en güzelini yapmışsın tatlm kaça aldın pekitesekkur ederim canim. Evet brabantia kaliteli bende oyuzden onu tercih etti urunleri baya pahallı indirimleri takip etmeye calisiyorum uyguna yakaladıgımda alıyorum. Ben karıstirma kabi seti var onu cok istiyorum ama 250-300 arasi degisiyo fiyati cok geliyor bana
Sagol kuzum benim albenisi orda zaten pembe pembe al beni albeni deyip durdu bende dayanamayip aldim :)
Yinede cok uygun degil canim spatulasını 14 kepceyi 28 e aldim daha once 4lu saklama kabini almistim baya uygundu ozmana ama nekadrdi fiyati hatirlayamiyorum. Bide baska bi spatulasini daha 22 tlye almistimen güzelini yapmışsın tatlm kaça aldın peki
Gücellenme Tarihi : 19/02/2015
Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesefÇeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn
Öncelikle Mutfaktan Başlayalım
Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım
The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım
Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim
Retro Mutfak Ürünlerim
Diğer mutfak ürünlerim
Eki Görüntüle 1422153
Eki Görüntüle 1422110
Eki Görüntüle 1422162
Eki Görüntüle 1422173
Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim
Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm
Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefimretro rengi herşeyiyle bir harika
Eki Görüntüle 1422172
Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti
Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım
Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım
Ev Dekor Ürünlerim
Gücellenme Tarihi : 19/02/2015
Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesefÇeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn
Öncelikle Mutfaktan Başlayalım
Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım
The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım
Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim
Retro Mutfak Ürünlerim
Diğer mutfak ürünlerim
Eki Görüntüle 1422153
Eki Görüntüle 1422110
Eki Görüntüle 1422162
Eki Görüntüle 1422173
Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim
Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm
Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefimretro rengi herşeyiyle bir harika
Eki Görüntüle 1422172
Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti
Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım
Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım
Ev Dekor Ürünlerim
canım cicekli tabaklarim ve renkli standların hepsi english homedan aldım beyaz olanlardan bitanesini burda bir ferforjeciden aldim digerlerinide linens magazasindan almistimcanım hemen baktım.kek ve pasta standlarını nerden aldın yazabilirmisin.birde çiçekli tabaklarda çok güzel.onları da öğrenebilirmiyim bi bakıyım.
Hepsi birbirinden güzel canım :) Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim
amerikan servislerine bayıldım ben:) nerden aldın canım tasarım yapan sayfalardan mıBu güzellikler artık benimmm
Tantitoni pasta setim
Eki Görüntüle 1418681
Brabantia servislerimin devamı
Eki Görüntüle 1418683 Eki Görüntüle 1418684
Vintage amerkan servislerim 2 ser tane aldım bunlardan
Eki Görüntüle 1418685 Eki Görüntüle 1418687
Pembeli mavili olanlari dekorluk.com sitesinden aldım canim pembeli olanları instagramda yevtuba var ordan aldim canimamerikan servislerine bayıldım ben:) nerden aldın canım tasarım yapan sayfalardan mı
canım cicekli tabaklarim ve renkli standların hepsi english homedan aldım beyaz olanlardan bitanesini burda bir ferforjeciden aldim digerlerinide linens magazasindan almistim
Amiiin canim benim coook tesekkür ederimmm. Daha guzelleri senin olsun insaAllahn
canım cicekli tabaklarim ve renkli standların hepsi english homedan aldım beyaz olanlardan bitanesini burda bir ferforjeciden aldim digerlerinide linens magazasindan almistim
Amiiin canim benim coook tesekkür ederimmm. Daha guzelleri senin olsun insaAllahn
Ne demek tatlim rica ederim. Bende olmasina ragmen dayanamayip aliyirum iste :)bi tane pasta standı aldım aslında ama bi de kapaklı almak istiyorum.çiçekli olanları beğendim.daha alışverişe çıkmıyorum internetten alıyorum sadece.gittiğimde bakarım zaten oraya da.teşekkürler :)
Cook tesekkur ederimm tatlimmm.Canım the mia markası love story modeli morhipodan indirimle almistim canim normal fiyati 600 civari ben 230 tlye almistim canimmmCaniiim topikten gordum simdi ve hemen baktim. Hepsi cok gizel guzel gunlerse kullan hepsini insallah :)
Gunluk yemek takimini internetten falan mi aldiin oyleyse hangisi :) bi de fiyatini merak ettim :)
Tesekkur ederim bebiiis:)Cook tesekkur ederimm tatlimmm.Canım the mia markası love story modeli morhipodan indirimle almistim canim normal fiyati 600 civari ben 230 tlye almistim canimmm
Cok sagol canimm benimmmmGüzel günlerde kullan canımm :)
Cok tesekkür ederim tatlim evet cok sükür bitti sayılır ufak tefek ıvır zıvırlar kaldı onlarada baska ile gidecegim icin simdi almak istemiyorum gittigim yerden alirim diye dusundum. Bu zamandan sora ceyize sevklo seyler susler felan alirim sanirim :)Çok güzeller canım güle güle kullan , neredeyse bitirmişsin maşallah ya
Canim pembeli mavili olani dekorluk sitesinden aldım ama orda belirtiyo aslinda 2 tane ondan aldım. Pembeli olanıda instagramda bi sayfadan aldim onuda 2 adet aldim 4 adet toplamCanım amerikan servislerine bayıldım, bende gördüm dekorluk.com diye bir sitede ama ürün açıklaması eksik diye alamadım. Yani kaç adet hangi renklerde olduğunu belirtmemişler sen nerden aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?