• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yemek odası takımım çok beğendim aynısı eltimde de var sorun olurmu ki??

ben ne kadar beğensemde almazdım yaa
yinede siz bilirsiniz

hadi ya zaten çok geç çoktan siparişler verildi gelecek takım; ama birde şöyle bir durum var kayınbabam eltime ne yaptıysa aynısını yapmak istiyor hani hak geçmesin anlamında hatta o yüzden eltimle fırınımız buzdolabımız çoğu şeyimiz mecburen aynı olacak yinede sağolsunlar tabiki seçimi bana bıraktılar şikayet etmiyorum hatta böyle düşünmelerine hak veriyorum birnei diğerinden fazla yapmayalım diye

milyarlarca modelden etınınkını mı begendın:))

onlara gitceksınız,sızın evınız..sıze gelceksınız,sızın evınız..

ben olsam asla onunkinden almazdım yooooookkk asla ıı-ıııhh!

Valla ne yalan söyliyim, ben de olsam almazdım. Kadın nezaketen birşey olmaz demiş ama sizin almamanız gerekirdi.

dünya kadar yemek odası takımı var.ben olsam almazdım.hani sürekli değişecek bişide değil

almış bulundum artık :( ama uzun bir süre değiştirmeyi düşünmem zaten nişanlımın ailesi her şeyi aynı değerde almak istediğinden böyle bir seçim yaptım

ben kendi çeyizime nevresim pike bile alırken ablamınkiyle aynı olmamaısna özen gösterdim kaldıki eltim yengem vs kimseyle bişeyim aynı olsun istemem birde büyük eşya yani

ben kendi çeyizime nevresim pike bile alırken ablamınkiyle aynı olmamaısna özen gösterdim kaldıki eltim yengem vs kimseyle bişeyim aynı olsun istemem birde büyük eşya yani

doğru diyorsunuz bende dikkat ederim ama kendisini 1 yıldır tanıyorum hiçde öyle çekemiycek bir insan değil ayrıca ben aynı takımın koltuk takımınıda aldım onun koltuğu başka takımın çünkü koltuklarıda beğenmiştim

hadi ya zaten çok geç çoktan siparişler verildi gelecek takım; ama birde şöyle bir durum var kayınbabam eltime ne yaptıysa aynısını yapmak istiyor hani hak geçmesin anlamında hatta o yüzden eltimle fırınımız buzdolabımız çoğu şeyimiz mecburen aynı olacak yinede sağolsunlar tabiki seçimi bana bıraktılar şikayet etmiyorum hatta böyle düşünmelerine hak veriyorum birnei diğerinden fazla yapmayalım diye

sanırım aynı mağazadan almak zorunda kaldınız bu durumda.
.herkesin zamanı farklı ,şartları farklı ,maddi olarak bile değişebiliyor..abartmışlar.ama içine sindiyse güle güle otur demekten başka bişi düşmez

sanırım aynı mağazadan almak zorunda kaldınız bu durumda.
.herkesin zamanı farklı ,şartları farklı ,maddi olarak bile değişebiliyor..abartmışlar.ama içine sindiyse güle güle otur demekten başka bişi düşmez

Şöyle ki istesem başka bi yerden başka bi model beğenme şansım vardı kimse zoraki koşmadı ama ben onlar alıyorlar diye yine aynı mağazan almak istedim birde oraya bende o takımdan alacam aynısı olsun diye gitmedim ama gittiğimde bu takımın koltuk takımını beğendim hatta nişanlım beğendi çünkü şuan piyasadaki modeller hiç hoşuma gitmiyor bu takımda koltuk takımının yemek odasıydı dikkatlice baktiğimda ayy eltimin modeli dedim bir art niyet yoktu :17:
yinede yorum için teşekkürler

ben hayatta almazdım..
ama eltim sendekini beğendim aynısından alayım mı dersede al derdim benim için sıkıntı olmaz başkasının alması ama ben asla almazdım..

elti sorun değil demiş ama sonradan senin adın kıskanç eltiye çıkar :1:

Bence Firmayla Görüş İptal Et Değiştir Başka Modelle İleride Sıkıntısını Çok Yaşarsın Bu Mevzunun...

Şöyle ki istesem başka bi yerden başka bi model beğenme şansım vardı kimse zoraki koşmadı ama ben onlar alıyorlar diye yine aynı mağazan almak istedim birde oraya bende o takımdan alacam aynısı olsun diye gitmedim ama gittiğimde bu takımın koltuk takımını beğendim hatta nişanlım beğendi çünkü şuan piyasadaki modeller hiç hoşuma gitmiyor bu takımda koltuk takımının yemek odasıydı dikkatlice baktiğimda ayy eltimin modeli dedim bir art niyet yoktu :17:
yinede yorum için teşekkürler

rabbim hayırlı uğurlu etsin.ağzınzın tadını bozmasın.

ben hayatta almazdım..
ama eltim sendekini beğendim aynısından alayım mı dersede al derdim benim için sıkıntı olmaz başkasının alması ama ben asla almazdım..

zaten bu elti muabbetini hiç anlamam :) aynı şekilde o bendekinin aynısını alsa hiç sorun etmezdim

Bence Firmayla Görüş İptal Et Değiştir Başka Modelle İleride Sıkıntısını Çok Yaşarsın Bu Mevzunun...

Malesef mümkün değil valla ben takılmam kim ne derse desin demekki aynı eşyaları beğeniyoruz diye düşünüyorum hem çoğu eşyalarımızı kıyafetlerimizi beraber alıyoruz

Back
X