Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha bu ben :KK70: elime yapışmasın diye diye... Sonra eşim bir gün annemin yaptığı gibi yapacağım kıvamını sen un hariç malzemeleri ver bana ver dedi. Ayarladım unu da yanına koydum az unla yumuşacık yaptı :KK70: artık o kıvamda yapıyorum ben de.
Aynı benim eşimde öyle eli us derler ya hani.harika yapar herseyi

O

Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Al işte gene mutsuz olduğunuz anlaşildı kızlar 😔 hadi paydos dağılabilirsiniz

O

Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Kedi oğluma niye acıdın ki benim? Yediği önünde yemediği arkasında evin en sıcak yerinde yatıyor çocuğum.

Eklentiler

• 5101460C-9E8A-4211-8FDE-9EE340B18EB0.webp
    5101460C-9E8A-4211-8FDE-9EE340B18EB0.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 30
Ay ben de saftirik sabahtan beri girmedim foruma diye ciddi ciddi cevap yazdım konuya siz neler konuşmuşsunuz. Çekirdeğimi alıp takip edeyim. Mermaidmiş konu sahibi hiç fark etmedim etsem yazmazdım 😅

Üni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli
Senin diplomanın bu eğitim kalitesi yerlerde ülkenin sınırları dışında bir geçerliliği ve önemi yok, kendini, eğitimini bu kadar büyük görme lütfen:KK51:

Amca olması farklı amca gibi mi duruyor diye sorması farklı. Eşim benden 8 yaş büyük. Ben yaşlanıyorum o hala 25 gösteriyor.

17 yaş normal mi sizce? Adam reşit olmadan 1 sene önce doğmuş konu sahibi.
38 yaşındaki bir adam 21 yaşındaki bir genç kızla ne paylaşabilir seks ya da seks ihtimali dışında? Sizin eşinizle olan yaş farkınızın 2 katından daha fazla bir fark söz konusu.
Burada anlattığı kadar aşık olsa, oturup saatlerce sohbet edebiliyor olsalar, doğru düzgün bir paylaşımları olsa ona buna "yaşlı mı duruyor" diye sormaz zaten.

Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yaz😘 Bundan yürü bari.
Kud ra bi zi dis ko ya götür, kavga cikmis ben hala pilavdi kurufasulyeydi hshsh

14 senedir eşinle berabersin ve 14 sene boyunca istemedin öyle mi ahhqhwhqhwhwhwhw tamam inandım
Çocuk istemeyen insanla hiç karşılaşmadın mı hayatında? O kadar mı toysun cidden? Evet 14 sene istemedim bi 14 sene daha istemem muhtemelen. Bi sakıncası mı vardı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X