Yeğenine hazirladigim hediyeleri vermelimiyim sizce?

Ne gerek var ki.? Ilişki bitmiş gitmiş tabiki ona verirseniz yanlış anlar.Cok vermek istiyorsanız bebegin ailesine verin.Ama ona da gerek yok bence.

Bence işyerine kargoyla yolla..

İçine de mesafeli bir mesajla ona hiç bir hitapta bulunmadan "bir süre önce yapmıştım bunları. Boşa gitsin istemedim. Güzel günlerde giyer umarım" yaz..

Sevdiklerinize hediye alırken ne kadar dikkatli olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden kişiye özel tasarımlardan yana bir koleksiyon hazırladık. Çelik takı ve aksesuarlar son zamanlarda en çok tercih edilen ürünler arasında. Sizlerde hediye seçimi yapmadan önce sitemizi görün isteriz. Link aşğıda
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiklerinize hediye alırken ne kadar dikkatli olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden kişiye özel tasarımlardan yana bir koleksiyon hazırladık. Çelik takı ve aksesuarlar son zamanlarda en çok tercih edilen ürünler arasında. Sizlerde hediye seçimi yapmadan önce sitemizi görün isteriz. Link aşğıda
...
Hoşgeldin yeni üye ve hoşçakal. Reklamcılar pek uzun süre barınamıyor burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok gercekten barismayi istemiyorum
Bence ihtiyaç sahibi birine vermeniz daha mantıklı, sonuçta bebegin annesi bile eski sevgiliden gelen hediyeleri kullanmak istemeyebilir şahsen ben istemezdim
Ve her nw kadar farkında olmasanız da ona ve onunla ilgili her şeye hala değer veriyorsunuz konu eskimiş ama yine de düşüncelerimi yazmak istedim

Şans vermem demişsiniz ancak adım atsa biraz ısrarcı olsa kesinlikle şans verirsiniz. Bence hediyeleri vermeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz

Back
X