- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vivense alma kesinlikle. Magdur olma olasılığın cok yüksek. Bilindik adı olan mobilyalardan da almana gerek yoK. Bosuna markaya para odeme. Siradan bir mobilyacidan alabilirsin. Yatak ya da koltuk gibi bir mobilya olmadığı icin sorun yaşayacağını zannetmiyorumMerhaba arkadaşlar yeni evleniyorum evimi dizmeye çalışıyorum , yemek odası takımını nereden alacağım bilemedim beyaz kırık beyaz tonlarında istiyorum bildiğiniz önereceğiniz bir mağaza varsa yardımcı olur musunuz ?
yani tabiki bende çok para falan ödemek istemiyorum da yine de benim tarzım biraz daha modern şık olduğundan hep beğendiklerim de pahalı şeyler çıkıyorVivense alma kesinlikle. Magdur olma olasılığın cok yüksek. Bilindik adı olan mobilyalardan da almana gerek yoK. Bosuna markaya para odeme. Siradan bir mobilyacidan alabilirsin. Yatak ya da koltuk gibi bir mobilya olmadığı icin sorun yaşayacağını zannetmiyorum
onları hallettim korkmazdan aldım tencerelerimi :) yine de teşekkür ederimKaraca dan da tencere vs alma sakin. Karaca rezalet bir marka. Binlerce kere pismanim oradan tencere aldigima.
Cook iyi seçim gule gule kullaninonları hallettim korkmazdan aldım tencerelerimi :) yine de teşekkür ederim
ankaraHangi sehirdesiniz
teşekkür ederimCook iyi seçim gule gule kullanin
Şehrinizdeki siradan mobilyacilarin google yorumlarına bakin. Daha net fikir verecektir.ankara
vallaha sabahtan beri araştırma yapıyorum sitelere gitmeye karar verdik en çok seçenek orada varŞehrinizdeki siradan mobilyacilarin google yorumlarına bakin. Daha net fikir verecektir.