim . Kahve içmiştim kahvaltımı yapmıştım demeyin mazeret kabul etmiyoruz . Mazeretsiz 8000 adım atmayanlara - puan ve cuma kaçamağı yasaklanma kuralı çıkarttırmayın kaptanıma. Yormayın Kaptanımııııı 😁😘 hadi bakalım muahhh

Günaydın.... dün pijamayla 58.2 gelen ben bugün safi 58.4 geldim.:KK17::mad::110:
Canım çok sıkkın ..reglim bitti maydanoz suyumuda içtim 2 gün balık salata yedim...WC sorununuda çözdüm....eeee bu neyin artisi sabah yediğim yaglilar mi yaptı anlamadım

Cuma 57.6
Pzt 58.4
Fark +800
Sinirden şuan ne bulursam yerim modundayim..kendimi zor tutuyorum
Hey hojam sakin ol . Soğukkanlı olmazsan geçici olarak gelen kilo olarak kalır. Ne bulursan yime detox ve diyete devam . 🥰 üzülme kıııız şuan 58 bile olmak için neler vermezdim 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X