Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm kızlar 10 aylık kızım son günlerde yediği herşeyi çıkarıyor dişler yeni çıktı anne sütü almıyor ne yedirebilirim bide taneli şeylerden de midesi bulanıyor sürekli
Benimde kizim tam 10 aylik yildiz sehriyeyle corba yapiyorum blandirdan gecirip veriyorum bi kasikta yogurt karistiriyorum bunu doktorumuz tavsiye etti cok seviyo birde tarhana corbasi veriyorum kofte yapip cok kucucuk parcalarla elimle ezip veriyorum ayni zamanda emiyo hala
Midesi bulanip cikardigi zaman sakin israr etme baska seyler dene yoksa tiksiniyolar bu donem bizdede var istahsizlik bu aylarda olabiliyomus suan 2 altts 2 uste toplam 4 disimiz var kopek disleri cikmak icin hazirlik yapiyo daha zamani olsada simdiden istshsizlik agri huysuzluk okuyormus bu aylarda onun icin zorlama