- 20 Ocak 2010
- 47.077
- 174.249
- 1.123
- 44
15 yaş amca demek için az geldiyse 25 yapalimBenim annemin teyzesi 4 yaş büyük kendisinden. Her 4 yaş büyük kişiye teyze mi desin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 yaş amca demek için az geldiyse 25 yapalimBenim annemin teyzesi 4 yaş büyük kendisinden. Her 4 yaş büyük kişiye teyze mi desin?
Zeka ve çalışmak birbirinden bağımsız şeyler olabilir mesela. Zeki olan değil çalışan kazanır derler mesela. Zeki olmayan biri de bir cümleyi ezberleyebilir, sadece zeki olandan biraz daha fazla okur o kadar.Yo ölçüyor.
Zekiysen üniversite sınavından güzel bir puan alıp iyi bir bölüm okuyabiliryorsun.
Hacettepe üni de okuyan biriyle Kafkas ünide okuyan biri sence aynı zekada mıdır ? Asla değildir.
Hayatım boyunca olgun adamlardan hoşlandım,bundan asla memnun olmasamda kendimi tutamadım ve hep benden yaşça büyük adamları sevdim.Bunun nedenini biliyorum ama çıkıp burda söylemeyeceğim,çünkü söylersem başka bir konuda kudro ve sen yüzüme nedenini vuracak kadar acımasızsınız.İnsan psikolojisi farklı çalışıyor,bir şeyler yaşarsın ve o yaşadıklarına karşın senden yaşça büyük birilerini sever beynin.Bu senin değil,beyninin yaptığı bir şeydir.Dediğim gibi insan psikolojisini az çok bilsen anlardın.Ben 32 yaşındayım, bu adama amca demem. Ama konu sahibine göre baya da amca.
Üniversite sınavı zeka ölçmez! Bizim ülkemizdeki hiç ölçmez.
Baba kız iliskisindeki sorunlar olduğunu herkes bilir, psikoloji okumaya gerek yok bunun için. Ama bunun farkında olmanıza rağmen devam etmeniz...Hayatım boyunca olgun adamlardan hoşlandım,bundan asla memnun olmasamda kendimi tutamadım ve hep benden yaşça büyük adamları sevdim.Bunun nedenini biliyorum ama çıkıp burda söylemeyeceğim,çünkü söylersem başka bir konuda kudro ve sen yüzüme nedenini vuracak kadar acımasızsınız.İnsan psikolojisi farklı çalışıyor,bir şeyler yaşarsın ve o yaşadıklarına karşın senden yaşça büyük birilerini sever beynin.Bu senin değil,beyninin yaptığı bir şeydir.Dediğim gibi insan psikolojisini az çok bilsen anlardın.
Ama sen bu adamı sevmiyorsun ki.Hayatım boyunca olgun adamlardan hoşlandım,bundan asla memnun olmasamda kendimi tutamadım ve hep benden yaşça büyük adamları sevdim.Bunun nedenini biliyorum ama çıkıp burda söylemeyeceğim,çünkü söylersem başka bir konuda kudro ve sen yüzüme nedenini vuracak kadar acımasızsınız.İnsan psikolojisi farklı çalışıyor,bir şeyler yaşarsın ve o yaşadıklarına karşın senden yaşça büyük birilerini sever beynin.Bu senin değil,beyninin yaptığı bir şeydir.Dediğim gibi insan psikolojisini az çok bilsen anlardın.
Zeki olan değil çalışan mı kazanır ?Zeka ve çalışmak birbirinden bağımsız şeyler olabilir mesela. Zeki olan değil çalışan kazanır derler mesela. Zeki olmayan biri de bir cümleyi ezberleyebilir, sadece zeki olandan biraz daha fazla okur o kadar.
Boş vaktiniz çok düşünmek için, iyi fikir.Bu mantık ufkumu genisletecege benziyor. Ciddi manada bu konuda düşüneceğim biraz.
Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?Ben 32 yaşındayım, bu adama amca demem. Ama konu sahibine göre baya da amca.
Gazi mezunuyum o zaman hava atayım biraz şuradaYo ölçüyor.
Zekiysen üniversite sınavından güzel bir puan alıp iyi bir bölüm okuyabiliryorsun.
Hacettepe üni de okuyan biriyle Kafkas ünide okuyan biri sence aynı zekada mıdır ? Asla değildir.
Tüh.. Bir sonraki konumda şimdi kudro şunu yazacak.Baba kız iliskisindeki sorunlar olduğunu herkes bilir, psikoloji okumaya gerek yok bunun için. Ama bunun farkında olmanıza rağmen devam etmeniz...
15 yaşa amca denmez zaten abi denir. 25 yaş amca diyen der abi diyen der bana ne? Kime ne?15 yaş amca demek için az geldiyse 25 yapalim![]()
Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?
Olgun adamlardan hoşlanma nedenin sadece yaşın. Belki baba sorunun da vardır, onu bilemem. Ama her türlü bi 10 yıl sonra beğenilerin değişecek. Bu adamla evlenmek senin için iyi bir seçim olmayacak. Çünkü ilerde en büyük pişmanlığın olma ihtimali yüksek bir tercih bu. Biz yüzüne bir şey vurmuyoruz, düz konuşuyoruz, belki acımasızız, ama neyse onu konuşuyoruz.Hayatım boyunca olgun adamlardan hoşlandım,bundan asla memnun olmasamda kendimi tutamadım ve hep benden yaşça büyük adamları sevdim.Bunun nedenini biliyorum ama çıkıp burda söylemeyeceğim,çünkü söylersem başka bir konuda kudro ve sen yüzüme nedenini vuracak kadar acımasızsınız.İnsan psikolojisi farklı çalışıyor,bir şeyler yaşarsın ve o yaşadıklarına karşın senden yaşça büyük birilerini sever beynin.Bu senin değil,beyninin yaptığı bir şeydir.Dediğim gibi insan psikolojisini az çok bilsen anlardın.
İnşaat işçileri çok fazla çalışıyor derken ne demek istediğinizi anlayamadım. İnşaatta sınava hazırlanmak için ders mi çalışıyorlar? Çalışan kazanır dediğimde bir işte calismak olarak mı algıladınız? İnşaat işçisinin universite sınavına hazırlanıp kazanamadığını nereden biliyoruz. (Ders) çalışmak bir motivasyon ister. Kimisi okuyarak zaman kaybetmek yerine çalışarak hayata atılır, kimisi okutulmaz zaten. Kimisi de üniversite mezunudur ama inşaatta işçi olarak çalışmak zorunda kalır. Zeka bir ölçüt değildir.Zeki olan değil çalışan mı kazanır ?
İnşaat işçileri çok fazla çalışıyor mesela.Ama bir savcı onlara nazaran masa başında.Yani devreye burada zeka giriyor.İnşaat işçisi üni kazanamamış (istisnaları geçiyorum,belki bakmakla yükümlü ailesi vardı bilemem) ama savcı hukuk okuyup en zor sınava girip savcı olmuş.Umarım anladın
Yok onu özel mesajlarında anlatmıştın sen zaten bana. İstesem bu konuna da bir önceki konuna da yazardımTüh.. Bir sonraki konumda şimdi kudro şunu yazacak.
Aaa evet pilavı yapamazsın babanla alakalı bu.
Ahah tanımadığın insanlar hakkında bu kadar emin konuşma.Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.