Yeğen meselesi

Ramazan temızlıgı yaptım yardım ettı o şu an ne dersem yapıyo bana muhtac cunku
Ya rahat bi insan demekki benimsemiş sizin evi geçenlerde 5 gün annemde kaldım evimi özledim kocam gelsede götürse diye kapıda kaldı gözüm ne bileyim bide siz o kadar yakında değilsiniz ki kuzen sonuçta kuzenlerimi eşlerini çok severim ama evlerinde kalamam

Ya rahat bi insan demekki benimsemiş sizin evi geçenlerde 5 gün annemde kaldım evimi özledim kocam gelsede götürse diye kapıda kaldı gözüm ne bileyim bide siz o kadar yakında değilsiniz ki kuzen sonuçta kuzenlerimi eşlerini çok severim ama evlerinde kalamam
Kuzen degıl canım gorumcemın kızı

Kuzen degıl canım gorumcemın kızı
Ben nedense kuzen diye okumuşum 🤭 ama bişey değişme yengemin dayımın yanında da kalamam haftalarca çocukken bir gece kaldım onda da uyandığım sabah 7 buçuktu yengem uyanır da ayıp olur diye

Ben nedense kuzen diye okumuşum 🤭 ama bişey değişme yengemin dayımın yanında da kalamam haftalarca çocukken bir gece kaldım onda da uyandığım sabah 7 buçuktu yengem uyanır da ayıp olur diye
Demekkı ben o rahatlığı verıyorum degıl mı

Demekkı ben o rahatlığı verıyorum degıl mı
Evet tabiiki yüz bulmuş yani biz hala öyle yengeme gittiğimizde rahat hareket edemeyiz yardım ederiz felan ama onun müsade ettiği kadar

Toplu taşıma izni büyükşehir için e-devletten çıkmıyor ama özel araç izni çıkıyor. Evde yalnız kalamayan, kaymakamlığa gidip izin kendi başına alamayan kadın araç da kullanamaz herhalde 🤔🙄 gerçekten çok komik bu tip insanlar. Kendi başına nefes almıor ama evlenebiliyor pes! Eşinize resti çekin pzt yasak bitiyor, ilk işin kaymakamlık deyin. Yeğeninin yüzsüzlüğünde biraz sorumluluk almalı 🤷🏻‍♀️

Her goreve gıdın e annesıne gidiyor annesınede gıtmedı vırus gotururum yaslı dıye.. Cok ağlayınca bende bıze gel bari dedım ve sonra yasaklar geldı kaldı burda.belkı bana zararı yok ama esımle tartısamıyorum bıle yaa evde ajan gbı
yaş kaç bu kızımızın?
Böyle insanlar neden evlenir anlamam.
Tanılı bir psikiyatrik sorunu olmayan birinin " evde tek kalamıyorum" lafina hiç inanmam valla.

Evet tabiiki yüz bulmuş yani biz hala öyle yengeme gittiğimizde rahat hareket edemeyiz yardım ederiz felan ama onun müsade ettiği kadar
Ya bızım yasımız yakın bende onceleri bı sorun cıkamadım hep ıcıme attım herseyı ama sonuc bu

Toplu taşıma izni büyükşehir için e-devletten çıkmıyor ama özel araç izni çıkıyor. Evde yalnız kalamayan, kaymakamlığa gidip izin kendi başına alamayan kadın araç da kullanamaz herhalde 🤔🙄 gerçekten çok komik bu tip insanlar. Kendi başına nefes almıor ama evlenebiliyor pes! Eşinize resti çekin pzt yasak bitiyor, ilk işin kaymakamlık deyin. Yeğeninin yüzsüzlüğünde biraz sorumluluk almalı 🤷🏻‍♀️
Aracı falan yok esım gotururse belkı ozel aracla.. Onunda gonderesı yok bana bol sabırlı gunler.. Esıme dedım otogara bı gıdın ızın masası varmıs dıyo kı once bı yegenımle konusayım ondan sonra. Ne konusacan dedım gıtmek ıstıyo mu sorayım dıyo

Aracı falan yok esım gotururse belkı ozel aracla.. Onunda gonderesı yok bana bol sabırlı gunler.. Esıme dedım otogara bı gıdın ızın masası varmıs dıyo kı once bı yegenımle konusayım ondan sonra. Ne konusacan dedım gıtmek ıstıyo mu sorayım dıyo
Sizin iş zor göndermeyecek yeğenini belli :/

Son düzenleme:
E yuh ama artık! Ben olsam rest çekerim. Eşimle hiç konuşmam. Yemek bile vermem. Yeğeni yapsın. Böyle saçma şey mi olur ya? Yeğen de abiden yüz buluyor, belli.

Merhaba kızlar. Tavsıye ve önerilerınıze ihtiyacım var.. Eşimin yegenı bu vırus donemınde bızde kaldı kendısı bayan evli ama esı gorev nedenı ile gelemıyo kendısı bızde kaldı 1 ay oldu hıc gıdesı yook.. Mesela ızın alalım falan demıyor bende bu naldım evde 3. Bı sahıs olmasından.. Bu surede uzayıp gıdecek gıbı gorunuyo ne yapmalıyım sizce nası bı yol izlemeliyim
Bu kadının anası babası kardeşi teyzesi halası yokmu bu bir.....ikincisi evlenmeyi bilioda evinde durmayı bilmiyo mu kocaman kadın

Lütfen, evinde kendi kendine oturmaktan korkmayacak kadar büyümemiş kadınlar evlenmesin. Kendi kendine oturanı öcüler yiyor sanki. Yaş kemale erdi mi yalnız kalmayacağımız ne malum?

Siz de tavrınızla belli edin artık. Zaten 1 ay olduysa misafir olmaktan çoktan çıkmıştır.

Bol bol temizlik yaptır.manti yufka buzluğa atmalık is yaptir.hergün erken saatte süpürge aç madem yardımcı hemen eline tutustur.çocuğu bahane et dip köşe ona temizlet.yani nasıl sikilmadi anlamam.

Back
X