• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yegenim yikildi psikolojik tedavi görüyor...

meliksah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
199
7
98
Diğer
Kizlar nasil basliyacagim bilemiyorum benim yegenim yeni nisanlisindan ayrildi toplam 4 sene beraberlerdi 1 senede nisanli kaldilar ve dügüne 1 ay kala nisan bozuldu damadin ailesi yüzünden!
Kizcagiz deli gibi asikti ve bana bi haftadir itiraf etti onunla bir sene önce cinsel anlamda birlikte olmuslar. Haliyle bunu hazmedemiyor bir kez intihara kalkisti ailesin haberi yok. Dini olarak cok inancli bi kiz idi ailemizde cok muhafazakar. Neyapacagim bilmiyorum sakinlestiremiyorum.Gül gibi tertemiz bi kalbi var kiyamiyorum cok zor simdi namazla ilaclarla ayakta

ne zaman oldu bu? yani çocuğun geri dönme ihtimali nedir? siz damatla bir konuşma talep etseniz beni kırma x zor durumda diye. sonra da çözüm yolu var mı çünkü bu kızın ahı da ilerde seni tutar ablacım filan desen? yani sırf vicdanla olmaz tabi ama 4 yıl boyunca da bir sevgi olmuş olmalı.

ailesi neyi sorun etti?

Çok üzüldüm, geçmiş olsun
Bu kadar uzun bir ilişki neden bitmiş? Tekrar barışmaları mümkün değilmi?
Ailenin muhafazakar olması işleri biraz kötüleştirebilir.
Umarım barışırlar...

iki aydir ayrilar damadin ailesi istemedi yegenimi cünki damadi memleketlerindeki kuzeniyle evlenemeye zorluyorlardi.Damat olacak kisiyle defalarca konustum ailem sorun cikariyor mutlu olamicaz biz zaten diyerek terketti kizi.O meseleye gelince zorla yapmadim kizinda rizasi vardi diyip isin icinden cikiyor serefsiz adam.Yegenime zar diktirme operasyonu icin para bile teklif etmis kurtulmaya calismis varin artik siz düsün nasil biri oldugunu. ilk beraber olduklarinda bundan sonra sen benim helalimsin karimsin asla yüzüstü birakmam gibi laflar etmis. Zaten en cokta bu yikti onu.

3 sene birlikteydi bunlar beraber okudular is sahibi oldular sehir disinda yasiyordu ikiside sonra nisanlandilar. Ne olduysa nisan süresinde oldu kabullenemediler hep bitecek bi iliski olarak bakti damadin ailesi. yegenim o damat bozutusuna güvendi cok seviyordu ve birbirlerine yakisan bir ciftlerdi herseyi beraber planladilar kurdular okuyup destek oldular birbirlerine.Yegenimin gelinligi hazirdi evi dizilmisti ama nisanlisi ailesine laf geciremedi ve yüzüstü birakti. damada ne dediysem bos istemiyor bir kere bile kizi aramadi sormadi ailesi daha agir basti.yaziklar olsun ona
Yegenim kendi ayaklari üzerinde duran bi insan öyle saf kandirilacak biri de degil ama insan bilemiyor. Evet teyze cok seviyorum onu cok asiktim diyor hem burda Avrupa kültürüyle büyüdü okadar üzerinde durmamis ,hem evlenicekler hayatinin adami diye...Simdi cok pisman korkuyor bir daha birinin yüzüne bakmaya. Operasyon yaptirmak istemiyor sonucta Allahi kandirmis gibi olur ama bizim erkeklerde kaldiramaz bu durumu.

Kendine birsey yapmasindan korkuyorum teselli edemiyorum kime danisacagimi bilemedim.

Yeğeniniz biten aşktan çok ilişkiye girdiği için bitap düşmüş. Malesef ki toplum baskısı denen şey nedeniyle oluyor bunlar.
Ona nişanlısıyla ilişkiye girdi diye hayatının kararmayacağını, aksine çok güzel bir ilişki yaşama şansı, yeniden evlenme durumu olduğunu anlatabilecek, onu motive edecek bir uzmana başvurması gerekiyor bence.
Tek başına ya da sizin laflarınızla yola gelecek gibi görünmüyor çünkü mantıklı düşünür durumda değil.

Bence yiğeniniz o adamla evlenmediği için çok şanslı. O karakterde bir adamla nereye kadar götürebilirdi ki?
Allah'ın bir bildiği vardır. Yaşadığımız herşeyde bir hayır vardır. Öyle düşünmek lazım. Operasyon filan geçirmemeli bence. Kim için, ne için?
Kimseye bir açıklama yapmasın. Allah onu zarıyla değilde kalbiyle sevecek bir adamla karşılaştırsın inşallah..

tam bir öküzmüş! rızasıyla olmuşmuş o rızayı gösterene kadar kırk takla atıyor (geçen sene demişsiniz demek ki kız uzun zaman yaşamamış bunu zaten), olunca oo korkma burdayım evlenicez diyor sonra da sanki kız hoop diye istemiş sevişmiş gibi "banane benlen ne alakası var" kafasına giriyorlar. o kadar ah alıyor ki o şimdi şimdiden geçmiş olsun o çocuğa da..

biri yazmış uzman yardımı diye, katılıyorum sırf sizinle olmaz ki siz bilmeden onun bilinçaltını etkileyecek kelimeler de kullanırsınız. mesela ne bileyim teselli ederken tamam sen de hata yaptın ama ... vs vs derken hata algısını pekiştirirsiniz suçluluktan çıkamaz veya işte arada keşke olmasaydı ama vs vs dersiniz pişmanlık algısı pekişir anlatabiliyor muyum? o yüzden bir uzman yardımı almaya çalışın.

Son düzenleme:
Nasıl da kişiliksiz,karaktersiz bir adammış bu. Yeğeniniz için gerçekten çok zor bir durum ama bir uzmandan yardım alması en hayırlısı olur. Operasyon kısmına gelirse,hiç kalkışmasın bile.. Geçmişinin arkasında ezilip büzülmeden dimdik dursun. Sonuçta zamanında sevdi,güvendi böyle olacağını bilemezdi. Herkes hata yapabilir,önemli olan o pislik adamdan kurtulmuş olması evlenince kim bilir neler yapardı kızcağıza.. Resmen kızın duygularıyla oynamış ahlaksız. Sizde yeğeniniz arkasında durun her daim.. Ona bundan sonra her şeyin güzel olacağını örneklendirerek anlatın,hayırlısının bu olduğunu söyleyin. Çok üzüldüm gerçekten,Allah yardımcınız olsun..

Psikolojik destek alması şart sizin telkinleriniz ile olacak bir iş değil bu. Bu şekilde yönlendirin sizde onu sakın yalnız bırakmayın düşüncelere boğulur iyice bunalıma sürükler kendini.

sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz? yegeniniz icin gercekten cok kötü bir durum ama bence bukadar bencil, kendini düsünen, karaktersiz bir insandan kurtuldugu icin sevinsin..
ne yazikki yurtdisindaki türk erkekleri muhafazakarliga cok önem veriyor kendileri her istedigini yapiyor sonrada bakire kiz istiyorlar böyle bir sacma düsünce icerisindeler :19:
bencede bir uzamana danismak iyi fikir ama yurtdisindaki bir uzman bu konuda nekadar yardim edebilir bilemem sonucta bizim kültürümüzü fazla tanimiyorlar..
siz ne olursa olsun yegeninizin yaninda ona destek , yardimci olun sonucta birtek size anlatmis bu konuyu size güvenmis...Ölüm haric herseyin bir caresi vardir bunuda unutmayin.. allah yardimciniz olsun

bir kez daha kanıtlandı bazı erkeklerin kanı bozuk oldugu ve ş.... sz oldukları biz kanıp inandımız sürece daha çok kullanır bu erkek milleti yazık gencecik bir genç kızın hayalleriyle oynamak bu kadar basit işte :43:

bugun arkadaşlarla konuştuk,hepsı bayan ve biri evli
o eskıdenmiş dedim saygı göstersınler,sen benım helalımsın,ciddiyiz biz senınle dıye bırlıktelık,elleme,öpme ,okşama istemeyenler
şimdi o kadar pişkinler ki evli olanlar ben evliyim diyo(eskiden en azından saklıyolardı bı muddet,şimdi dürüstler ya)
senınle yatmak ıstıyorum direk diyo
ilk yada ikinci görüşmede eli kolu rahat durmuyo
ya boyle olmayan adamlar kapıldı sanırım
yada bana hep böylesi denk geliyo
o evlı arkadaşa da dedık sen çok şanslısın kocanın kıymetını bil diye
yaptıkları şere...leri dürüstlük yada açık sözlülük adı altında söylemiyolar mı kafayı yiyorum yaaaa
bu kadar mı önemli cinsellik onlar için,bu kadar mı kar sayıyolar ne yapıyolarsa,ölüyolar mı yapmayınca
tövbeeeeeeeee

Biz almanyada yasiyoruz kücük bi sehirde ve suan alman psikologa gitti antidepresan sakinlestirici birsey verildi ama onlar pek anlamiyorlar cok normal kafaniza takmayin baska kültürde biriyle beraber olursunuz deyip gecistiriyorlar.

Yegenim nisandan önce bi yil zarfinda beraber olmus ozaman cok sevdim asiktim mutlu oluyorduk basbasa diyor.yasadiklarindan cok o serefsizle bunlari yasadigina pisman. Simdi teyze ben kirlendim günahkarim diye kahroluyor bir daha temiz biri sevmez beni kabul etmez diye hayiflaniyor yasida kücük degil 25 yasinda ama kendini cok sucluyor.
Bizim türk erkekleri kabullenemiyor maalesef hernekadar avrupada olsalarda. benim esim mesela cok anlayislidir böyle konularda hic problem degil der ,bizde bayagi problem yasamistik vajinismus olmustum i ama sonra iyiki ilk benimle oldun benim kadinim oldun diye dahada sahipleniyor kizlik cok önemli birseymis diyor.

Yegenim icin cok üzülüyorum benden baska siginagi yok kimseyede birsey diyemem

sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz? yegeniniz icin gercekten cok kötü bir durum ama bence bukadar bencil, kendini düsünen, karaktersiz bir insandan kurtuldugu icin sevinsin..
ne yazikki yurtdisindaki türk erkekleri muhafazakarliga cok önem veriyor kendileri her istedigini yapiyor sonrada bakire kiz istiyorlar böyle bir sacma düsünce icerisindeler :19:
bencede bir uzamana danismak iyi fikir ama yurtdisindaki bir uzman bu konuda nekadar yardim edebilir bilemem sonucta bizim kültürümüzü fazla tanimiyorlar..
siz ne olursa olsun yegeninizin yaninda ona destek , yardimci olun sonucta birtek size anlatmis bu konuyu size güvenmis...Ölüm haric herseyin bir caresi vardir bunuda unutmayin.. allah yardimciniz olsun

Icimdekileri okudunuz gercekten. Bende kendi capimda destek olmaya calisiyorum ona biraz zaman gecsin burayi okutmayi düsünüyorum dogru olur herhalde.
Operasyon konusunda ne düsünüyorsunuz ben karsiyim o da pek istekli degil ama biraz arastirma yaptim kimi adamlar basta kabul edip sonra hep yüzlerine vuruyorlarmis veyahut keske diktirseydinde bilmeseydim diyorlarmis ki bunlar egitimli adamlar, cahili düsünemiyorum bile.
Allahi hasa kandirmak birde kul hakkina girmek gibi birsey evlendigin adama yalan söylemekte...
Nasil altindan kalkariz bilmiyorum

ya valla sinir oluyorum
istediğimiz düzgün bi ilişki,sevgi saygı,sadakat, ha yolunda giderse de evet işi resmiyete dökmek
bunların çerçevesinde zaten yaşanması gereken şeyler yaşanır,en azından kimse pişman olmaz
ama kandır kandır,emeline ulaş sonra vay efendim şöyle vay efendim boyle
bız ne Amerıkalıyız ne Almanyalı Türk üz,hala evet düşüünce yapımızda ,doğru yada yanlış bekaret önemli
hıç bırlıkte olup sonra akabinde bırakıp gıttıkleri kızları düşünmezler mi
sonra ne yüzle gidip bakire bı kız alıp evlenirler ki
şimdi eskisi namuzsuz bu namuslu mu oluyo
sana guvenıyosa suç mu???
bugun bı konu daha vardı başına böyle bı olay gelmiş,sonra başkasıyla evlenmiş adam önce tamam demiş anlayışla karşılamış
sonra koz olarak kullanmaya başlamış ailene söylerim diye
bak şimdi...
çok sinirleniyorum,çok üzülüyorum Allah bu durumda olan herkese sabır versın
bu duruma düşürenlerede ceza...

Icimdekileri okudunuz gercekten. Bende kendi capimda destek olmaya calisiyorum ona biraz zaman gecsin burayi okutmayi düsünüyorum dogru olur herhalde.
Operasyon konusunda ne düsünüyorsunuz ben karsiyim o da pek istekli degil ama biraz arastirma yaptim kimi adamlar basta kabul edip sonra hep yüzlerine vuruyorlarmis veyahut keske diktirseydinde bilmeseydim diyorlarmis ki bunlar egitimli adamlar, cahili düsünemiyorum bile.
Allahi hasa kandirmak birde kul hakkina girmek gibi birsey evlendigin adama yalan söylemekte...
Nasil altindan kalkariz bilmiyorum

hmm gercekten cok zor bir durum bende yurtdisinda yasadigim icin az cok biliyorum...sizin yegeniniz bir hata yapmis olabilir ama neden ömrü boyunca ödesin hatasini? sonucta allahtan korkan dinin bilen bir insan tövbe etsin allaha siginmak yapabilecegi en dogru sey..
bazi arkadaslar yazmis seven onu böylede kabul diye ama inaninki almanyada bu cok zor... burda her türk erkegi (alman gibi yasayanlar haric) bakirelige cok önem veriyor o yüzden bence operasyon konusunu birdaha aklinizdan gecirin sonucta yegeninizin yaptigi 1 hata ömrüne mal olmamali...allah zaten herseyi bilen ve görendir belki bu yegeniniz icin bir imtihandir..allah affedendir bagislayandir

Allah cezasını versin böyle insanların ya...
Çok üzüldüm...
Muhakkak bir uzman yardımı almaya ikna et canım..
Bir hayat daha paramparça işte..
Geçiyor ama izleri kalıyor..:50:

o vicdansız da bulur bi yerden birinin günahını almış yeğeniniz için tek çare bunu unutmak bahsedilen operasyonda bir defaya mahsus olan ilişki için başarılı oluyor diye biliyorum
yanlış anlamayın sadece bilgi vermek istedim hayat ve insanlar o kadar zalim ki yapmayın kimseyi kandırmayın diyemeyeceğim ki zaten gerçeği söyleyince o kandırmak istemediğiniz insanlarda acımasızlaşıyor aşağılıyor bence tövbe edip yaptırın derim ya da sözü güvenilir bir hocaya danışın bu konuda...

Ya bir şey demek istiyorum inanın ki çok erkek yüze vuruyor sonradan ama ben de yaşasam inanın ben de yaptıramazdım kandırmak yerine yıllarca ağlar yine de dürüst kalırdım.Ama doğruyu mu yapardım bilmiyorum işte kendine hayatı bu kadar zindan etmek ne kadar doğru? Bir hata yaptı diye hayatı mı mahvolmalı insanın..Sanırım yaptırması daha doğru yaptırsın ve sürekli Allah'a yalvarsın affı için..Benim düşüncem bu şekilde..İnşallah hakkında en hayırlısı olur...

Back
X