• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek takımı önerisi

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
135
Puanlar
33
Arkadaşılar memnun olduğunuz bır model var mı yeni trendlerden de olur🌸 desenlı ve sade olarak düşünüyorum . Günlük takım olarak desenli ve renkli tercıh etmeli mıyım?

kimsenin ne önerdigini umursamadan gidip icine sinen senin zevk alarak kullanacagin bir yemek takimi sec. nasil seviyorsan öyle yasa :)

kimsenin ne önerdigini umursamadan gidip icine sinen senin zevk alarak kullanacagin bir yemek takimi sec. nasil seviyorsan öyle yasa :)
Açıkçası kare istıyordum birde bella mesion dıye bır marka var Ordan almak istıyorum ama çevremde kullanan yok

Açıkçası kare istıyordum birde bella mesion dıye bır marka var Ordan almak istıyorum ama çevremde kullanan yok
iyi iste , herkesten farkli bir zevkin varmis , cok da fazla anlam yüklemeyin tabaga canaga, kirilinca takim bozuluyor nasilsa :) neyi begeniyorsan onu kullan .

Kare olanlar makinede çok yer kaplıyor yav kenarları da daha kolay kırılıyor. Kahvaltı takımım kare idi pişmanım

Arkadaşılar memnun olduğunuz bır model var mı yeni trendlerden de olur🌸 desenlı ve sade olarak düşünüyorum . Günlük takım olarak desenli ve renkli tercıh etmeli mıyım?
Benim günlük takımım renkli desenli karacadan almıştım misafir için olan zaten sade oluyor günlük renkli seçilebilir

Kare asla alma

Karenin modası çok oldu geçeli. Ben mudo yu beğeniyorum bazen çok güzel tabaklar geliyor ama yakalaması zor hızlı yükeniyor, tarz olarak da modern, iskandinav sade modelleri seviyorum. Senin tarzın ne o önemli ons göre öneri yapılabilir.

Jumbonun takımları hem kaliteli hemde güzel modelleri var

Bella Maison'ın desenli modellerini görmeden almayın. Arka plan renklerini ve ışığı çok güzel ayarlıyorlar havası farklı oluyor. Beğendiğim bir modeli gerçekte görünce hoş gelmedi gözüme, almadım.

Back
X