• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme konusunda ısrar

Yaaa hahaha Mune hanım, aynen anlattığınız gibi bir babaannem var. Gideceğimiz zaman günler öncesinden hazırlık yapar ve herkese zorla, çatlayana kadar yedirir. Gerçekten ama yani tek bir lokma bile alamayacağınız zamanlar olur ya, orada bile hala yemek çıkarmaya devam eder. "Babaanne çok tıkandım, birkaç saat sonra yesem?" desek bile hemen suratını asar. "Yüzünüz kaşık kadar kalmış, anneden uzakta beslenemiyorsunuz da tabi. Ben yanınızda olsam böyle mi olurdu..." diye bir başladı mı "Tamam babaanne ver yiyeyim ama çok az koy" demek zorunda kalıyoruz :KK70:
Onlara göre o yüz hep kaşık gibidir zaten :))) ama kaşık var kaşık var :KK70:

Ahahaha aynisini diyecektim, bende ayni soku yasamistim :KK53: ok deyip yemeye devam etmislerdi, laaaaggggnnn bu is boyle olmuyordu siz israr edecektiniz ben 200 kere yok deyip sonunda eh hadi madem diyecektim :KK53: mesela hediye konusu da oyle, bizde “bir sey ister misin” denir, sen “ yok caninin sagligi” dersin ama o yinede getirir ya.. benim patronum beni ziyarete gelecek taaaa Amerikadan, o zaman da iphone 5 yeni cikmis. Bana dedi ki ofis sana iphone 5 getireyim mi? Bende yok tesekkur ederim sen gel yeter minvalinde bir sey soyledim ama allah var bekliyorum.. adam bir geldi elimde tobleron cikileta :KK53: kizlar sevgilim terketse o derece yikilmazdim :KK70: o yuzden bu ozellik bir bizim millette ona gore davranin :KK53:

Beni ayaklı, yürüyen IPhone gibi gören bir arkadasım var, etmeyin acıyın bize :KK70: bir sene tam dört tane getirdim, artık haber vermeden geliyorum :))

Beni ayaklı, yürüyen IPhone gibi gören bir arkadasım var, etmeyin acıyın bize :KK70: bir sene tam dört tane getirdim, artık haber vermeden geliyorum :))

Kizim iphone getirmiyorsaniz emerigalarda olmanizin bize faydasi ne :70:

en nefret ettiğim şeydir ısrar.sen insanlığını yapıp misafirin önüne koyuyosun ikramını, gerisine karışma ister yer ister yemez neden bu ısrar sen bilirsin demek çok mu zor. bi çay bile içmek istemeyince açık iç bi bardak daha iç illa bi tane daha içircekler yani ısrarlar zorla :confused: ve ben ısrardan bu kadar hoşlanmazken, kayınvalidem hayatımda tanıdığım en ısrarcı kadın olarak karşıma çıktı. çok bunalıyorum daralıyorum :KK12:

Selamlar
Size gelen konuklarınıza yada birine konuk olduğunuzda yeme içme konusunda ısrar eder yada ısrara maruz kalırmısınız:KK47:
Ya içmiyorum dendiğinde içmiyorumdur bu konıda utanmam sıkılmam neden bu ısrar:)))
Anneme anneanneme biri gelsin diyelimki çay yaptı 1 2 artık ne kadar içtimse içtiyse kişi
Yavrum bi daha koy
Neden içmiyorsun
Beğenmedin mi
Hadi bidaha koy karşılıklı içek
Ya anne içmiyorum yemiyorum diyorum yok olmuyor bu sorunu aşamıyoruz:KK12:
Hani bana sadece değil herkese öyle ve çevremde çok insan var böyle:KK53:
Sorun pek değil ama bazen bunaldığımda oluyor:olamaz:
eskilerde anneler çocuklarını gittikleri yerde bir şey istemesin diye tembihleyip, olur da isterlerse evde fırçaladıklarından olsa gerek, bir nesil aç olsa da söyleyemediğinden ve o nesil şu an muhtemel bir şekilde anne/anneannelerimiz olduğundan gelen herkesin aynı muameleye maruz kaldığını ve söyleyemediklerini düşünüyor ve aç kalsın istemiyor bence :) kv min ve annemin anlattığı hikayelerden çıkardığım sonuç bu

Back
X