Ah bu aileler..! Benim mobilya almama en az bi 5-6 ay varken bana bile aynısını yapıyorlar.
Ben vitrin de yemek takımı sergilemek istemiyorum ki ama..
Nitekim inşallah ben galip geleceğim ve almayacağım..
O evde oturacak, eşyaları kullanacak sizsiniz, vitrin yer kalabalığı, misafir takımlarımı konsolun içinde muhafaza etmeyi düşünüyorum. İnşallah gönlünüze göre almış olursunuz..
Cok zorlu surecmis herseye mudahale halindeler bide bizimkilerde kusmek gibi huyda var ins.ben galip gelcem almayacagim kalabalik ev sevmiyorum bende.. Allah yardimcin olsun arkadasim zaman daraldikca baski artiyor alcagin herseyde...
Vitrin kullanan kimse kalmadı ki. Resmen evde yığıntı halindeler eşyalar. Bence almamalısın. smuwilanın dediği gibi sen oturacaksın o evde, senin yaşam alanın olacak.
Beğnediğin yemek takımınıa göre değişir mesela ben yemek odamı alrken vitrinmi bırakmadım çünkü paraç halinde satın alırsam koca vitrini 400 lira için bırakmış olcaktım kp bırakma al dedi iyi almışım
benim yemek odam böyle vitrinimin çekmecelerinde masa örtülerim var cam kısmında misafir si takımım kahve ve çay setim var gösterişlik değiller ama :) kullandığmı şeyler yani kapalı olan yerd 3,5 çu gibi gibi bi açıyosun dondurma tabağı çerezlikler ekmeklik ayaklı tabaklar yani alıcan takıma bağlı
işte gene alcan mobilya modeline göre değişiyo ama şimdiki aklım olsa sadece koltuk takımı masa ve koonsol alırdm konsolunu büyük ve en kullanışlı olanı alırdım