Ne 28 gunu canım 1 ayı gectı tam olarak14 gün karantina süresi 28 güne uzatıldı..şehir dışına giden -gelen askeri personel 28 gün karantinada tutuluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne 28 gunu canım 1 ayı gectı tam olarak14 gün karantina süresi 28 güne uzatıldı..şehir dışına giden -gelen askeri personel 28 gün karantinada tutuluyor
Aynen izinler kapalı bakalım ayın 3 unde yasak bıtıyo tekrar uzar mı.. Ama bundan sonra tövbe ettım mı ettım kımseye iyilik yaramıyor ciddenherkes iyi güzel yazmış da şu an çok zor izin verilior şehirlerarası yolculuğa. arkadaşımın 5 yaşında kızı başka bir şehirde kaldı 2 haftadır izin almaya çalışıyor ve vermiyorlar.
Konu sahibi iyi niyetinin kurbanı olmuş, bayrama kadar şehirlerarası yolculuklar açılmayacak. bayramı da yapar gider artık misafir.
Ya iş falan yapıyor yardım ediyor onlar mesele degıl ama mesela olmamıs seylerı anlatıyor bana.. Kurguluyo kafadan.. Yani bıde bız bı aıleyız özel hayatımız var ben eşime bu gıdene kadar sınır çizdim.. Gece uyumuyo kı hıc sasılacak bıseAkşama kadar yattığını söylemişsiniz. Eğer yapabilirseniz bir konuşun. Ev işlerini verin ona. Mesela siz çocuğunuza yemek yedirirken hadi sende banyoyu bi temizleyiver de. Ya da bugün yemekler sende gibi... Sabah siz kalktığınızda bi müzik açın, evde ses yapın sonra ona seslenin hadi bakalım bugün kahvaltı sende deyin. Kısacası kendi halinde bırakmayın onu devamlı istekleriniz olsun. Rahatına bu kadar düşkünse rahatsız olur kendi gitmek ister diye düşünüyorum. Gitmese de en azından iş yükünüz hafifler
Haklisin o yüzden diyorum zaten sürekli evde yabancı biriyle zor.Büyükşehirdeyız canım.. Yani sevmemek degıl kafa yapımız farklı ama su var bu donem cok sıkıntılı en yakınım bile olsa su an evde istemem zaten strestlıyım insanın gozune batıyor hersey
İşte bak o özel an kalmadı cunku gece uyanık ful buda sogukluga neden oluyoSinir oluyorum böyle konulara ya. Adamın nasıl ve neden umurunda olmaz başka birinin evde kalmasından. Eşiyle özel anları olur insanın bunları da mı düşünemiyorlar.
Esımin beynını yedım yıne yok.. Dun ızınlıydı hadı gıdınn ızın cıkarın dedım umursamadı bende dedım bu evde ben huzurlu degılsem siz de olmayınÇok gereksiz bir eylem sıkılmakta haklısınız.
Benimde eşim 25 gündür izolasyonda eve gelemiyor olduğum şehirde hiçbir tanıdığım/akrabam yok.Ama birilerinin evine gitmek biyerlerde kalmak bana daha zor geliyor.İnsanın evi gibisi var mi yani?
Açık açık ima konuşun ya da eşinizle bu konuyu konuşun olur mu hiç öyle ?
Ay ben olsam tek başıma da olsa kendi evimde rahat ederim milletin çocuklu evinde ne işim var yaYa sahsen ben rahat edemem evım benım ıcın en rahat yer. Ama onada bura rahat yemegı onune gelıyo ne yıcem derdı yok alısverısı yapılıyo 20 gundur dısarı cıkmadı super izole olmus durumda.. Sureklı telefon da konuşuyor gercekten geriliyorum ve asırı yalan soyleyen bı tıp kafadan uydurup anlatıyor anlasamıyoruz pek.. Esımde bılıyo soyluyorum hıc mutlu degılım dıye oda bende huzurlu degılım sen boylykn dıyor ama yınede gıdıp ızın cıkarmıyo
Korkma dgeıl yemek yıyesı gelmıyomus tek süreklıı aglıyordu bıde esımde ben gıdım getırım bunu dedı bende dedım ayagına gıdıp getırcez mı bıde gelsın kendı.. Of of ev zehır oldu banaKocası arayınca karını al git deyin
Şaka bi yana da bu korkuyorum durumunu kullanıp ev işi yapmaya Usenen kişiler çok mevcut cevrede,resmen kapak atmış .
Nekadar korkarsa korksun bu belirsizlik yüzünden düzenini ozleyip mutlaka gider ve sonunda alışır di. Evlenip te ben korkuyorumculara puhaaa diye gülesim geliyor bide bu ödleri ile çocuk yapıp büyütmeye calisiyorlar.
Kendime benzettim sizi bende ablama gel 1 ay kal dedim oldu bana 1 bucuk yil biz boyle bisey demeden durursak anca kedi kendimizi yer bitiririzMerhaba kızlar. Tavsıye ve önerilerınıze ihtiyacım var.. Eşimin yegenı bu vırus donemınde bızde kaldı kendısı bayan evli ama esı gorev nedenı ile gelemıyo kendısı bızde kaldı 1 ay oldu hıc gıdesı yook.. Mesela ızın alalım falan demıyor bende bu naldım evde 3. Bı sahıs olmasından.. Bu surede uzayıp gıdecek gıbı gorunuyo ne yapmalıyım sizce nası bı yol izlemeliyim
Ay o kadar kalamaz yaa cınnet geçiririm. İzin acılsın anneme kacıcam hemenKendime benzettim sizi bende ablama gel 1 ay kal dedim oldu bana 1 bucuk yil biz boyle bisey demeden durursak anca kedi kendimizi yer bitiririz![]()
Karantina süresi olarak 28 güne çıktı..ama örneğin yüzer birlikte görevli denizciler bir ayı geçkin süredir zorunlu karantinaya alındı..seyir var denilerek gemiye cagrildilar ve gemiler ile yakındaki başka bir limana goturulduler ..karaya adım atmadan gemide yaşıyorlar su anNe 28 gunu canım 1 ayı gectı tam olarak
Evet cok dogru bildin ne zaman salacaklar bunları yaKarantina süresi olarak 28 güne çıktı..ama örneğin yüzer birlikte görevli denizciler bir ayı geçkin süredir zorunlu karantinaya alındı..seyir var denilerek gemiye cagrildilar ve gemiler ile yakındaki başka bir limana goturulduler ..karaya adım atmadan gemide yaşıyorlar su an
O belli değil ...hatta insanların elinden "moralleri bozulmasın diye" cep telefonları bile alındıEvet cok dogru bildin ne zaman salacaklar bunları ya
İşte bizde insanlık yaptık cagırdık aglayıp duruyodu ama elimizde patladıO belli değil ...hatta insanların elinden "moralleri bozulmasın diye" cep telefonları bile alındı![]()
Ben söyledım onu canım oda zaten plan yapmıs:)Madem kendisi bu kadar açık konuşuyor gezecegim misafir kabul etmeyeceğim diye sizde söyleyin bu süre çok uzadı sen evine dön artık diye.
Ama benım psıkolojım nolcak sıkıntıdan mıde bulantım gecmıyo yemek yıyesım gelmıyo oruc geldı ben nolcamŞuan onun açısından "rahatım yerinde kalmak ZORUNDAYIm" psikolojisi var dışarıdan gözüken tabloda esas bu laf etsen suç git desen suç malesef utanıp çekip gitmesini bekleyeceksin aynı dertten müzdaribim