elti sorun değil demiş ama sonradan senin adın kıskanç eltiye çıkar![]()
hahahah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elti sorun değil demiş ama sonradan senin adın kıskanç eltiye çıkar![]()
zaten bu elti muabbetini hiç anlamam :) aynı şekilde o bendekinin aynısını alsa hiç sorun etmezdim
bende diyorum ki eltim bendekini alsa aynısından sıkıntı yok ama ben gidipte onda olan şeyden almam başkasında olandanda almam yani evime gelip giden evine gidip geldiğim herhangi birinden..
tatlım ben olsam bende almazdım mutlaka hoşuma gidicek 2. bir seçenek olurdu bırak eltimi akrabamın evinde olandan bile almam özenti gibi geliyo bana ama senin içine sindiyse güle güle kullan![]()
Teşekkür ederim canım yeterince anladım herkes aynı düşüncede
bende kesinlikle almazdım ileride benden görüp aldı der felan farklı bişe almak isterdim
aynen oluyor böyle şeyler konu sahibi arkadş bence farklı bişe alsın imkanı varsaKonu elti olunca herşey beklenir açıkçası, insanlar bugün iyi ise yarın bir bakmışsın herşey değişivermiş, işte o anda insanın ağzından neler çıkacağını tahmin bile edemeyiz. Eltiyle kötü olduğunda; zaten o beni kıskanıyor, ne aldıysam gitti o da onu aldı! diyebilir, ki bdv' de eltim çantamdan almış, elbisem' den almış diye kıskanç ilan edilen çok '' elti'' gördüm.