- 9 Ağustos 2016
- 7.657
- 24.562
- 348
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #156.581
dün tavuk yediikEn kolayı fırında sebzeli tavuk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün tavuk yediikEn kolayı fırında sebzeli tavuk![]()
Oh mis. Afiyet olsunBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata![]()
tavuk pilav ye yav tam sporcu yemğiBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata![]()
Taze fasulye, bezelye, barbunya aklıma bunlar geliyor diyette oluncadün tavuk yediik
Esasen eskiden takımlar güzeldi böyle bir dost ortamı rekabet havası :)) epey bir süre günlükleri sadece arada izledim sonra . Bu grubu görünce didim aha işte aradığım grup :)))14 takimdaydim ben ilk o kapandı 4/5 ten sonra tabi
Len ben yemicem evdekileretavuk pilav ye yav tam sporcu yemği
Sağol canımOh mis. Afiyet olsun![]()
YaaaaEsasen eskiden takımlar güzeldi böyle bir dost ortamı rekabet havası :)) epey bir süre günlükleri sadece arada izledim sonra . Bu grubu görünce didim aha işte aradığım grup :)))
Neyseki burayı açmışsınızYaaaaevet canım gercekten güzeldi eglenceliydi ben 14. Takımı çok sevmiştim ama kapandı
![]()
Evet canım iyi olduNeyseki burayı açmışsınız![]()
MaşallahEvet canım iyi oldugelen arkadaşları da çok sevdim buraya ilk actigimiz da bizimle beraber devam eden arkadaslarimiz da neredeyse bir sene olacak
![]()
Salataya tavuk at 2-3 kaşık pilav ye bnceBenimde aynı canım bugün yerli malı haftası okulda yiyecekler ama eve gelince ne yerler bilmem onlara tavuk pilav yapacağım kendime salata![]()
Teşekkür ederiz canımMaşallahgerçekten burası da unutulmayacak bir ekip olmuş, hepiniz birbirinizden güzelsiniz
![]()
Öyle mi yapayım salataya pilav ekleyim mi iki kaşıkSalataya tavuk at 2-3 kaşık pilav ye bnce
Ekle ya nefsin körelir bnceÖyle mi yapayım salataya pilav ekleyim mi iki kaşık
Yaptım da yetmediHayırdır kahvaltı yapmadın mı![]()
Öğle yemeğini bekliyırumNeden....
Evdeki çocuklar. 2 çocuk var bendeHangi çocuklar![]()
Bana göre çokzayıfla mıı ?? kilon çok değil ki![]()
Tamam öyle yapayım karbon yerine iki kaşıkEkle ya nefsin körelir bnce
Kız senin kilon ne ki yaaa spor yap sıkılaş yeter.Yaptım da yetmedi
Öğle yemeğini bekliyırum
Evdeki çocuklar. 2 çocuk var bende
Bana göre çok
Cumaya kadar gider hemdeTamam öyle yapayım karbon yerine iki kaşık![]()