Yemeğe ve Hayata Dair Kişisel Blogum

Canım benim ya ne iyi etmişsin bu blogu açmakla..
Hamarat, becerikli arkadaşım hayırlı olsun blogun..

Merhaba size mail atmıştım ulaşmadı sanırım. Sitenizi çok beğendim ve takip ettiğim linkler arasına ekledim. Tebrik ederim benimde yeni bir yemek sitem var. İnceleyip yorum yazmak isterseniz sevinirim. Burada ki konumu da görmüşsünüzdür sanırım. Birde katıldığım bir yemek etkinliği var size de önerebilirim. Başarılarınızın devamını dilerim..

www.tarifkolik.com

Merhabalar.
Çok teşekkür ederim Harzemşah.a.s.
Sizin siteniz de hayırlı olsun,nice hayırlı ve muhabbetli paylaşımlara..!
Maillerimi hemen her gün kontrol ederim,gelmedi.Yine de gönül dolusu şükralarımı gönderiyorum , ilginiz için..
Etkinliğe bakıyorum hemen,sevgilerimle

Uzun zamandır siteyi takip edmiyorudum çok sevindim hayırlı olsun :) blog açmanı en çok isteyenlerden biride bendim ama şuanda giremiyorum Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. diyor neden böyle düzelcekmi yeni bi adrese taşıyacakmısın?

Ankara'cığım ; sana ve senin nezdinde tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Evet bir ara Türkiye'de blogspot yasağı vardı. Çok şükür uzun sürmedi bu durum. Erişimde problem yok.
Amma velakin şimdi de bulunduğum ülkede yasak :) Bu kadar olur. Bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Hayırlısı bakalım.
En hayırlı vakitte tekrar kavuşmak duası ile

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…