yemek takimima uygun ckb takimi önerisi ?

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
38
kızlar merhaba..
bir kısmınız biliyorsunuz çeyiz alışverişine tam gaz devam ediyorum..ama uzun zamandır karar veremediğim bir konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var..

aldığım yemek takımı ve çatal bıçak takımımın resimlerini eklicem..bunlara uygun bardak takımı önerilerini beklyiorumm..

$204_buyuk.webp
$KORKMAZ-A2440-SILE-CATAL-KASIK-SETI-101-PARCA__38862792_0.webp

günlük yemek takımımda aşağıdaki model ona uygun da çatal bıçak takımı önerebilir misiniz?
$116_buyuk.webp

canım cesıtlı markaların sıtelerıne gır ordan takımlarına uygun seylerı rhatlıkla bulabılırsın

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir..
Bilginize..:34:

Burada bazı arkadaşların kendilerinin takım oluşturduklarını okudum.Yani desensiz bardaklarla takım oluşturuyorlar hem maliyeti uygun oluyor,hem her takıma uyuyor hem de kırılma esnasında parçasını bulmak sorun olmuyor.Bence bunu bir düşünün.Bardak takımları altı kişilik oluyor ama yemek takımları on iki kişilik.On iki kişiliğe uydurayım deseniz hem gereksiz parçaları var hem de maddi olarak gereksiz masraf olur bence.Bende buradan okuduklarımdan yola çıkarak dediğim gibi yapmayı düşünüyorum.

Günlük yemek takımınız biraz daha spor olduğu için sapları renkli kaşık çatallardan alabilirsiniz.Kırmızı mesela.Gayet hoş olur.Kolay gelsin.​

canım cesıtlı markaların sıtelerıne gır ordan takımlarına uygun seylerı rhatlıkla bulabılırsın

canım bakıyorum çok hoş modeller var ama çok gereksiz parçalar var..

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir..
Bilginize..:34:
teşekkürler...:kkk:

Burada bazı arkadaşların kendilerinin takım oluşturduklarını okudum.Yani desensiz bardaklarla takım oluşturuyorlar hem maliyeti uygun oluyor,hem her takıma uyuyor hem de kırılma esnasında parçasını bulmak sorun olmuyor.Bence bunu bir düşünün.Bardak takımları altı kişilik oluyor ama yemek takımları on iki kişilik.On iki kişiliğe uydurayım deseniz hem gereksiz parçaları var hem de maddi olarak gereksiz masraf olur bence.Bende buradan okuduklarımdan yola çıkarak dediğim gibi yapmayı düşünüyorum.

Günlük yemek takımınız biraz daha spor olduğu için sapları renkli kaşık çatallardan alabilirsiniz.Kırmızı mesela.Gayet hoş olur.Kolay gelsin.​

anladım canım cok tesekkur ederım..söylediklerine kesınlıkle katılıyorum..hep 6 kişilik setler var..12 kişiliğe tamamlayınca da en iyi ihtimalle 1000 lirayı buluyor..

kırmızı saplı olanlardan bugun bernardoda gordum celıklerı de fena degıldı...

çook teşekkür ederim yardımınız için :16:

tantitonide sedef kaplamilalar var kirmizisi cok guzel 18 parca veya tek tek alabiliyorsunuz

teşekkür ederim canım..baktım ama bide yakından gormek lazım..izin günumde bakıcam inşallah..tekrardan teşekkür ederim..:54:

bernardo nun bardak takımları çok güzel oluyor oraya bir bak, bir de internette canba kristal var. onunda ürünleri güzel oluyor

bende geçenlerde Karaca'da gördüm, ayy çok güzel modeller vardı, tavsiye ederim.
ayrıca da bernardo'nun pdf kataloğunda boğulmaktayım birkaç gündür ne güzel modeller var yahu!

canım bernardonun urunlerını bende cok begenıyorum aslında kafamda bı kac model var ama diğerini görüp ondan vazgecebılıyorum su an :17:

Back
X