- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.941
Bende bi dukan yapmaliyim bugun ya. Ama hic sevmiyorum ama icmem lazim. Karmasik duygular içindeyimFazla hüpletmiş dukan zehirlenmesi yaçıyor şuan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi dukan yapmaliyim bugun ya. Ama hic sevmiyorum ama icmem lazim. Karmasik duygular içindeyimFazla hüpletmiş dukan zehirlenmesi yaçıyor şuan![]()
BenimdeUykum geldiama işlerimde var nasıl yaosak
![]()
Senin kafan karısmısBende bi dukan yapmaliyim bugun ya. Ama hic sevmiyorum ama icmem lazim. Karmasik duygular içindeyim![]()
Lizigiydi sanırımKocası telefoncu olanmı var aramızda![]()
Sende patlat bi dukan durma. Ama fazla patlatma bak zararlı gördüğün gibiBende bi dukan yapmaliyim bugun ya. Ama hic sevmiyorum ama icmem lazim. Karmasik duygular içindeyim![]()
Ya iyi odem atiyor. Bide bu ay reglm sıkıntılı oldu varla yok gibi bisiydi. Hormon bozuklugi varya bende. Gerginliğihala var uzerimde.Senin kafan karısmıscok karıstırma
Yo onunkide telefoncu değildiLizigiydi sanırım![]()
Istesemde cok icemiyorum ya sorunolmazSende patlat bi dukan durma. Ama fazla patlatma bak zararlı gördüğün gibi![]()
Lizi_gi gitti yok sessiz sedasizca gittiLizigiydi sanırım![]()
O gitmiyor kiLizi_gi gitti yok sessiz sedasizca gitti
Gene kazen geldi sayfaya laf söyledi falan filan
Güle güle canımNeyse ben kacar oglani alcam. Ogleden sonra karar veririm artik![]()
O gitmiyor ki![]()
Yav 2 saatdir burdayım benÇiko 952 olmuşo yine son şeyde geldin dimi çakal
Bende artık yapamiyorumYav 2 saatdir burdayım benadım çıkmış yav
![]()