Yeğenim başka adamdanmış!

Ablamın komşularından bazı şeyler öğrendik bebek olduğu dönem eve girip çıkan bir adam varmış. Hatta kızlara da babanızla boşancam onla evlencem diyormuş. Bence adam hamile olduğunu öğrenince buna tekmeyi bastı o da kocasına yamandı
anladım.
profil olarak ipe sapa gelmez bi adam olma ihtimali yüksek galiba.
ablana denecek bişey yok.ahlaki olarak zayıf bir insan olduğu belli.
çocuklarının yanına başka adamları alan bi kadına denebilecek bişey yok.
Allah sizlere güç kuvvet versin.anlaşılıyo ki hepsine siz bakacaksınız.
yazık yavrulara.

Ufak bi cocugun anneye bagliliginin
kopmasinin zamani dort aymis dort aydan
sonra bisey hissetmezmis gorsede yani size
guvenli baglanirsa sorun olmaz ama sizde
birakirsaniz tamam o zaman cocukluk
anilarindan dolayi cocuk bi omur mutsuz
olacak sorumlulugunuz buyuk kizlar
bebek ilgi alaka istiycek baba dedigi adam ilgi gostermiycek cocuk sasiracak kocaniz baba olabilecekmi valla cok zor ya hem enisteniz suan hayatin sokunu yasiyor kolay degil onu bunu tersleyebilir anlayisli olun guzelce konusun kizlara biz sahip cikariz deyin.

üzücü bir aile dramı gerçekten ya.
ablan çalışmıyormuydu.işi yok o zaman sabit gelip gittiği
bi de bu oğlunun babası illaki bellidir.belki adam bilse üzerine almak ister.
muhtemelen ablan eşi gibi o adamı da kandırmıştır.
öz babasını bulmayı düşünmezmisiniz.

Yeğenlerimin üçünü de ne annesine ne babasına vermeyi düşünmeyiz. En küçüğün biyolojik babası da çocuğu isterse bile asla vermeyiz. Baba olmak demek hamile bırakmak demek değildir. Kendi cinsel zevkleri için O çocuğun hayatını karartmaya hakları yok

siz de hamilesiniz ne kadar güzel bir yüreğiniz var yeğeninizi de sahipleniyorsunuz.
Yaşanan olay gercekten çok büyük.

anladım.
profil olarak ipe sapa gelmez bi adam olma ihtimali yüksek galiba.
ablana denecek bişey yok.ahlaki olarak zayıf bir insan olduğu belli.
çocuklarının yanına başka adamları alan bi kadına denebilecek bişey yok.
Allah sizlere güç kuvvet versin.anlaşılıyo ki hepsine siz bakacaksınız.
yazık yavrulara.

Şimdiye kadar baktık şimdiden sonra da bakarız Allahın izniyle yeter ki anne babaları gibi insanlara dönüşmesinler iyi insanlar olsunlar...

Yeğenlerimin üçünü de ne annesine ne babasına vermeyi düşünmeyiz. En küçüğün biyolojik babası da çocuğu isterse bile asla vermeyiz. Baba olmak demek hamile bırakmak demek değildir. Kendi cinsel zevkleri için O çocuğun hayatını karartmaya hakları yok
ama ileride büyüyünce öz babasını soracaktır bulmak isteyecektir illa ki.
şu an mevzunuz bu değil gerçi ama çok yönüyle zor bir durum bu.
siz öğrenin adamın kim olduğunu yine de.
istemez istemez de sonra bi gün bu benim oğlum alcam, görücem diye tutturur.
bazı anneler gibi bazı babaların da evlatları sonradan kıymetli oluveriyor.

Şimdiye kadar baktık şimdiden sonra da bakarız Allahın izniyle yeter ki anne babaları gibi insanlara dönüşmesinler iyi insanlar olsunlar...
Özel değilse baban vefat etmiş, annenin geliri nedir ?
Günümüzde bir çocuğun bile büyütlmesi okutulması oldukça zor x3 deyince daha zor olacak

siz istemeyebilrsiniz ancak hukuk ve yasalar öyle demeyebilir.yani çocukların öz annesi yani ablanız gelip almak isterse çocuklarını hiçbirşey yapamazsınız.bence ablanız ortalığın durulmasını bekliyor gelmek için.evet yaptığı büyük ahlaksızlık ancak anneliği konusa birşey diyemem.çocuklarına düşkün ilgili bir anne midir?

Eniştem 2 adamla görüştüğünü tespit etti yani tecavüz olamaz. Kocası yurt dışında diye böyle birşey yaptı yani. Düşündükçe beynimden vurulmuşa dönüyorum. Öyle ahlaksız bir kadının ne yeğenlerime ne aileme yaklaşmasına asla müsaade edemem. Ablamla ilgili tek endişem bir çocuk daha yapıp kapımıza bırakması..

Şoktasınız, öfkenize hak vermiyor da değilim ama ablanızla konuşmalısınız.
Yaptığına hata deyip geçilemez bu bir gerçek.
Ama çocuklarından vazgeçmek istemeyedebilir.
Belki çok iyi bir annedir ve evlatlarıyla birlikte dersini alıp sarıp sarmalayıp hayatına onlarla devam etmek isteyebilir.
Yurda verilmelerinden iyidir.
3 yaşında ki bir çocuk annesine muhtaç sonuçta.
Düşmez kalkmaz bir allahtır. Bu kadar sert olmayın,
duvarlar örmeyin.
Şunu baba yapmış olsa babanın ailesi vay ahlaksız diye evlatlarından vazgeçmezlerdi.
Sizde vazgeçmeyin bence. Kimse için olmasa bile çocuklar için.

Demek ki ,ötekilerinden de şüphesi var.:KK64:

Belki de şüphelendi ben olsam şüphe ederdim.. abime sordum erkek gözüyle ne düşünürsün diye. En küçükte yurt dışında olduğu için şüphelendi, kızlarda burdaydı şüphelenmemiştir dedi.
Bu arada olayı erkek tarafından kimse bilmiyor. Zaten onlar da ilgili bir aile değil. Başka şehirdeler. Eniştem anneme babama bunu söyleyemem diyor...

Öncelikle yaşanılanlar çok üzücü, sarsılmış olmanızı anlıyorum. Fakat mantıklı düşünmek zorundasınız. Öncelikle, ablanızı bulacaksınız. Her ne olursa olsun, onu hatalarıyla kabul ederek sarıp sarmalayacaksınız. Aile demek bu demek, anne - baba olmak öyle kolay değil. Anneniz bağrına basacak ablanızı. Eller gibi savurup atacaksa nerede kaldı onun anneliği. Bir zamanlar babam aynen şöyle demişti "bir anne-babanın görevi evladı kötü yola bile düşse onu oradan çıkartmaktır".. Bu yüzden ablanıza ulaşın ve gelmesini söyleyin. Muhtemelen korkudan,utançtan veya adı artık her neyse o sebepten gelemiyordur.

Ve yasal süreç, enişteniz dava açmış zaten. Davanın sonucunda büyük olasılık 8'e ve 5'e giden 2 çocuğun velayeti babaya verilecek. Enişteniz ,ablanızdan tazminat ve nafaka talep edebilir. Yüklü bir tazminat ödeyeceğini belirtmek isterim. Diğer çocuk eniştenizin kütüğünden düşer, yeni kimlikte baba alanı boş bırakılarak yenilenir.

Sizin bu çocukla ilgili hayallerinizi anlıyorum, fakat öyle bir çocuğu alayım evlat edineyim demek o kadar kolay değildir. Belli şartları vardır. Her ne olursa olsun annesinin yasal izni alınmadan öyle çocuğu kendi üzerinize geçiremezsiniz. Çocuğun babası kim? Babanın belki haberi yok, haberi olsa sahip çıkacak belki, bunları bilmiyoruz. Anneden uzun süre ses çıkmaz, nerede olunduğu bilinmez, anne yasal yükümlülüklerini yerine getirmiyor ise bu belki mümkün olabilir. En kötü ablanız ortaya çıkmazsa yeğeninizin velayetini verebilir mahkeme.

Sonuç olarak bence halletmeniz gereken ilk şey ablanızı bulmak. Ve yasal süreç için mutlaka bir avukatla görüşmek. Olasılıklar üzerine, detaylar belli değilken konuşmak ve kesin birşeyler söylemek yanlış olur.

siz istemeyebilrsiniz ancak hukuk ve yasalar öyle demeyebilir.yani çocukların öz annesi yani ablanız gelip almak isterse çocuklarını hiçbirşey yapamazsınız.bence ablanız ortalığın durulmasını bekliyor gelmek için.evet yaptığı büyük ahlaksızlık ancak anneliği konusa birşey diyemem.çocuklarına düşkün ilgili bir anne midir?

Asla öyle bir anne olmadı. Babam kanser hastasıydı kızları annemin başına gönderirdi meğer başka adamla buluşmak içinmiş. Küçük yeğenimi de sütten kesmeye çalışıyordu anneme bırakmak için. Tek korkum onları koz olarak kullanması çünkü biliyor ne kadar düşkün olduğumuzu. Çocuklar yanında olursa ne derse yaparız

Kızlar ben size katılmıyorum
Annesi kaçan ablayı çağırıp bağrına da bassa, 4.çocuğun zuhur etmeyeceğinden emin değilim ben
Bence 2 çocuğu babası sahiplensin
Babası belli olmayan yavruya da anneanne bakar zaten
Abla kayışı koparmış kendini nereye layık buluyorsa oraya gider artık

siz küçüğü nüfusunuza alsanız da onun 2 kardeşşi daha var. ciddi sorunlar demektir bu ilerisi için.diğer çocuklar da büyük ev anlayacak yaştalar üstelik de.
çocuklar anneannesinde kalsa bile ileriyi düşünmek zorundasınız.yarı birgün Allah gecinden versin annenize birşey olsa siz bakabilecek misiniz 3 çocuğa birden? bir de kendi çocuklarınız olacak.hatta 3 çocuğun biri sizin nüfusunuzda olacak.ya eşiniz ,onun ailesi? fevri kararlar veriyorsunuz bence.
çok üzgünsünüz ve de kızgın anlıyorum sizi ,haklısınız elbette.ama yine tüm tüm köprüleri yıkmayın,o çocukların annelerine ihtiyacı var.

Bi tanidigim cocugu olmuyor diyr abisinin cocugunu almis alti aylikken . cocuk halayi anne biliyor yirmili yaslsrda dayisinin oz babasi oldugunu ogreniyor kolu komsudan ams donmemis oz ailesine. Eskiden kimlikler gec cikiyor köy hayati v.s. bebegin kimligi yokmus direk ustlerine almislsr. Senin olay icin de bi arastirma yaparlar durumunuza gore verilir size. Evlatlik alirken cok prosedur isliyor. Hrmen alir misin bilmiyorum. Ama bu dunyada cennetini hazirlamis olursun cok sevap kazanirsin. Keske hrrkes senin gibi duyarli olsa.

Asla öyle bir anne olmadı. Babam kanser hastasıydı kızları annemin başına gönderirdi meğer başka adamla buluşmak içinmiş. Küçük yeğenimi de sütten kesmeye çalışıyordu anneme bırakmak için. Tek korkum onları koz olarak kullanması çünkü biliyor ne kadar düşkün olduğumuzu. Çocuklar yanında olursa ne derse yaparız
Evet babam ölüm döşeğindeyken yapmış demiştin
İşte ben ablanda zerre insanlık görmediğimden arayın bulun sırtını sıvazlayın diyemem
Babası, eşi, evlatları umrunda olmamış hiç. Olacağını da sanmıyorum bencil ve insaniyet taşımayan biri..

O olaylar olurken yani ablanız eniştenizi aldatırken, enişteniz kör yada sağırmıymış? O kadar olay olmuş..
Ayrıca çocuğu üzerinize almayın, anne babanızda kalması sağlıklı, siz ekonomik ve manevi destek olun ailenize..
Yarın bir gün eşiniz sıkıntı duyabilir, çünkü sizinde beğiniz yolda..
Siz ilk o enişteden kurtulun, ablanız çok ciddi hata yapmış ama pişman olur dönerse atmayın, kötü yola düşmesine sebep olmayın, aileniz sahip çıksın.. O olaylarda ablanız ne kadar hatalıysa emin olun o kadarda enişte hatalı çıkar ve o enişte hala hatalar yapıyor..

Back
X