• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenimin Banu Berberoğlu Hayranlığı

Kanalının adını öğrenip izleyin bence. Hem güzel bir şey yapıyorsa izleyen sayısı artmış olur :)

18 yaşın altında sonuçta.
Söylemiyor ki söylese keşke. Ama fazla izlenmiyor içim biraz rahat .Çünkü 200 300 kişi görüntülerse seviniyor .

Banu Berberoğlu nu küçümsemiyorum ama hayran olunup ona özenilecek birşeyi yok ki.. Gerçek youtuber lık bu değil:) Sabit kamera almayın ailesine bu isteğini söyleyin. Video içeriklerini izleyin ailesi de izlesin ona göre yol çizersiniz.
Söylemiyor kanalını utanıyor heralde.ben mi yakalasam:))

Olmak istemeyen çocuk yok gibi .hepsi ünlü olacak:))
Vazgecti ama .Buzlu suyla meydan okuma videosu cekti .Tabi ben hasta olursun diye ilik suyla yapmasina izin verdim .Donuyormus gibi yaptı .:KK70:
Ben videoya cektim .Sonra bi kac kere seyrettik sacma sapan diye gulduk .Babana göster izin verirse olur dedim .Sonra o kadar cok güldük ki vazgecti :KK70:
Baba izin vermiyecekti zaten :KK70:

Allah kolaylik versin .
Cocuk isi sonsuz fedakarlik .Umarim emekleriniz size nankörluk olarak dönmez .40 yasimdan sonra ögrendim ki hicbir iyilik cezasiz kalmiyor .
Ben çok seviyorum. Bilmiyorum ki ilerde kıymet bilir mi?bebeğim olmuyor.bu sene planlıyordum iyice tedaviye asılacaktım ama korkarım menopoz kapıda. Sizce o bana kan bağı hissetmez mi?galiba dertlisiniz bir yakınınızdan.

Vazgecti ama .Buzlu suyla meydan okuma videosu cekti .Tabi ben hasta olursun diye ilik suyla yapmasina izin verdim .Donuyormus gibi yaptı .:KK70:
Ben videoya cektim .Sonra bi kac kere seyrettik sacma sapan diye gulduk .Babana göster izin verirse olur dedim .Sonra o kadar cok güldük ki vazgecti :KK70:
Baba izin vermiyecekti zaten :KK70:
Çok tatlı, o kaç yaşında?

Back
X