Evet onu düşünemedim bak o ayrıntıyı kaçırmışız , şöyle yaparız renk değişimi yaparlarsa beji beyaz olarak değiştirirz olmadı farklı bir salon takımı bakarız ama bu takım için yemek odasını bile değiştirmeyi düşünebilirm takımı çok begendimCanım salon takımın hem çok güzel hemde kullanışlı duruyo açılması falan çok iyi renk olarak bej de her şeye güzel olur...
Kafama şey takıldı yemek odası güzel başlı başına da bej koltuk takımı falan evin dizaynı nasıl genelde salonun olduğu yerde yemek takımı olur ya eğer öyleyse bembeyaz çok sırıtır onlarda başlı başına güzel ama ikisini bir arada pek uyuşturamadım ...
ya koltukların beyaz tonlarında olmalı ya da yemek takımın daha farklı ...
Evet onu düşünemedim bak o ayrıntıyı kaçırmışız , şöyle yaparız renk değişimi yaparlarsa beji beyaz olarak değiştirirz olmadı farklı bir salon takımı bakarız ama bu takım için yemek odasını bile değiştirmeyi düşünebilirm takımı çok begendim
teşekkür ederim fikir içinnnnnnnn
Teşekkür ederim evet koltukların beyaznı tercih edebilirm bu durumda yastıklarını mavi yapabilir yine mavi beyaz salon elde edebilirim veyaa kırmızı on perde kullanabilirim meselaaaBen koltuklarına bayıldım çok şık duruyolar,,yemek takımı da kendi başına güzel dediğim ikisi bir arada olmadı ama mesela o koltukların beyaz olanlarıyla da çok şık olur ama beyaz koltuğun kullanışı nasıl olur örtü örtülen koltuklardan nefret ediyorumda
Son kombinasyonu söylersin ,zevklerin zaten çok güzel ...
Teşekkür ederim evet koltukların beyaznı tercih edebilirm bu durumda yastıklarını mavi yapabilir yine mavi beyaz salon elde edebilirim veyaa kırmızı on perde kullanabilirim meselaaa
Kesinlikle , kırmızı koyu rennk olcagı için o ferahlığı bulamıcam mavi beyaz bunu begendimBence mavili daha güzel olabilir daha sakin daha huzurlu gene de sen bilirsn canımmm ama anlattığın tarz mavi yastık beyaz koltuk beyaz yemek odası çok şık olcak eminim ...
Evet tatlım haklısın öyle yapıcam teşekkür ederim yorumun içingözdecim yemek odan gayet güzel fakat beyaz turkuaz koltuk seçmeni öneririm odaya daha ferah bir hava verir
countrye para yetdiremedik şekerimloaddedgun ben yanlış mı hatırlıyorum sanki sen biraz country ci değilmiydin çeyizlerden falan anladığım kadarıyla
yatak ve yemek odan sanki modern görünüyor gibi geldi bana
ama hoşlarmış ağız tadıyla oturman dileğimle...:)
countrye para yetdiremedik şekerimmodern country karıştırcam herşeyi kendimiz yapınca birazcık öyle oldu :)
çok sevinirim eşyalarımızı avrupa yakasından alıcaz avcılara gelin gelicem de ben :)canım istanbulda ve avrupa yakasındaysan sana uygun bikaç yer önerebilirimm =)
olsun canım benim önemli olan mutlu olmak eşya nedir ki:)
Tarih netleşmedi henüz tatlım , aralık ocak gibi gelicez büyük ihtimal eşya bakmaya senin evinide görmek isterimmGözdecim selam , tarih net mi düğün için veya eşya bakmaya ne zaman geleceksiniz , şehitlik tarafında demirkapı mobilyacılar çarşısını öneriyorum ayrıntılı bikaç dükkan ismi de verebilirim inş haftasonu bi kendi evimi çekiim bakalım beğenecek misin =)
Zaten yerinde bakıp görmeden almayız burak istemez bikere öyle internetden almak falan benimde içime sinmez , istanbulda çeşit çok oradan da bakıcaz gitdigimzde bütcemize göre hem uygun hemde şık görünsün istiyoruz :)solitarywomangözdecim cnm mobilya bakma aşamasına gelmenize çook sevindim düğün yakın desene
cnm koltuk takımın çok güzel ama inan arkası bol yastıklı koltuklar hiç rahat değil benim iki tane kocaman yastık var yeri geliyor onları kaldırıp oturuyoruz sen düşün küçük küçük kırlentlerin olduğu koltuğuve yemek takımını yatak odasını yerinde görmeden sakın almayın bende biliyorsun bu tarz mobilyalara bakmıştım hep ama inan yakından çok kalitesizler istanbulda bence biraz daha bakının orda imkan çok fazla izmir gibi değil allah kolaylık versin cnm ben kaç sefer fikir değiştirdim ama şuan aldığım mobilyalardan çok memnunum vaktiniz varsa biraz daha araştırın cnm
çok değişki cıvıl cıvıl gerçekten teşekkür ederimcanım eğer o oturma grubunu çok beğendiysen şöle bi yemek odasıyla tamamlayabilirsin bence
Eki Görüntüle 763446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?