Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Bilgim yok ama yukarıda kalsın diye yazayım.dedim.
Geçmiş olsun canım sıkı bi tarakla sürekli tara saçlarını birde sirkeli su ile saçlarını yıka yani 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koy 1 hafta boyunca her gün yap bunu ama saçlarını muhakkak taraMerhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim yeğenimden bit bulaştı ilaç kullanayım diyorum ama zararı var mı bilmiyorum ne yapmalıyım kullanan oldu mu lütfen yardımcı olun![]()
teşekkür ederim öyle yapim sirke fark eder mi üzüm elma.Geçmiş olsun canım sıkı bi tarakla sürekli tara saçlarını birde sirkeli su ile saçlarını yıka yani 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koy 1 hafta boyunca her gün yap bunu ama saçlarını muhakkak tara
ya inşallah kurtulurum çok illet bişi yaDoktora danışarak ilaç kullanın, ya birde mayonez sürün kafanıza bolca, sonra poşetleyin hava almayacak şekilde Bi kaç saat sonra yıkayın. Bi abla öyle yaptıgını ve kurtulduğunu anlatmıştı.
Tatlım bit var mi bu zamandaMerhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim yeğenimden bit bulaştı ilaç kullanayım diyorum ama zararı var mı bilmiyorum ne yapmalıyım kullanan oldu mu lütfen yardımcı olun![]()
Sade sirke canımteşekkür ederim öyle yapim sirke fark eder mi üzüm elma.
Sade sirke diye bişey yok ama sanırım elma sirkesini kastettinizSade sirke canım
Sade sirke var canım hani şu turşu içine kattığımızSade sirke diye bişey yok ama sanırım elma sirkesini kastettiniz
Beyaz sirke diye bişey vaar, o da turşuya katılmaz. O yeşillikler yıkamak için. Temizlik maddesi olarak kullanılıyorSade sirke var canım hani şu turşu içine kattığımız
teşekkür ederimSade sirke canım
İnşallahmerhabalar benim de başıma geldi. bit ilacı için doktora danışmıştım. kullanabilirsiniz demişti. eczaneden bit şampuanı alıp yıkayın. ve içinden çıkan tarakla tarayın. kısa zamanda kurtulursunuz insallah
Komşumun çocuğunun saçları aşırı sık birleşince kısa kestiremiyor bağlamak zor oluyor diye vazalin sürüp sık tarakla tarıyor sirkelerden bitlerden kurtuluyor vazalini arındırmak biraz zor ama mecburMerhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim yeğenimden bit bulaştı ilaç kullanayım diyorum ama zararı var mı bilmiyorum ne yapmalıyım kullanan oldu mu lütfen yardımcı olun![]()
Beyaz sirke diye bişey vaar, o da turşuya katılmaz. O yeşillikler yıkamak için. Temizlik maddesi olarak kullanılıyor
teşekkür ederim bunu birinden daha duymuştum.Komşumun çocuğunun saçları aşırı sık birleşince kısa kestiremiyor bağlamak zor oluyor diye vazalin sürüp sık tarakla tarıyor sirkelerden bitlerden kurtuluyor vazalini arındırmak biraz zor ama mecbur
çok teşekkür ederim denicem bunu.Uzum sirkesi kullanicaksiniz. Cok siki bir tarakla taraycaksiniz sirkeler falan parlak parlak gelir zten taraga. Ayrica bit sampuani kullanabilirsiniz. Uzerine birde kendi rengine boyayin sacinizi hala supheniz kalirsa. Gebelikte boya yasak degil. Ama sirke ve sampuan yetecektir. Onunuze beyaz bir tulbent alip sirkeli suyla iyice tarayin sirilsiklam olsun o suyla saciniz