• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla önden:KK48: ama tabii yarışmada olanlar daha fazla dikkat etmesi lazım, bi sürü insanın sorumluluğu var
😂😂😂
Aynen canım yarışmada olunca mecbur kuralları yerine getirmemiz lazım

işte yapmayana 5bin adım cezası demişlerdi. Ben dün adım atamayacağımı düşündüğüm için cuma ctesi ödedim fazla fazla önden:KK48: ama tabii yarışmada olanlar daha fazla dikkat etmesi lazım, bi sürü insanın sorumluluğu var
Susak 😂

Ya önceleri öyleydi bi yarışma yaparken misal adım 10.000 falandı 10.000 den daha fazla yapsakta sadece 10u sayılıyord
Neyse fazla mal göz çıkarmaz canın fenamı yaptın işte😂
Sayılmaması lazım şaka bir yana zaten saymazda ayşo usman ağamın kıymetli eşi :KK70:

Oysaki cumartesinin adımlarını tamamlaycam deyi bir taraflarımı yırttım dı :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kocam ben daha bu kadar yürümem şimdiden söyliim diyo diğer hafta sonunun yerini yapıyo:KK70::KK70::KK70:
Haftasonu olunca adim Zor oluyor temizlik yapınca çıkıyor adımlar 😂

Haftasonu olunca adim Zor oluyor temizlik yapınca çıkıyor adımlar 😂
Cumartesi doldururdum hastanede sıra beklerken zaman puh eve de geldim yemek sonra eşim sinama izleyelim dedi bayadır zaman geçirmiyoz dedi:KK8::KK8::KK8::KK8:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X