Öylede bu çoğrafyadaki baskın özellikleri neden bu kadar taşıyor bu kadınlar sorgulayasın var:)Bu ülke topraklarında doğunca default gelmiyo mu o özellik?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylede bu çoğrafyadaki baskın özellikleri neden bu kadar taşıyor bu kadınlar sorgulayasın var:)Bu ülke topraklarında doğunca default gelmiyo mu o özellik?![]()
Ben değilde torunları büyük bir risk altında:))))Seni yedirerek oldurmeye calisiyorlar bence, dikkat et bu bir suikast![]()
Hahahahaha kucukken annem bize söylerdi bitir arkandan ağlar falan geçen gün büyük kızım yemedi aklıma nereden geldiyse ye kızım arkandan ağlar dedim bana acaip acaip baktı anne saçmalama dedi o canlı degilki nasıl ağlasın yemek bana da saçma geldi söylediğim ama biz hiç annemize böyle demedik ya ne saf çocuklarmisiz eskiden"Ye lutfen, yemezsen olumu gor", "Ay arkandan aglar" :mitolojik hayatimizda sen yemeyince olen ev sahibi ve onu yemedigin icin arkandan aglayan yiyecekler mevcut
![]()
Hahahahaha kucukken annem bize söylerdi bitir arkandan ağlar falan geçen gün büyük kızım yemedi aklıma nereden geldiyse ye kızım arkandan ağlar dedim bana acaip acaip baktı anne saçmalama dedi o canlı degilki nasıl ağlasın yemek bana da saçma geldi söylediğim ama biz hiç annemize böyle demedik ya ne saf çocuklarmisiz eskiden![]()
Çatlamış olmasın kızAnnem arkadaşımı bayılttıydı. Bunu benzer bir konuya daha yazdım diye hatırlıyorum.
Bildiğin kızı yedire yedire bayılttı, ne ısrarı?
Çatlamış olmasın kız![]()
Olayı anlatayım hatta hani böyle yazınca havada kalıyor, aynen dediğiniz gibi "Ye kızım, yee... Bu yaşlarda yemiycen de ne zaman yiycen, yaş deri süner ye kızım. Siz gençsiniz, ihtiyacınız var; bunun da tadına bak, iki kaşıkçık (Kaşık dediği bildiğin elim kadar kaşık ve en az 4 kaşıktır) Aaa ama beğenmedin mi? Kalmasın tabağında" vs vs...
Garibim arkadaşım bir başka arkadaş grubuyla takılmış, denizdelermiş, deniz sonrası midemiz kazındı diye bir şeyler atıştıralım demişler öyle gelmiş bize, yarı tok yani, söyleyemiyor da.Aileler de tanışıyor, kız tatilde bizim memlekette, bir nevi anne emaneti gibi anneme... İftar sofrası da olunca yani... Oy ki ne oy misafir emanet kızcağız genç yesin kombosu oldu. Ondan bundan derken kız kibarlığından "Teyzeciğim elinize sağlık ama" dedikçe annem yığıyor. En son "Teyzeciğim ben biraz şuraya uzanabilir miyim?" dedi ve gitti. Bildiğin bayıldı
Uyuyakaldı. Dokunmadık orada uyudu öyle. Biz zaten koptuk annem "Tatlısından yiyemedi" dedikçe hala
![]()
Yok yaw iki kiziz hepi topu benimkiler de iki kız :)) eşim çok kardeş onlarda dediğin gibiymis olay :))))Cok kardesiniz yok degil mi:) bu arkandan aglar mevzusu genelde o ailelerde oluyor. Aile kalabaliksa " ya ben yemezsem bu Kamil yiyecek hepsini, tavanin altini yalamak istemiyorsan ye Sukriye" diye gibi bir durum var kalabalik ailelerdebiliyorsunki arkani dondugunde o yiyecegin yerinde yeller esiyor olacak
![]()
Yok yaw iki kiziz hepi topu benimkiler de iki kız :)) eşim çok kardeş onlarda dediğin gibiymis olay :))))
HahahahahaAhahahah farkettim zaten:) Dur baska bir sey daha sorayim, esin hizli konusuyor mu ve hizli yemek yiyor mu?
Anneler annelerimizBuldum ekliyorum olayı:
Uyudu kaldı kız artık, kendinden geçti koltukta.
Ay koptum gece gece hiç güleceğim yoktu aynen öyle bunun sebebi ne ola ki
Iyice taniyan insanlar alisti bana. Bende yemek icmem pek. Hele israr ayy bayar hakketn. Bende bi kere teklf ederm bidahada etmem belki ayip geliyo coguna bilmyrm :) bence seni taniyan bilen insanlar hala israr ediyrsa iste o sikinti acik acik tekrar konus derimSelamlar
Size gelen konuklarınıza yada birine konuk olduğunuzda yeme içme konusunda ısrar eder yada ısrara maruz kalırmısınız
Ya içmiyorum dendiğinde içmiyorumdur bu konıda utanmam sıkılmam neden bu ısrar:)))
Anneme anneanneme biri gelsin diyelimki çay yaptı 1 2 artık ne kadar içtimse içtiyse kişi
Yavrum bi daha koy
Neden içmiyorsun
Beğenmedin mi
Hadi bidaha koy karşılıklı içek
Ya anne içmiyorum yemiyorum diyorum yok olmuyor bu sorunu aşamıyoruz
Hani bana sadece değil herkese öyle ve çevremde çok insan var böyle
Sorun pek değil ama bazen bunaldığımda oluyor![]()