Yeğenim başka adamdanmış!

Ayy sana cevap yazayım derken düştüm :) nesebin reddi ayrı bir dava konusu. Bu dava açıldıktan sonra hakim dna testi isteyecektir.

Davalar birleştirilir ama heralde ayrı ayrı yürüyen iki dava olmaz sanırım, mantıken olmamalı yani çünkü boşanma bire bir bununla ilgili

Ayy sana cevap yazayım derken düştüm :) nesebin reddi ayrı bir dava konusu. Bu dava açıldıktan sonra hakim dna testi isteyecektir.

Siz galiba bu işleri biliyorsunuz. Peki biz çocuğu üstümüze alabilir miyiz böyle bir hakkımız var mı? Eniştem reddetmeden önce mi alsak daha kolay olur sonra mı?
Çünkü enişteme şunu teklif etmeyi düşünüyorum. Boşanma davasına büyük ihtimal ablam zaten gelmeyecek çünkü adresi belli değil tarihten haberi olmayacak. Dolayısıyla eniştemin tüm talepleri kabul edilecek. Küçük yeğenimin de velayetini alsa daha sonra babalık tan reddetmeden direkt bizim nüfusa geçirse olur mu?
Çünkü ablamın bebeği bize karşı koz olarak kullanmasından korkuyorum. Yani alıp götürse biliyor ki biz çocuğun hatırına o ne derse yapacağız

Eniştem boşanma davası açtı bir de tazminat davası galiba bilmiyorum. Ama dna testinden sonra nüfusundan da çıkaracağını söyledi.

İçim o kadar dolu ki inanın anneme eşime kimseye dökemiyorum. Ağlamadım bile habire sen üzülme sen düşünme bebeğine birşey olmasın diyorlar

Bence de bebeğinize bir şey olmasın. Evlat edinme çok kolay bir durum değil aslında. Ben eşimle evlat edinmek istesem çok fazla engele takılırım. Size tavsiyem tabiki bir avukatla çalşmanız. Ablanızdan haber alabiliyor musunuz?

Bence de bebeğinize bir şey olmasın. Evlat edinme çok kolay bir durum değil aslında. Ben eşimle evlat edinmek istesem çok fazla engele takılırım. Size tavsiyem tabiki bir avukatla çalşmanız. Ablanızdan haber alabiliyor musunuz?

Bir kere aradı annemi bizi filan hiç aramıyor arasa zaten ne diyecek? Onu artık Allah affetsin. Babam ölüm döşeğindeyken başka adamlarlaymış demek ki. Bebeğin doğum tarihine göre hesap yapınca öyle çıkıyor

Bir de böyle kadınlar 20 sene sonra çocuklarımı benden kaçırdıklar anayım ben anaaa diye ortalığa atar kendini, çocuklarım bana bakmıyor olur adı

En korktuğum şey bu günahsız çocukların anne babalarının hataları yüzünden mutsuz olmaları. Bu kızlar nasıl evlenecek diyorum nasıl istemeye aile gelecek inanın o kadar canım yanıyor ki. Belki erkek yeğenim ilerde bütün kızlara acaba benim kız kardeşim mi diye asla aşkla bakamayacak çünkü babası belli değil

Ablanızın yaptığını asla onaylamıyorum. Ancak onu keşke dinleseydiniz. Neden böyle birşey yapma ihtiyacı duydu. Ayrıca ablanızla iletişime geçip çocuklarına sahip çıkmasını yaptığı hatayı telafi etmesini ve aklı başında bir anne olarak çocuklarının yanına gelmesini isteyin. Bir anlık bir hata yapmış olabilir. Tecavüze bile uğramış kimseye söylemediği için devam ettirmiş olabilir. Bizler burada tanımadığımız için yaptığını kötü şekilde eleştiririz ama siz ailesisiniz. Bu kadar uzak durmayın ablanızdan ki daha kötü şeylere sürüklenmesin.

Bizim de bir tanıdık buna benzer birşey yaşadı. Kadın evliyken başka biriyle görüşmüş, kocası öğrenmiş kadında çocukları bırakıp gitmiş. Gittiği yerde daha kötü şeylerle karşılaşmış zor kurtulmuş adamın elinden. Aile bir süre sonra sahip çıktı. Şimdi çocukları da görüşüyorlar filan iyiler.

Demem o ki herkes hata yapar, herşey insanlar için. Ben yapmam dememek lazım. Ve siz ailesi olarak ablanıza sırt çevirmeyin. Onu yaptığı ve yapacağı yanlıştan kurtarmaya çalışın. Bir anne ne yaparsa yapsın çocuk için vazgeçilmezdir. O yüzden ablanızı hatadan kurtarın o çocukları annesiz bırakmayın.

Cheaters diye bir program vardı, adam 20 yıllık karısının peşine dedektif takıyor ve sonunda kadını bir otoparkta başka bir adamla sevisirken yakalıyorlar, 4 çocukları var ve 4ü de kocasından değil ama o adam çocuklara o kadar düşkün ki hiçbirini vermem diyodu çok berbat yaa

Bir kere aradı annemi bizi filan hiç aramıyor arasa zaten ne diyecek? Onu artık Allah affetsin. Babam ölüm döşeğindeyken başka adamlarlaymış demek ki. Bebeğin doğum tarihine göre hesap yapınca öyle çıkıyor
üzücü bir aile dramı gerçekten ya.
ablan çalışmıyormuydu.işi yok o zaman sabit gelip gittiği
bi de bu oğlunun babası illaki bellidir.belki adam bilse üzerine almak ister.
muhtemelen ablan eşi gibi o adamı da kandırmıştır.
öz babasını bulmayı düşünmezmisiniz.

En korktuğum şey bu günahsız çocukların anne babalarının hataları yüzünden mutsuz olmaları. Bu kızlar nasıl evlenecek diyorum nasıl istemeye aile gelecek inanın o kadar canım yanıyor ki. Belki erkek yeğenim ilerde bütün kızlara acaba benim kız kardeşim mi diye asla aşkla bakamayacak çünkü babası belli değil

Babası bellidir de siz bilmiyorsunuz şu an dur bakalım ortalık durulunca alan alır gelir belki çocuğumu verin diye belli olmaz yani

Ablanızın yaptığını asla onaylamıyorum. Ancak onu keşke dinleseydiniz. Neden böyle birşey yapma ihtiyacı duydu. Ayrıca ablanızla iletişime geçip çocuklarına sahip çıkmasını yaptığı hatayı telafi etmesini ve aklı başında bir anne olarak çocuklarının yanına gelmesini isteyin. Bir anlık bir hata yapmış olabilir. Tecavüze bile uğramış kimseye söylemediği için devam ettirmiş olabilir. Bizler burada tanımadığımız için yaptığını kötü şekilde eleştiririz ama siz ailesisiniz. Bu kadar uzak durmayın ablanızdan ki daha kötü şeylere sürüklenmesin.

Bizim de bir tanıdık buna benzer birşey yaşadı. Kadın evliyken başka biriyle görüşmüş, kocası öğrenmiş kadında çocukları bırakıp gitmiş. Gittiği yerde daha kötü şeylerle karşılaşmış zor kurtulmuş adamın elinden. Aile bir süre sonra sahip çıktı. Şimdi çocukları da görüşüyorlar filan iyiler.

Demem o ki herkes hata yapar, herşey insanlar için. Ben yapmam dememek lazım. Ve siz ailesi olarak ablanıza sırt çevirmeyin. Onu yaptığı ve yapacağı yanlıştan kurtarmaya çalışın. Bir anne ne yaparsa yapsın çocuk için vazgeçilmezdir. O yüzden ablanızı hatadan kurtarın o çocukları annesiz bırakmayın.

Eniştem 2 adamla görüştüğünü tespit etti yani tecavüz olamaz. Kocası yurt dışında diye böyle birşey yaptı yani. Düşündükçe beynimden vurulmuşa dönüyorum. Öyle ahlaksız bir kadının ne yeğenlerime ne aileme yaklaşmasına asla müsaade edemem. Ablamla ilgili tek endişem bir çocuk daha yapıp kapımıza bırakması..

Bir de böyle kadınlar 20 sene sonra çocuklarımı benden kaçırdıklar anayım ben anaaa diye ortalığa atar kendini, çocuklarım bana bakmıyor olur adı
bakacak durumum yoktu mecburdum bırakmaya derler bazıları da.
gerçekten zor durumda olanları tenzih ederim tabi.
ama böyle işin içinden iş çıkan çok olay var.
anneler de yanılıyor yalpalıyor böyle işte.

Çok dramatikleştirmeyin
Evet çok zor bir durum insanın öz ablasının başrol olması hemde bu rezillikte
Ama anne babası ayrı her birey, nasıl istemeye gidiliyorsa kız yeğenlerinizi de öyle istemeye gelirler. Adam akıllı erkek arkadaşları olunca..
Tamam ablan yemiş bi halt ama bulunduğunuz şehirdeki her erkekle de olmamıştır bu, dolayısıyla erkek yeğeniniz her elini salladığında kardeşine çarpmaz
Günümüze odaklanın, o zamana kadar bu kuzular ne olacak ne yapılabilir gibi.. Yoksa 20 yıl sonrayı kimse bilemez şimdiden

üzücü bir aile dramı gerçekten ya.
ablan çalışmıyormuydu.işi yok o zaman sabit gelip gittiği
bi de bu oğlunun babası illaki bellidir.belki adam bilse üzerine almak ister.
muhtemelen ablan eşi gibi o adamı da kandırmıştır.
öz babasını bulmayı düşünmezmisiniz.

Ablamın komşularından bazı şeyler öğrendik bebek olduğu dönem eve girip çıkan bir adam varmış. Hatta kızlara da babanızla boşancam onla evlencem diyormuş. Bence adam hamile olduğunu öğrenince buna tekmeyi bastı o da kocasına yamandı

Soybağının reddi davası açılması gerekli.
Onu da açacaktır zaten bu kadar ortalığı yıkan adam. DNA testi sanırım devlet kanalı ile tekrarlanacak, özelde yapılanlar kabul edilmiyor . Gene babası olmadığı ortaya çıkarsa davayı kazanır diye düşünmüştüm ben.

Back
X