Yeğen meselesi

Ya şimdi bende baya çarpıntı falan oldu panıl atak gecırdım resmen onlar burdayken, şahit oldular buna artık bunu derım cok panık oluyorum bırı gelınce falan derım, zaten hamıle oldugumu soyleyecem kalp atısı duyulunca inşallah, 3 ay saklıcaktım ama soylemek daha mantıklı su an
Tamam işte şahit de olmuşlar dr. Gittik panik atak çıktı stres yasak bitti gitti👍

Hesabı kim verecek biliyor musun? “Evet müsaitiz” diyen kişi. Yani SEN.

Burada demagoji yapma boşuna. Hayır müsait değiliz diyemiyorsan kimseden hesap sormaya hakkın yok. Orası senin evin ama kimi alıp kimi almayacağına bile karar veremiyorsun?

Bebeğin bu kadar ezik bir annesi olacağını bilse dünyaya gelmek istemezdi.

48 gün kalmış, bıktırmış, illallah dedirtmiş ama sen ne diyorsun? “Müsaitiz” Kızım sen manyak mısın? Aklını peynir ekmekle mi yedin? Neden müsaitiz diyorsun? Sonra kalkmış bının hısıbını kım vırıcık

Komiksin, komikten öte acınacak bir haldesin. Bir aynaya bak. Sonra o soruyu tekrar sor: Bunun hesabını kim verecek?

Şu yazdığınızı ayakta alkışlamak istiyorum. Böyle bir tanıdığım var. Kendisi yıllarca eşinin ailesine hayır dememiş gerek eşi yüzünden gerek kendi yumuşak yüzlülüğünden (bana kalırsa iki yüzlülüğünden konu sahibi bu laf kesinlikle sana değil ).Tabi sonra anlaşmazlıklar çıkmış vs vs. İnanın yıllarca bana şunu yaptılar bana bunu yaptılar ben şöyle yaptım onlar böyle yaptılar diye diye. Kendi kendinin psikolojisini bozdu. Eşinin ailesini takıntı haline getirdi. En son ayrıldılar. Tabi bizimle de papaz oldu. Onlar için düşündüğünü meğer bizim için de düşünüyormuş canım cicim diyip arkamızdan bize bileniyormuş. Şu hayatta en sevmediğim şeydir bu.

Siz kendinizi düşünmez böyle herseferinde susar sonra eşinize sararsanız zararlı çıkan siz olursunuz.

Merhaba kızlar. Tavsıye ve önerilerınıze ihtiyacım var.. Eşimin yegenı bu vırus donemınde bızde kaldı kendısı bayan evli ama esı gorev nedenı ile gelemıyo kendısı bızde kaldı 1 ay oldu hıc gıdesı yook.. Mesela ızın alalım falan demıyor bende bu naldım evde 3. Bı sahıs olmasından.. Bu surede uzayıp gıdecek gıbı gorunuyo ne yapmalıyım sizce nası bı yol izlemeliyim
eşine söyle bence. gönder. millet de bayılıyo yerleşmeye elalemin evine. bi de evli.. evde tek kalamıyorsa vardır anası kayın validesi vs. oraya gitsin.

Şu yazdığınızı ayakta alkışlamak istiyorum. Böyle bir tanıdığım var. Kendisi yıllarca eşinin ailesine hayır dememiş gerek eşi yüzünden gerek kendi yumuşak yüzlülüğünden (bana kalırsa iki yüzlülüğünden konu sahibi bu laf kesinlikle sana değil ).Tabi sonra anlaşmazlıklar çıkmış vs vs. İnanın yıllarca bana şunu yaptılar bana bunu yaptılar ben şöyle yaptım onlar böyle yaptılar diye diye. Kendi kendinin psikolojisini bozdu. Eşinin ailesini takıntı haline getirdi. En son ayrıldılar. Tabi bizimle de papaz oldu. Onlar için düşündüğünü meğer bizim için de düşünüyormuş canım cicim diyip arkamızdan bize bileniyormuş. Şu hayatta en sevmediğim şeydir bu.

Siz kendinizi düşünmez böyle herseferinde susar sonra eşinize sararsanız zararlı çıkan siz olursunuz.
Canım benım ona demedığım kalmadıki karantına da ağlayacaktı zor tuttu, dedım gıder anasına da anlatır daha da gelmez ler ama ortads bı yuzsuzlük söz konusu

eşine söyle bence. gönder. millet de bayılıyo yerleşmeye elalemin evine. bi de evli.. evde tek kalamıyorsa vardır anası kayın validesi vs. oraya gitsin.
Eşim zaten şahit soylememe gerek var mi canım benım kalabalıkta buyumus ler gozune batmıyor

Birde benım sürekli gelmesi dışında pek sorunum yok yani oyle aman aman.. Gelmese yılda 1 2 gorsem okey

Canım benım ona demedığım kalmadıki karantına da ağlayacaktı zor tuttu, dedım gıder anasına da anlatır daha da gelmez ler ama ortads bı yuzsuzlük söz konusu

Onlar yüzsüzmüş demek. Ve sizi bilerek rahatsız ediyorlar arayıp gelmek istediklerinde kabul etmeyin. Ne diyeceğim derseniz bahane çok rahatsızım diyin, biraz kafa dinlemek istiyorum diyin ya da direk telefonunu açmayın. Siz kendi kendinizi yıpratıyorsunuz. Size acımayana siz de acımayın.

Onlar yüzsüzmüş demek. Ve sizi bilerek rahatsız ediyorlar arayıp gelmek istediklerinde kabul etmeyin. Ne diyeceğim derseniz bahane çok rahatsızım diyin, biraz kafa dinlemek istiyorum diyin ya da direk telefonunu açmayın. Siz kendi kendinizi yıpratıyorsunuz. Size acımayana siz de acımayın.
Aynen bunların daha cok geleceği bellı kafayı sıyırmamak ıcın çizgi çekmem şart

Evetttt yine ben :) abi gercekten benım derdim bitmiyor.. Şimdide baska bi yegenı bızım burada işe gırmıs memleketten kalkıp buraya geliyor, pekı bunun bızde kalacak olma ihtimali yuzde 90, şimdi napmalı He ben napım gelen gidenden oturu adamı mı boşayım nolcak benım bu halim, yegen erkek bu arada 18 yasında, evler yanıyor ben evde acık geziyorum Bayaa normalde kapalıyım, hamileyım yanıyorum ben napcam soyleyın

Evetttt yine ben :) abi gercekten benım derdim bitmiyor.. Şimdide baska bi yegenı bızım burada işe gırmıs memleketten kalkıp buraya geliyor, pekı bunun bızde kalacak olma ihtimali yuzde 90, şimdi napmalı He ben napım gelen gidenden oturu adamı mı boşayım nolcak benım bu halim, yegen erkek bu arada 18 yasında, evler yanıyor ben evde acık geziyorum Bayaa normalde kapalıyım, hamileyım yanıyorum ben napcam soyleyın
Eşinizle açık açık konuşun bence. Rahat edemiyorum hamileyim diyin. Eşinizden yüz bulup geliyorlar sanırım. Eşiniz de düzgünce izah etsin eşim hamile rahatsız vs desin bi bahane bulsun o halletsin. Siz hamile hamile bu sıcakta misafir mi agirlayacaksiniz bir de..

Eşinizle açık açık konuşun bence. Rahat edemiyorum hamileyim diyin. Eşinizden yüz bulup geliyorlar sanırım. Eşiniz de düzgünce izah etsin eşim hamile rahatsız vs desin bi bahane bulsun o halletsin. Siz hamile hamile bu sıcakta misafir mi agirlayacaksiniz bir de..
Eşim dıyo bana demedı sizde kalabilir miyim diye ama sabah bıze getirecek gıdıp alacak otogardan, sonrası da bızde kalacak gbı, esımın gozu kör mü ben yanıyorum evde elimden gelse sudan cıkmıcam evimiz yanıyor, ya napım artık sasırdım onunlada aramız bozuldu yıne bu yuzden

Eşim dıyo bana demedı sizde kalabilir miyim diye ama sabah bıze getirecek gıdıp alacak otogardan, sonrası da bızde kalacak gbı, esımın gozu kör mü ben yanıyorum evde elimden gelse sudan cıkmıcam evimiz yanıyor, ya napım artık sasırdım onunlada aramız bozuldu yıne bu yuzden
Iyi de bu ne böyle biri gidiyor biri geliyor. Ömrünüz eşinizin akrabalarını ağırlamakla geçecek sanırım. Eşiniz mesafe koymazsa böyle olacak.

Iyi de bu ne böyle biri gidiyor biri geliyor. Ömrünüz eşinizin akrabalarını ağırlamakla geçecek sanırım. Eşiniz mesafe koymazsa böyle olacak.
Ben eşime bi mesafe koyacam sonunda gorecek gercekten yoruldum artık otel bıldıgın yaa benım cocugum 40 defa uyanıyo gece odasına gıt gel yapıyorum acık halimle, sımdı nasıl olcak bu işler eşimin gece vardiyası da var of of

Ya bi de eşiniz gece vardiyasında çalışıyor. Erkek yeğenin sizinle başbasa kalması doğru mu? Cidden eşiniz bu konularda çok pasif. Üstteki arkadaşın dediği gibi eşiniz mesafe koyamıyorsa siz açık açık gelene söyleyin. Kotu olursaniz olun. Onlar da bu kadar düşüncesiz olmasinlar. Bir kaç gün bekleyin. Baktınız aylarca eve yerleşme moduna giriyor. Acik acik konuşursunuz.

Hem çağırıyorsunuz hem laf ediyorsunuz o zaman çağırmasaydiniz

Eşi karıştırma. Baktın gelen kişi kalmaya niyetli, kabul edemem de kendisine. Senin eşte iş yok bu konuda.
Yani aslında alıp basımı gıdecem anneme artık tahammul edemiyorum burda kalcam dedıgı an biletimi alcam, bıze demedı sızde kalcam falan belkı kalmıcak ama bu belirsizlik benı bitirdi 2 gundur, esıme dıyorum nolcak hallederiz dıyor, birde kız kardesm gekcektı benim ayın 10 unda, 2 yıldır gelmıyo bana, zaten benım ailem gelip gitmiyor pek

Back
X