Yeğenim başka adamdanmış!

Emira SY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11.972
28.956
598
Ekleme: Çoğunlukla çocuğu sen değil annen baban üstüne alsın diyen oldu, malesef babamı kaybettik o yüzden öyle bir ihtimal yok...

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu

18 Eylül 2016 güncellemesi: Sanırım korktuğum başıma geldi ve ablam yeniden hamile... (sayfa 67 de anlattım)

3 Kasım 2016 güncellemesi: Ablam ve eniştem boşandı, eniştem yeğenimin kendisinden olmadığını öne sürmedi mahkemede.(Sayfa 83 te ayrıntılı açıkladım.)

6 Kasım 2017 güncellemesi: ablam şimdi de beşinci çocuğuna hamileymis. Allah'ım sana geliyorum :( ne diye şaşırıyorum bilmiyorum...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim , sen kesin olarak kararlıysan bence hemen işlemlere başla ve çocuğu al , yazık çocuğa , ablan için ise söylenecek hiç bir söz yok

Devamlı kabuslar görüyorum. Günlerdir çok zor durumdayız. Annem zaten ben kimseye vermem diyor ama en azından kimliğinde annesi ben babası eşim görünürse gayri meşru çocuk durumuna düşmez resmiyette diye almak istiyorum. Yasal olarak böyle bir hakkım var mı bilmiyorum. İnşallah vardır yoksa bu çocuğun sonu ya yetimhane ya köprü altı

:KK57:3 çocuğun hepside mi başkasındanmış ki?

Sadece 3.ye test yaptı eniştem. Kızlardan şüphe etmedi demek. Ama onlarda başkasından çıkarsa şaşırmam artık

Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...

Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...

Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...

Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.

Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu

Ay yavrum kıyamam :(
Canım bizim de bir akrabamızın başına benzer bir olay geldi. Bizim çocuk başkasından değil ama yenge akrabamızı aldatmış, ortaya çıkınca çekip gitti ailesi de istemedei. Sonra başına çok şey gelmiş. Şimdi ailesiyle görüşmeye başlamış diye duydum ama bizim olay bi 10 yıl önce falan oldu.
Enişten ne dese ne yapsa haklı. Ama o çocuğa sahip çıkın kimseye vermeyin onu :( çok üzüldüm ufaklığa. Halen baba diye sarılmaya çalışıyormuş kıyamam :(

Çocuk sizin çocuğunuz bence doğru düşünüyorsunuz eniştenizde haklı eğer çocuğu üstünüze alabilirseniz lütfen siz bakın sizin aileniz baksın
Diğer çocukları da yurda vermeyin eniştenizle konuşun onu ikna edin ne günahı var onların
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm

Kotuymus gercektende, ne diyim bilemedim..
ablanizada bi muddet sonra sahip cikin bence bu sefer derbeder olur orda burda muptezel olur cikar, tmm yaptigi cok kotu hem aldat hem cocugu yama ama insanoglu cig sut emmis, bilmiyorum bilmiyorum ayy cok zormus..

Esinizin onu oz oglu gibi kabullenecegine, cocuklari arasinda ayrim yapmayacagina, ilerde esinizin ya da ailesinin yuzune vurmayacagina, oz babasinin ortaya cikip cocugu almayacagina eminseniz evlat edinin.

Tabi ki bunların hiç birini bilemeyiz. Biz çocuğa zaten annen baban biziz diyemeyiz çocuk anneyi babayı bilecek yaşta. Kimlikte üzerimize aldığımızı da kimse bilmeyecek sadece çocuğun yasal güvencesi olması bakımından bunu istiyoruz. Sigortası olacak yani en azından. Ayrıca okula yazdırma çağı geldiğinde anne baba imzası gerekecek. Bir anlık sorumsuzluğun bedelini bir ömür ödemesin diye bu yolu düşündük..

Benzer bir olay duydum ben yengesinden çocuğu olan, hayretler içinde kalmıştım bir insan nasıl abisinin hanımına göz diker diye. Göz dikmeyi bırak planlı olarak çocuk sahibi olmuşlar, babanın haberi yok tabi. Neyse ablanıza diyecek sözüm yok ama çocuğu diğer çocuklarınızdan ayırt etmeyecek ve bakma gücünüz varsa iyi düşünmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun var böyle olaylar kimin başına geleceği belli olmaz. Sabır diliyorum.

Yine erken öğrenmiş.Yıllar önce haberlerde izlemiştim.Kavga halinde kadın çocuklarının babası sen değilsin diyor eşine.Eşi de test yaptırıyor 3 oğluna.Hepsi de oğlu çıkmıyor,adam yıkılmıştı.Çocuk dediğimde hepsi 30 yaş üstüydü.Yıllarca kandırılmışım diye mahvolmuştu adam.Çok üzüldüm sizin adınıza da,enişteniz adına da,çocuklar adına da.Allah yardımcınız olsun.

Ay yavrum kıyamam :KK43:
Canım bizim de bir akrabamızın başına benzer bir olay geldi. Bizim çocuk başkasından değil ama yenge akrabamızı aldatmış, ortaya çıkınca çekip gitti ailesi de istemedei. Sonra başına çok şey gelmiş. Şimdi ailesiyle görüşmeye başlamış diye duydum ama bizim olay bi 10 yıl önce falan oldu.
Enişten ne dese ne yapsa haklı. Ama o çocuğa sahip çıkın kimseye vermeyin onu :KK43: çok üzüldüm ufaklığa. Halen baba diye sarılmaya çalışıyormuş kıyamam :KK43:

Ortada babasız bir Çocuk olmasa inan umrumda değil eniştem de zaten baba olmaya layık bir adam değil. Ama işte benim öz ablam öyle büyük bir günah işlediki ben enişteme hiç birşey diyemiyorum. O da çocuğa aşırı derecede düşkündü kızlarından daha çok sevdiğini düşünüyorum şimdi ne yapacağını şaşırmış durumda...

T.c MAhkemesi derken. ? !
965860_detay.webp
:)

bence bir avukatla görüşerek evlat edinin..
ablanız iğrenç olmaması gereken birşey yapmış olsa da neticede annesi..
onunla sadece bu konu için bile görüşebilirsiniz..

bu kadar pisliğin acısını hiç günahı olmayanların çekmemesi adına annenizi ve sizi tebrik ediyorum..
ben babanın yıkıldığından ve şiddetli bir şok yaşadığından sağlıklı düşünemediğini anladım anlattıklarınızdan.
çocuklarına mutlaka sahip çıkacaktır. hatta o masum erkek çocuğunu da atacağını sanmıyorum. aynı şeyleri ben yaşamış olsam 3 evladımı da bırakmazdım. kesinlikle empatiyi çok iyi yaptığımı düşünerek diyorum o oğlan çocuğunu da bırakmazdım..

Yine erken öğrenmiş.Yıllar önce haberlerde izlemiştim.Kavga halinde kadın çocuklarının babası sen değilsin diyor eşine.Eşi de test yaptırıyor 3 oğluna.Hepsi de oğlu çıkmıyor,adam yıkılmıştı.Çocuk dediğimde hepsi 30 yaş üstüydü.Yıllarca kandırılmışım diye mahvolmuştu adam.Çok üzüldüm sizin adınıza da,enişteniz adına da,çocuklar adına da.Allah yardımcınız olsun.

Ben de annemi hep öyle teselli ediyorum biz önür boyu bir yalanı yaşayabilirdik gene Allahın sevgili kuluymuşuz da ortaya çıktı..

çocuğun babasının kim olduğunu ablan biliyordur sonuçta birden fazla adamla olacağını sanmam eşinden hariç bi kişi olmuştur diye düşünüyorum madem yedin bi halt korun hadi olmadı aldır ne biliyim ya enişteye yazık çocuklara yazık o adam şimdi diğer kızlara karşı da tavır alabilir çdk zor çok bencede alın çocuğu üstünüze en mantıklı ve doğru olan bu

Back
X