Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ederim arkadaşlar,öğretmeniyle konuştum,ne kadar üzüldüğümüzü anlattım,bir şekilde tatlıya bağlandı,sanırım arada bir kendimizi göstermek gerekiyormuş,umarım bundan sonra sorun yaşamayız,şimdilik herşey tekrar yoluna girdi.
Kardeşim evde bıcır bıcır okulda sessiz bir kız 10 yaşında. Öğretmeninden ne çekiyoruz gelin bize sorun yani. Kardeşim çok zeki bir çocuk ancak ne hikmetse feci tırsıyor hocasından ve bilse bile parmak kaldırmıyor. Öğretmen sürekli herkesin içinde -çocuklar şu iki arkadaşınız ruhsuz! vs diyordu kardeşimle öyle sessiz duran bir çocuğu işaret ederek daha 1.sınıftayken.
30 soruluk test veriyor bi'sorusunu -evet abartmıyorum sadece tek bir soruyu dahi cidden uğraşıp yapamayıp boş bıraksın adam direk "tenefüs yasak! ben o konuyu anlattım size!" diyo. Şimdi de cetvelle vurmayı çıkarmış. Geçen gün bi'soru sormuş parayı kimler bulduydu sanırım cevap veremedi diye o an yapıştırmış hemen cetveli eline.
Sessiz diye okulun rehberiyle konuşturduk kadına -öğretmenimden korkuyorum, çok bağırıyo demiş. Bunun üstüne rehber hocası öğretmenini çağırmış ve "öğretmeni bak x bağırmandan korkuyormuş çok sesini yükseltme tamam mı? :)" demiş odadan çıkar çıkmaz "rezil ettin beni ne söylüyorsun sınıfta olanı!" demiş.
Babam gidip devamlı konuşuyor hocam bakın yapmayın böyle diye adam inatla babam gidince çekiyor çocuğu "burdaki eve gitmeyecek! tenefüs yok sana" diyor kardeşim artık korkusuna bize bişey demeyip okula gitmiycem diye ağlıyo her sabah:26:
Bence gidin konuşun hocasıyla etkileniyo diye. Sürekli olmayan bi'şeyse herkesin içinde rencide etmesi çocuğun psikolojisine büyük zarar.
herşeyden önce dikkat etmeniz gerekeni söyleyeyim.çocuğa bunun için öğretmenle görüşüleceğini okula gidileceğini belli etmemek.madem çocuğunuzun iyiliğini düşünüyorsunuz buna dikkat etmelisiniz öncelikle.
bence öğretmeniyle konuşun ve olayı bir de ondan dinleyin.sert bir tepkiyle başlamanıza gerek yok.duruma göre gerekirse tepkinizi verirsiniz.
bir de bu konuda bir yorum yapmak istiyorum konu sahibinin konusuyla alakası yok.ben çocuğuna yeri gelince asla kızıp bağırmamış bir anne baba olduğunu sanmıyorum.mutlaka sinirlendiğimiz bir zaman olmuştur ve çocuğumuza kızmışızdır.aynı şey öğretmen için de geçerli öğretmenler de zaman zaman çocuklara kızıp bağırabilir.anne baba kadar o da o çocuklarla birlikte ve daha fazla çocukla ilgilenmek zorunda.ben çocuğuma kızabilirim ama başkası kızamaz demeye de hakkımız yok.sen kızıyorsan öğretmen de kızabilir.hele döven anne babalardan bahsetmeye gerek bile duymuyorum zaten onların ki daha da kıymetli nedense kendileri döver söver öğretmen bir kere kızsa okula kavga etmeye gelir.onlar ayrı bir konu zaten de konu sahibine dönelim.bence siz öğretmenden bu olayı bir dinleyin derim.ama size ters gelen birşeyler olursa da öğretmeni uyarırsınız.daha dikkatli davranmasını istersiniz.
hiç kimse benim çocuğuma kızamaz.el kaldırdığını hiç düşünemiyorum o okulu başına yıkarım! ilkokul çağındaki bir çocuğun ne hatası olabilir olursa da onun velisi benim.demekki hatasından sorumlu olan kişi de benim.ne derdi varsa çağırıp benimle konuşabilir.
düşüncelerinizi çok yanlış buldum.
bu durumu okuyunca yazmadan geçemicem.ben de eğitim camiasındanım.hemen,çocuğu bu öğretmenden kurtarın.babanız devamlı gidip niye konuşuyor ki.bu kadar kırıcı olan öğretmenin gönlünümü yapmaya çalışıyor.çocuğunuzda özgüven denen bir şey kalmamaya başlamış.şu an ne kadar üzüldüm anlatamam.ilerde bu çocuğu toparlayamayabilirsiniz.akışına bırakmayın lütfen.Kardeşim evde bıcır bıcır okulda sessiz bir kız 10 yaşında. Öğretmeninden ne çekiyoruz gelin bize sorun yani. Kardeşim çok zeki bir çocuk ancak ne hikmetse feci tırsıyor hocasından ve bilse bile parmak kaldırmıyor. Öğretmen sürekli herkesin içinde -çocuklar şu iki arkadaşınız ruhsuz! vs diyordu kardeşimle öyle sessiz duran bir çocuğu işaret ederek daha 1.sınıftayken.
30 soruluk test veriyor bi'sorusunu -evet abartmıyorum sadece tek bir soruyu dahi cidden uğraşıp yapamayıp boş bıraksın adam direk "tenefüs yasak! ben o konuyu anlattım size!" diyo. Şimdi de cetvelle vurmayı çıkarmış. Geçen gün bi'soru sormuş parayı kimler bulduydu sanırım cevap veremedi diye o an yapıştırmış hemen cetveli eline.
Sessiz diye okulun rehberiyle konuşturduk kadına -öğretmenimden korkuyorum, çok bağırıyo demiş. Bunun üstüne rehber hocası öğretmenini çağırmış ve "öğretmeni bak x bağırmandan korkuyormuş çok sesini yükseltme tamam mı? :)" demiş odadan çıkar çıkmaz "rezil ettin beni ne söylüyorsun sınıfta olanı!" demiş.
Babam gidip devamlı konuşuyor hocam bakın yapmayın böyle diye adam inatla babam gidince çekiyor çocuğu "burdaki eve gitmeyecek! tenefüs yok sana" diyor kardeşim artık korkusuna bize bişey demeyip okula gitmiycem diye ağlıyo her sabah:26:
Bence gidin konuşun hocasıyla etkileniyo diye. Sürekli olmayan bi'şeyse herkesin içinde rencide etmesi çocuğun psikolojisine büyük zarar.