• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeldanın bir haftada 2 buçuk kilo verme serüvenine davetlisiniz :)

ylddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
282
4
26
Burdur
merhaba kızlar :) foruma daha yeni katılıyorum
bundan bir hafta önce 82.2 kiloydum suanda 79.7 :)
öncelikle diyetisyenimin verdigi diet listem
sabah:
aç karnına 2 bardak su 2 dilim kepek ekmegi kibrit kutusu peynir 3 zeytin bol yeşillik domates salatalık şekersiz çay isteğe göre tabiki ama ben çayı şekersiz içemediğimden hiç içmiyorum
ara öğün:
bir orta boy meyve taneli meyvelerde ( erik kiraz vb. ) 8 tane çok acıkırsak 2 diyet bisküvi
öğlen:
2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık pilav 4 kaşık susuz sebze yemegi 2 köfte büyüklügünde köfte yada tavuk balık ölçü ise avuç içi tabi bu ızgarada oalcak yada az yağ da kızartılacak bi kase yoğurt ve yagsız salata

ara öğün:aynı şekilde meyve

akşam: 1 kepçe çorba 1 dilim kepek ekmek salata 2 kaşık susuz sebze yemegi ve yarım avuç içi kadar et yada balık
yatmadan önce : bi bardak süt

ben kepek ekmekleri yemiyorum cünkü sevmiyorum bu dietin degişim tablosuda var eger istersenz sordugunuz da cevap veririm kızlar :)
veee tabiki sağlıklı kilo vermenin basında su ve spor var su ölçümüz kilomuzun 30 da 1 i sporuda günde minumum bi saat spor salonunda yapıyorum max 2 saati buluyo evdede bazen 100 tane ip atlıyorum :)
daha önce bu diyet ve programla 2 ayda 20 kilo filan verdim ama ünversteye bu yıl basladıgımda sporu bıraktım ve FELAKET ÖTESİ abur cubur ve yemek yedim hatta afedersiniz kusana kadar :( ama simdi kararlıyım vericem ve sizide dayanısmaya davet ediyorum gelin hep beraber verelim öncelikle İSTEYELİM :))) şişman olan biz deiliz beynimiz :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin cnm kolay gelsin

listede ekmek ve pilavın yanyana olması dikkatimi çekti, genelde beraber vermiyo diyetisyenler, o yüzden şaşırdım.

Bir de kaç kalorilik bi diyet bu?

1600 canım ama ben 1200 anca alıyodurumdur. aslında haklısın ama bu diyet bana 85 kilo iken verildi sanırım kilo çokluğuna göre yemek kesme alıştırılarak veriliyor şu an 79.7 yim diyetisyene gittiğimde tekrar deişiklik yapabilir burdan yazarım sana da canım :) bu arada hoşbuldum :)

Back
X