Yeğenim başka adamdanmış!

Yazık ya ,nefsine uyup çocukları bırakacak, kadar gözü dönmüş bir kadının sonu felaket olur, o ayrı konu da .Allah annenize size ve eniştenize sabırlar versin .Yazık o çocuklara annesiz büyüyecekler ,eşinizle gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz .O yavruya sahip çıkmak çok doğru bir karar

Yazık ya ,nefsine uyup çocukları bırakacak, kadar gözü dönmüş bir kadının sonu felaket olur, o ayrı konu da .Allah annenize size ve eniştenize sabırlar versin .Yazık o çocuklara annesiz büyüyecekler ,eşinizle gerçekten çok güzel düşünmüşsünüz .O yavruya sahip çıkmak çok doğru bir karar
Bu tarz kadınlara bisi olmuyor canlı örnek gözümün önünde 3. Kocayı eskitti valla

Allahımmm tam müge anlılık konu ay yavrucagı üstünüze alın da en azından aile sıcaklığı görsün çocuk çok üzüldüm...

Ha bu arada ağır olacak ama beyinden kısır ablanız da kendisini kısırlaştırsa çok güzel olur

Ne pişkin insanlar var ya. Aldatmayı göze almış da boşanmayı göze alamamış. Heyecan yaşamak istemiş herhalde. Neyse kınamak da istemiyorum ama söylemeden de edemiyorum. Allah akıl fikir versin size de sabır versin.

Eniştem mahkemeye bunu sunması ve çocuğu nüfusundan çıkarmadı o yüzden üstümüze almaya gerek kalmadı. Ablam başka bir adamla birlikte yaşıyor ve 2 kızı daha oldu.
Tüpleri bağlatmayarak amacına ulaştı yani. Peki çocukları hiç mi aramadı?

Emira konuyu hortlatmak istemezdim.benzer bir konuda senin konun adi gecince merak edip konunu okudum. Cocuklari hatta daha cok kucuk cocugu merak ettim. Soylediniz mi ona babasinin enisteniz olmadigini? Simdiye 6 yasini gecmistir :KK43:
biliyormuş yegenini eniştesi kabul etmiş yinede;
ablasi kaçmiş.
başka bir adamdan da bi çocuğu daha olmuş.
bunun yegenim başka adamdanmiş 2, konuyu okuyabilirsin.
benzer konu çikinca aklıma geldi.

Valla kınamak değil amacım ama, ben bir akşam anneme bırakıp eşimle tek bir yere gitmiyorum. Bu insanlar nasıl çocuklarını bırakıp bir adamın peşinden gidebiliyor anlamış değilim.

Allahın gücüne gitmesin ama çocuk isteyen milyonlarca kadın çocuk için mücadele ederken, böyleleri fabrika gibi çocuk doğuruyor.

Off bilmiyorum. Umarım o çocuklar bir daha annelerinin yüzüne bakmaz. Gelecekleri, ömürleri güzel olsun. Allah öyle güzellikler versin ki anne boşluğunu hissetmesinler bile.

Valla kınamak değil amacım ama, ben bir akşam anneme bırakıp eşimle tek bir yere gitmiyorum. Bu insanlar nasıl çocuklarını bırakıp bir adamın peşinden gidebiliyor anlamış değilim.

Allahın gücüne gitmesin ama çocuk isteyen milyonlarca kadın çocuk için mücadele ederken, böyleleri fabrika gibi çocuk doğuruyor.

Off bilmiyorum. Umarım o çocuklar bir daha annelerinin yüzüne bakmaz. Gelecekleri, ömürleri güzel olsun. Allah öyle güzellikler versin ki anne boşluğunu hissetmesinler bile.

Kaç senedir çocuk için uğraşıyorum maddi manevi mahvoldum, aldığım hormonlarla sağlığımı tehlikeye atmam da çabası. Böyle kedi gibi bilinçsiz istenmedik şekilde hamile kalanları/ doğuranları okudukça kahroluyorum. Dünya birçok konuda adaletsiz.

Back
X