- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
Kesinlikle buna katılıyorumPirinçten pirince göre değişir ama bu. Bilmeyenler icin bu detaylari vermek gerek. Sehriye konacaksa baska oranda su konur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle buna katılıyorumPirinçten pirince göre değişir ama bu. Bilmeyenler icin bu detaylari vermek gerek. Sehriye konacaksa baska oranda su konur.
HahahahahhBen şöyle anladım. 55 yaşında kart horozla sevgiliymiş ama aşağılık kompleksinden dolayı sevgilisinin genç olup olmadığı konusunda sürekli çevresinden ve tanımadığı insanlardan bile destek görmesi gerekiyormuş. Sevgilisinin ayaklarını yıkıyormuş ve çocukları pilav istemiş ama lapa olmuş. Yanlışsam düzeltin
Sen burada tanımadığın insanlara dahi fotoğrafını atıp yorum istediğin sevgiline aşık olduğunu mu sanıyorsun cidden?Eşinin genç olmasıyla övünmene gerek yokÖvünülecek bir şey değil yaş konusu.Şuanki hayatımdaki insanı başlarda yanıma yakıştıramadım,yaşlı gözüküyor mu diye hep merak ettim ve aşırı rahatsız oldum.Yolda yürürken elini bile tutmazdım.Aileme,çevreme çok sormuştum ben mi öyle düşünüyorum yoksa yanıma yakışıyor mu diye.Verilen cevaplara görede içim rahatladı zaten.Hala ara ara bazen rahatsız olurum bu konudan.Kendimi tatmin etmek için sorduğum bir soruydu.Aşk denilen şey yaş tanımıyor.Birden bire olunan bişey.Benim içinde büyük bir sorundu 17 yaş ama sevdikten sonra pek önemi kalmıyor.Kariyer konusuna gelince ben kendime göre çok iyi bir kariyerim var dedim
senden daha iyi kariyerim var demedim ki.Yani benden daha iyi bir ünide okumuş ol hatta hakim ol.Banane yani.Ben kendimce mesleğimi seviyorum kendimce çok iyi buluyorum hayır senle kıyaslama mı yaptım ?
Cevap vermesem haklı görücekler kendilerini.Bu kadar saat bunlara laf yetiştirdiğime inanamıyorumKonu sahibi arkadasım.
Yerinde olsam konum dısında butün bu yazılanlara asla cevap vermezdim.
Bosuna laf yetistirdin ne gerek vardi..
Cunku ortaligibugun nıye herkes gergın konuya baktım da gercektenden cok basıt seylere gerılmıssınız
Belli eski ve kuyruk acılı bir üyecikAy yazık acıdım. Midem bulandı nasıl bir kadınsın sen, hemcinsine nasıl bu cümleleri kurabiliyorsun?
Sen şimdi sağlıklı mısın gerçekten? Hangi hastanede çalışıyorsun, özellikle gitmeyelim, aman diyim bi ters anında sokuverirsin neşteri. Öfke kontrolü yok gibi sanki. Yani, o mesajda ne buldun bu kadar tetiklenecek, hakaret yok bişey yok. Gerçekten çok ürpertici.Hahahahahh
Adam 38 yaşında ya.Ne 55 i gerçekten ne saçmaladın.Ne ayak yıkamasıçıkldırcam artık gülüyorum ahahhaha beyinsiz seni
Elini tutmaya utandığı aşama aşık olduğunu iddia edecek kadar sağlıklı işte, lütfen.Sen şimdi sağlıklı mısın gerçekten? Hangi hastanede çalışıyorsun, özellikle gitmeyelim, aman diyim bi ters anında sokuverirsin neşteri. Öfke kontrolü yok gibi sanki. Yani, o mesajda ne buldun bu kadar tetiklenecek, hakaret yok bişey yok. Gerçekten çok ürpertici.
Ay siz iyice sacmadiniz. Neden boyle yapiyorsunuz ne gerek var?Hahahahahh
Adam 38 yaşında ya.Ne 55 i gerçekten ne saçmaladın.Ne ayak yıkamasıçıkldırcam artık gülüyorum ahahhaha beyinsiz seni
Bi daha böyle gencecik bi kız nerde bulup bağlayacak amca allasen, bulmuş bulacağını, her şeyine ağız eğiyor.Sen burada tanımadığın insanlara dahi fotoğrafını atıp yorum istediğin sevgiline aşık olduğunu mu sanıyorsun cidden?
Elini tutmaktan çekindiğin adama değil aşık olduğunu yazman çok komik olmuş.
Sevgilinde de zerre kadar iş yok, ona da söyledim demissin ya, seninle hâlâ devam ettiğine göre cidden umutsuz vaka. Tâbi sana göre çook aşık olduğu için dış görünüşüyle ilgili ailen, arkadaşların herkesten yorum almana ses çıkarmıyor.![]()
Hadi ya. O bana gerizekalı derken iyiydi.