Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşılar memnun olduğunuz bır model var mı yeni trendlerden de olur desenlı ve sade olarak düşünüyorum . Günlük takım olarak desenli ve renkli tercıh etmeli mıyım?
iyi iste , herkesten farkli bir zevkin varmis , cok da fazla anlam yüklemeyin tabaga canaga, kirilinca takim bozuluyor nasilsa :) neyi begeniyorsan onu kullan .
iyi iste , herkesten farkli bir zevkin varmis , cok da fazla anlam yüklemeyin tabaga canaga, kirilinca takim bozuluyor nasilsa :) neyi begeniyorsan onu kullan .
iste benim de fikrim cevrene göre yasama , kendin neyi seviyorsan onu kullan demekti. sen neden rahatsiz oldun ki kuzum. senin fikrin varsa sen de onu yaz
Arkadaşılar memnun olduğunuz bır model var mı yeni trendlerden de olur desenlı ve sade olarak düşünüyorum . Günlük takım olarak desenli ve renkli tercıh etmeli mıyım?
Karenin modası çok oldu geçeli. Ben mudo yu beğeniyorum bazen çok güzel tabaklar geliyor ama yakalaması zor hızlı yükeniyor, tarz olarak da modern, iskandinav sade modelleri seviyorum. Senin tarzın ne o önemli ons göre öneri yapılabilir.
Bella Maison'ın desenli modellerini görmeden almayın. Arka plan renklerini ve ışığı çok güzel ayarlıyorlar havası farklı oluyor. Beğendiğim bir modeli gerçekte görünce hoş gelmedi gözüme, almadım.