Yeğenine hazirladigim hediyeleri vermelimiyim sizce?

Lütfen ezik gibi davranma.
Tabikide böyle bişey yapma.
Adam sana arkandan ; vay be helal olsun ne vefalı insan ,ben salaktık ettim hemen barışmalıyım demicek.
Diyeceği şey : buda bana yaranmak için te buraya kadar gelmiş.napim zoraki gülümsiim bari...
Cok dogru kesinlikle gidip vermekten vazgectim.Ama kargoyla gonderebilirim.

daha oncesinde paylasmamis olsaydiniz vermeyin derdim, farkli anlamlar cikarabilir.

Ama su an zaten sizin bir seyler hazirladiginizi biliyor, o yuzden bence verin,
ama is yerine gitmek yerine arayip konusabilirsiniz bence, adresini biliyorsaniz arayip kargolayacaginizi soyleyin direk mesela gibi.

Cok dogru kesinlikle gidip vermekten vazgectim.Ama kargoyla gonderebilirim.
yahu kargoyla verdıgınızde ne degısıyor kı yıne adamı onemsedıgınız ıcın yegenıne hedıye vermıs oluyorsunuz
bıtmıs gıtmıs ılıskı o vermeyı dusundugunuz hedıyeye ıhtıyacı olan kıısler var baskasına verın
bıtmıs ılıskıde yegene hedıye almak hala umut arıyormus gıbı olur dogru degıl

yahu kargoyla verdıgınızde ne degısıyor kı yıne adamı onemsedıgınız ıcın yegenıne hedıye vermıs oluyorsunuz
bıtmıs gıtmıs ılıskı o vermeyı dusundugunuz hedıyeye ıhtıyacı olan kıısler var baskasına verın
bıtmıs ılıskıde yegene hedıye almak hala umut arıyormus gıbı olur dogru degıl
Olmaz illa göndercek. O son umuda tutunmuş. 😕

Normalde bende bir hediyenin kime niyetle yapılmış veya alinmissa ona ulaştırilma taraftariyim. AMA: bu durumda siz onu yapsanız konu bambaşka yere çekileceği için vermeyin derim. Kargolamayin da. Karşı taraf cok yalnis yorumlar

daha oncesinde paylasmamis olsaydiniz vermeyin derdim, farkli anlamlar cikarabilir.

Ama su an zaten sizin bir seyler hazirladiginizi biliyor, o yuzden bence verin,
ama is yerine gitmek yerine arayip konusabilirsiniz bence, adresini biliyorsaniz arayip kargolayacaginizi soyleyin direk mesela gibi.
Evet yaptigimi biliyor hatta giydirip sana resim atacam demisti

Bak canım... anlıyorum ki hala hislerin var bir ümit bekliyorsun belki yine bir sey olur pişman olur diye. Hala değer verdiğin için o hediyeyi ulaştırmak istiyorsun. Böylelikle açık kapı bırakmış olacaksın. Kargoyla da gondersen düşeceğin durum bu. Adamin psikolojisi; bu da hala köşede beni bekliyor olacak. Bak adam seni cepte gördüğü için bu tavrı gösteriyor sana zaten. Cebinde olduğun sürece de değerli olmayacaksın malesef. Artık ona karşı atacağın hiçbir adım işe yaramayacak. Bu adamın sana dönme ihtimali varsa eğer o da senin ondan vazgeçtigine emin olursa olur. Yani ona verebileceğin en iyi ders onu artık umursamadığını görmesi. Emin ol böyle. Ne olursa olsun ona artık yeğeni için hediye de gondersen bu hala ona deger verdiğini gösterir. Değer vermen bu adama yaramamış bunca zaman. Bundan sonra hiç yaramaz. O hediyeyi gönderme derim.

Bence onu görmek için bahane bu yani 2 aydır hastanede yatıyormuş en baştan doğduğunda da verebilirdiniz hem bir bebek hastaneden çıksın o zaman verirsiniz onu görmek için gideceksiniz ve gerek yok direkt aileye de verebilirsiniz ayrıca

Gel gitleri çok olan bir adamdi.Son zamanlarda sikintili gunler gecirdi ailesel olarak.iş anlaminda.Yaninda olmaya calistim hep.Ama o yine ayrilik sinyalleri verdi bana hep.Uzaklasti , direk bir sey soylemedi ama aramadi gunlerce msj atmadi ben aradim ben sordum ben attim ama nereye kadar baltim belliki adam istemiyor bende durmam gereken yerde durdum 1 hafta oldu bende aramiyorum hic sesi yok.Premature bir yeğeni oldu çok kafaya takiyordu 2 aydir hastanede yatiyor bende onun icin hediyeler hazirladim orgü fln yaptim paylastimda onunla bitmis halini falan filan bir kaç kiyafet falan alisveriste yaptim.iş yerine gidip kendisine vermek istiyorum sizce ne dusunur sonucta o bebek icin sevgiyle hazirlanmis seyler iliskimiz yurumedi beni terk etti diye vermemezlik yapmak istemiyorum ama verincede hala onun pesinde oldugumu falanmi dusunur belkide bu davranisim hoşuna gitmez ne onemi var diyeceksiniz belki ama sevgim hala bitmedigi icin dusuncelerini onemsoyorum kizlar benide anlayin lutfen.Gorusmemeye devam edecem sadece bebek icin hazirladigim seyleri vermek istedim diyip verip cikacam.
Bence direk gidip bebeğin annesine ver sanıyorsanız sonuçta küçücük bir bebek en azından anneyi mutlu edersin prematüre bir bebek annesi olmak zor ufacık şey bile mutlu ediyor insani adami aramadan direk bebeğin annesiyle görüşüp ona götürebilirsiniz

Aman kendinizi kandırmayın Allah aşkına ya. Hadi kandırıyorsunuz burda sizi kandırmayın. Ne alaka yani hiç tanımadığınız bir bebeğe illa da hediye göndermek. Bir de el örgüsü. Neyi oluyorsunuz ki kargoyla falan yollayacak kadar, ne alaka yani? İyi niyetlik, naiflik falan değil bu üzgünüm. Adama karşı hisleriniz var ve gözünde biraz yükselmek istiyorsunuz ama size zerre değer vermeyen biri için çok çok gereksiz olur bu. İlla barışacagim diyorsanız başka şekilde yapın, bu mantıksız.

Siz ilişkide kendiniZi tam ifade edememiş,gereken değeri görememiş birisiniz.şimdi ayrılmış olsanız da yine de kendinizin ne kadar doğru,düzgün ve ideal bir eş adayı olduğunuzu anlatmak,göstermek istiyorsunuz,bu bahane ile ona yani bebeğe hediye yollamayı fırsat görüyorsunuz.böylece kendinizi iyi hissedecek ve bu ilişkide karşınızdakini psikolojik olarak alt etmiş olacaksınız son sözü söyleyerek(hediye göndererek).bak gör ne kaçırdın mesajı vererek

yapmayın! Bu kişi size yeteri kadar değer vermemişken, siz hem ona hem de ailesine değer veriyorsunuz,bu dengesizliği görmüyor musunuz?siz hem ex’i hem de bebeğin annesinin gönlünü yapıyorsunuz.oysaki her şey karşılıklıdır ilişkilerde.o sizin gönlünüzü yapmadan siz 2‘sinin gönlünü yapıyorsunuz.bu nedenle hediye yollama fikri (kargoyla bile olsa) doğru değil.kendi değerinizi düşürürürsünüz,gülünç duruma düşersiniz.

Ayrıca empati yapacak olursam bu şekilde bebeğime hediye gelse giydirmem!tanıdığım insanların iyi ve saf duyguları ile dolu (mesaj taşıma niyeti taşımayan) hediyeleri alırım.bebeğim bu şekilde aracı olarak kullanılmasını istemem

Gel gitleri çok olan bir adamdi.Son zamanlarda sikintili gunler gecirdi ailesel olarak.iş anlaminda.Yaninda olmaya calistim hep.Ama o yine ayrilik sinyalleri verdi bana hep.Uzaklasti , direk bir sey soylemedi ama aramadi gunlerce msj atmadi ben aradim ben sordum ben attim ama nereye kadar baltim belliki adam istemiyor bende durmam gereken yerde durdum 1 hafta oldu bende aramiyorum hic sesi yok.Premature bir yeğeni oldu çok kafaya takiyordu 2 aydir hastanede yatiyor bende onun icin hediyeler hazirladim orgü fln yaptim paylastimda onunla bitmis halini falan filan bir kaç kiyafet falan alisveriste yaptim.iş yerine gidip kendisine vermek istiyorum sizce ne dusunur sonucta o bebek icin sevgiyle hazirlanmis seyler iliskimiz yurumedi beni terk etti diye vermemezlik yapmak istemiyorum ama verincede hala onun pesinde oldugumu falanmi dusunur belkide bu davranisim hoşuna gitmez ne onemi var diyeceksiniz belki ama sevgim hala bitmedigi icin dusuncelerini onemsoyorum kizlar benide anlayin lutfen.Gorusmemeye devam edecem sadece bebek icin hazirladigim seyleri vermek istedim diyip verip cikacam.
gidip vermeniz gereksiz olur, bahane diye düşünüyorum.en temizi gidip çocuğun yattığı hastaneye bırakın ,x için getirdim deyin gidin.

Back
X