- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi Bideliinsan
Komik gelebilir ama bundan 5-6 yıl önce benzer bir problemi kedim ile yaşadım. Kakasını yapmak için kumuna gidiyordu ve kaskatı kesilip düşüyordu. Bir süre testler vs yapıldı çözüm bulunamadı. En sonunda kakası geldiğinde bel omurilik arasındaki bir sinire baskı uygulandığını ve bu baskının da bayılmaya sebep olduğunu bir prof. Yurtdışı benzer örneklerden yola çıkarak buldu. Acaba yeğeninizde de benzer bir durum olabilir mi ki?Merhaba hepinize. Sizlere bı soru sormam gerekiyor artık ne yapmamız gerek bilmiyorum. 5 yaşında erkek yeğenim var. 2 yaşlarında başlayan sık sık tekrarlanmayan bı olay oldu. İlk başta karnım ağrıyor diyor ve daha sonra kaskatı kesilerek baygınlık geçiriyor. Çocuk beyin cerrahisine götürdük hiçbir şey çıkmadı. Kalp hastalıklarına götürdük hiçbir şey çıkmadı. Hastaneye acile götürdük bı sebep bulunamıyor. Epilepsi diye suphelendiler temiz çıktı. Başına böyle bı olay gelen var mı? Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu olay 5 senede 6 7 defa tekrarlandı. En son bugün tekrarlandı. İlk başta karnım ağrıyor diyor sonra bı anda kaskatı kesilerek baygınlık geçiriyor. 10 dk içinde yorgun bı biçimde ayılıyor. Çok korkuyoruz artık. Doktorlar nasıl oluyorda hiçbir sonuç bulamıyor,farklı zaman farklı şehirlerde ki hastaneye götürdük. Bı doktor baygınlık geçirdiği anda görüntü kaydı almaya başlayın dedi ama insanın aklına o anda gelmiyor öyle bir şeytarif etmemize göre de hiçbir şey yok dedi. Testlerinde de bir şey çıkmadı
![]()