Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devamlı kabuslar görüyorum. Günlerdir çok zor durumdayız. Annem zaten ben kimseye vermem diyor ama en azından kimliğinde annesi ben babası eşim görünürse gayri meşru çocuk durumuna düşmez resmiyette diye almak istiyorum. Yasal olarak böyle bir hakkım var mı bilmiyorum. İnşallah vardır yoksa bu çocuğun sonu ya yetimhane ya köprü altı
Sadece 3.ye test yaptı eniştem. Kızlardan şüphe etmedi demek. Ama onlarda başkasından çıkarsa şaşırmam artık
Allah ıslah etsn .. zadece nufusunamı alcaksın yoksa evlatmı edineceksin..
Diğer öz evlatlarından bile vazgeçmiş ki..Enişte de az hain değilmiş. 2.5 sene çocuğum diye sevdi, bildi nasıl hemen vazgeçebiliyor...
Mahkeme binalarımizin biliyorum hanimefendi..konu sahibine sordum ben..koca konu içinde o kısma takılma size saçma geldi anlıyorum ama ben konu sahibine soruyorum.sebebsiz değil emin olun
Ablanız ile görüşün. Ablanız o çocuğun annesi o ne isterse o olmalı. Bu onerinizi once onunla paylasin. Mahkemeye başvurup kadının çocuğunu nüfusunuza almak ne demek? Babası çıkarsın nüfusundan. Orada yapacak bir şey yok. Sonra zaten annesinin nüfusunda olacak.
Sizde eğer çocuğa ailece iyi bakarsanız o çocuklar köprü altına falan düşmez merak etmeyin. Ciddi bir travma yaşıyorsunuz ailece. Bence dogru dusunemiyorsunuz şu anda. Ailece bir uzmandan destek alın.
Ablanıza ise diyecek pek bir sey yok. Ama o sizin ablanız ve ailenizin bir parçası o çocukların annesi. Sizi de kandırmis sayılıyor ama intikam ve kızgınlık duyguları ile hareket etmeyin derim ben. Çocuklar zaten babalarını kaybetti bir de annelerini kaybetmesin.
Ablanızın yaptığına söyleyecek bir söz dahi bulamıyorum. Yeğeninizi nüfusunuza alabilirseniz onun ileriki hayatı içinde çok güzel bir şey yapmış olursunuz. Enişteniz diğer iki kızı için dna testi yaptırmadığına göre onların kendi çocuğu olduğundan emin. Peki buna rağmen neden yurda vermek istiyor çocukların hepsini. Tamam küçüğü anladım kendi çocuğu olmadığını öğrendi ama ya diğer ikisi? Enişteniz ya çocukların sorumluluğundan kaçıyor ya da psikolojisi bu dönemde çok bozuk sağlıklı düşünemiyor. Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Anladim tabi ki 2.5 yaşında cocuk zaten bilincindedir. Demek istedigim mesela en basitinden ilerde miras vs durumlari sozkonusu oldugunda esinizin tepkisi ne olacak? Yanlis anlamayın cevremde yakinen sahit oldugum bazi durumlardan dolayi, bu cocugu ustunuze aldiginizda onun omur boyu maddi manevi sorumlulugunu alacaginizi, ilerde size ait olan her seyde pay sahibi olacagini vs ozellikle esinizin hesaba katmasi gerekiyor. Bunlari enine boyuna dusunmeden karar vermeyin demek istiyorum.
daha önce de yazdım,şu anki önceliğiniz çocukların psikolojik durumu.her biri ayrı ayrı travma yaşıyor.Birinci adamı kirasını kocasının ödediği eve almış kızlar da tanıyor aynı ev yani Allah korusun ya o adam bu kızlara da birşey yaptıysa?
İkinci ev tuttuğu adamı tanımıyorlar kızları çok sıkıştırdık bilmiyoruz diyorlar. Kesinlikle psikologa gitmeleri gerek ya düşünsene annem babamı aldatmış hem de iki ayrı adamla bunu ben bu yaşta kaldıramam
daha önce de yazdım,şu anki önceliğiniz çocukların psikolojik durumu.her biri ayrı ayrı travma yaşıyor.
büyük olan olayların farkında,adamı da biliyor,ortanca sadece sorun var biliyor,belki de anlıyordur ama annesi neden yok bilmiyor,en küçük de anne kuzusu daha ,habersizce annesini istiyor.
lütfen destek alsın bu çocuklar.
zaten mahkeme başlamış,şu an yapabileceğiniz bir şey de yok.nüfusa geçirme falan çoookkk sonra düşünülecek şeyler.
Ben de aynisini diycektim. Mantikli olan anneanne ve dedenin ustune almasi. Sonucta hayat bu ne getirecegi belli olmuo, suan esin de sen de kabulleniosunuz ama olumsuz ihtimalleri saymak dahi istemiorum. Ilerde olasi bi yikim ya da yikimlar yasamamasi icin en dogrusu anneane ve babaannenin uzerine alip bakmasi bence, eger onlar da istek ve sevgiyle bakabilecekse.Bence annen ve baban üzerine alsın. Zaten hep bakacak olan onlarmış ve biz öz anne baba olmayacağız kimlik için diyorsun, dedesi ve anneannesinin adı yazılsın. Üçüne de annenler bakacak anlaşılan.
Sen zaten hamilesin bebeğin doğduğunda yeterince ilgilenebileceğini sanmıyorum, yanlış anlama yeni doğan her bebek zor yani. Çocuk kardeşleriyle annende yaşasa daha iyi olur anne baba zaten gitmiş, bir de kardeşleri olmazsa hırçın olur, sende bebeğin gazı uykusu maması bezi derken yeterince ilgilenemezsin.
Konu sahibinin babası ölmüş ama ben sağ sanıyordumBen de aynisini diycektim. Mantikli olan anneanne ve dedenin ustune almasi. Sonucta hayat bu ne getirecegi belli olmuo, suan esin de sen de kabulleniosunuz ama olumsuz ihtimalleri saymak dahi istemiorum. Ilerde olasi bi yikim ya da yikimlar yasamamasi icin en dogrusu anneane ve babaannenin uzerine alip bakmasi bence, eger onlar da istek ve sevgiyle bakabilecekse.
İşte böyle bir kadın hala adam yerine konuyor ya ona dayanamıyorum. Resmi olarak elimiz kolumuz bağlı. Ya bu kadın bu çocukları doğurmaktan başka birşey yapmadı Allah için bunu her türlü ispat edebiliriz mahkeme bizi kabul etmez mi buna rağmen sadece annesi biyolojik olarak anne diye...
Sizin anlattıklarınız da sadece kocasını aldatan bir kadın var. Bu annelik vasfını kaybetmesi için bana göre yeterli değil. Türk mahkemelerinin bilemem. Onun dışında mahkemede her türlü kanıtlarım onun nasil bir anne dediğiniz göre aslında kötü bir anne. Hatta biyolojik anne sinifina kadar indirdiginize gore gerçekten hiç bir emeği yok. Ee o zaman yegenlerinize niye daha önce sahip cikmadiniz?
Bence sizin ablaniza duydugunuz kizginlik su anda dogru dusunmenize engel oluyor kadinin kocasini aldatmasi annelik vasfını kaybetnesi icin yeterli degil.
Ama aldatma konusu çok abartiliyor. Bunu yaşayan ilk siz değilsiniz son da siz olmayacaksiniz. Konu zaten dramatik siz de yangina körükle gitmeyin.