~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

Sorması ayıp ne kadara aldın bende bakıyorum da :)

69 tl ye aldım cnm nie ayıp olsun Aslında diğerini çok beğenmiştim ama mağzada kalmamış. zide dekorun İnternet sitesinde buldum ama fiyatı 95 tlydi e kargoyla bana 100 tlye mal olacaktı.Oyüzden bende bunu aldım cnm. Tepsiyi aldığım mağazadada fiyatları aynı ama mağzada tüm ürünlerde %30 indirim olduğu için 69 a geldi tepsi.

Hepsi gerçekten çok güzel
Bunları gerçekten hak eden biriyle mutlu mutlu hayırlısıyla kullanırsın inşallah canım

Hepsi gerçekten çok güzel
Bunları gerçekten hak eden biriyle mutlu mutlu hayırlısıyla kullanırsın inşallah canım

Amiiiinn cnm benim çok teşekkür ederimm daha güzelleri seninde olsun inşaAllahh

English homeun bu sezonki havlularını çok beğendim.Bu havlularıda geçen ay almıştım eklememiştim. 2 büyük boy 2 küçük el havlusu olarak aldım. Birde mint yeşili mutfak önlüğü eldiven ve tutacak aldım ama onların resimleri yok siteye gelince eklerim buraya kızlar.

Yüzük tepsim :) Nisandan sonra ceyize konulacak

Eki Görüntüle 1152869

hepsi o kadar güzel ki özenle seçip almıssın buraya bile özenle tek tek yüklemişşsin harikasın valla hepsini güle güle kullann

ay ne güzel yaa benim annem çeyiz almama kızıyor yaşım 27 oldu ne alsam ne gerek var ona diyor gizli kapaklı alıyorum bende herşeyi

hepsi o kadar güzel ki özenle seçip almıssın buraya bile özenle tek tek yüklemişşsin harikasın valla hepsini güle güle kullann

Çok teşekkür ederim cnm benimmm. Çok mutlu oldumm. Yeni ve mutlu aşk dolu yuvamızı düşününce insan heves ediyor işte Daha güzelleri seninde olsun inşaAllah tatlımm

bunları çok sevdim bennnnnnnnn

Bende çok sevdimm lunaaaa senin gibi çok tatlılar dimiiiii

ay ne güzel yaa benim annem çeyiz almama kızıyor yaşım 27 oldu ne alsam ne gerek var ona diyor gizli kapaklı alıyorum bende herşeyi

Bencede canım alabildiğin kadar al benimkide bazen söyleniyordu ama parada biriktiremiyorumki
Hemen hemen herşeyimi aldım çok şükür . Darısı seninde başına inşaAllah

Son düzenleme:

İnş kuzu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama paran varsa bencede acele etmene gerek yok cnm . Kendine güzelce alınacaklar listesi hazırlarsın beğendiğin marka ve modelleriyle paran olduktan sora 1 günde bile halledersin alınacakları

tesekkür ederim tatlı mıyım ben gerçekten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…