- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
Bana da ürkütücü geldi ama aldığım duyum bu maalesef.
Büyük konuşmayayım ama eşimin böyle bir şey yaptığını duysam 1 dakika evli kalmam.
Ne demek ya bana güvenmeyen adam benimle evli kalmasın bir zahmet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da ürkütücü geldi ama aldığım duyum bu maalesef.
çocukları yurda verirse, ve siz teyzesi olarak korucuyucu aile olabiliyorsunuz. çocuk için ayda 500 TL gibi bir rakam alabiliyorsunuz.
eğer maddi gücünüz yok ise bunu deneyebilirsiniz anlamında söylemek istedim.
Gectiğimiz aylarda haberde cıkmıştı adam cocugu kendisine benzemediği için dna testi yaptırıyor test sonucu cocugun babası ve annesi olmadıgı anlasılıyor.babayı anladım da anne nasıl anne çıkmıyor?
Beynim error verdi şu an![]()
evlilik birligini temelden sarsan aldatma elbette ki affedilir bir sey degil ancak sizin de ablaniz icin namussuz kadin diye yafta etmeniz hic hos degil.
bu zihniyetle nufusunuza gecirdiginiz yigeninize yarin ablaniz ve yigeninizin babasi hakkinda boyle konusup da daha cok yara acmayacaginizin bir mahkemesini yapin evveliyatla.
hukuki boyutu soruyorsaniz da; anne ve nufus uzerinde gorunen baba imza verdigi takdirde mahkeme uzerinize almanizi saglar.
Yapan zaten karısının ruhu dahi duymadan yapıyor. Başımıza gelse haberimiz olmaz yaniBüyük konuşmayayım ama eşimin böyle bir şey yaptığını duysam 1 dakika evli kalmam.
Ne demek ya bana güvenmeyen adam benimle evli kalmasın bir zahmet.
Nasıl yani enişten ortada yok derken
çalışmak için yurt dısında değil mi? Ben öyle anladım.
O da mı sorumsuzluğundan günlerce ortadan kaybolan bir tip.
konu değil yorumu var.2012 ylında.
Iyi gunler. Benim sorum velayetle ilgili olacak.
Bosanmak isteyen bir ciftin, cocuklarin velayetini hem annesi hem de babasi istemesine ragmen, onlarin yetkin olmadigini dusunen ananeleri bu cocuklar icin velayet davasi acabilir mi?
(cocuklari ananeleri buyutuyor baba ve anne ebeveynlik gorevlerini 11yillik evlilik hayatlarinda hic gerceklestirmemistir ve cocuklar da mahkemede "ananemizde kalmak istiyoruz" diyebilecek durumda biri 10 digeri 8 yasinda iki kiz cocugu)
Maddi durum olarak; ananenin uzerine bir evi ve olmus esinden kalan bir emekli maasi var.
Sitede arama yaptim ama benim soruma cevap olacak bir mesaja rastlamadim. Simdiden tesekkur ederim.
:2:
Tam müge anli olayı. Çoğaldı boyle seyler Allahim sen koru sasirtma bizleri. Dusmanima verme Rabbim
Sunu dediniz ya inanın ben müge anli ya bile mesaj attim 1-2 yıl once. Hani hep müge der ya bunların olacağı beliymiş peki siz olana kadar nerdeydiniz neden önlem almadınız diye ben de Ablamın bu şekilde sorumsuz davranışları yüzünden onun ya da çocukların başına birsey gelecek diye çok korkuyordum. Mesajın son cümlesi hatta aynen suydu " ben yarin obur gün programınıza çıkıp ablam veya yeğenlerimin bu olaylar yuzunden kaçırılırsa nerde olduklarını veya öldükleri için katillerini aramak istemiyorum ama bu işin sonucu oraya doğru gidiyor. Lütfen boyle birsey olmadan yardim edin."
Cevap filan gelmedi malesef. Belki onlar da kaçırma ya da ölüm olmadığı için önemsemediler. Ya da sahte bir hikaye anlattığımı dusunduler...
ona bende takıldım. anneye kızdım çocuklarada yol vereyim. babalığı batsınBu Nasıl bir baba, çocukları yurda vermeyi düşünüyor? Anneden farkı yok sorumsuzluk konusunda.
Yapan zaten karısının ruhu dahi duymadan yapıyor. Başımıza gelse haberimiz olmaz yani
Ablanız hep mi böyleydi ? Evlenmeden önce nasıldı evlenince mi değişti ?