- 20 Ocak 2010
- 47.083
- 174.259
- 1.123
- 44
Göster diplomanı yoksa sonsuza kadar susBiri diploma no ister, digeri gelir muge anli gibi ne mezunusunnn sen der, agiz tadiyla yorum yapamayacagiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göster diplomanı yoksa sonsuza kadar susBiri diploma no ister, digeri gelir muge anli gibi ne mezunusunnn sen der, agiz tadiyla yorum yapamayacagiz.
Meğer ben eski karısıymışım şokÖyle deme inanır şimdikdkfflkff
Sus sen Abdülhamid'i savundunBiri diploma no ister, digeri gelir muge anli gibi ne mezunusunnn sen der, agiz tadiyla yorum yapamayacagiz.
HahahhaAblacım titanik batarken çalan orkestrasın hg![]()
Ben de arada geyikten gitmesem bariÇok geç soluklanmak için.![]()
Orada vurgulanmak istenen, kaliteli sandığın eğitim, aldığın diplomanın dünya standartlarında vasat oluşu, kendi çöplüğünde ötmeni sağlıyor işte:)Türkiye’de kalacağım.Yurtdışında yaşamak gibi bir hayalim yok.O yüzden buranın dışında bir geçerliliği yoksa beni çok ilgilendirmiyor bu.
Ona o oyunu neden oynadın geçenlerde, madem bu kadar istekli adam? Neden f.ckbuddy olarak takılalım falan dedin, neden ciddiyetini ölçmek istedin madem kapında yatıyor? Kızım sen bizi ne sandın? Bal gibi de oturdun tektaş bekliyorsun, ama çabuk pes ettin, hemen bıraktın çocuğu.Kadın evlendi geçen ay. Bizimle çok ilgisi yok artık.Velayeti babasına verdi. Minicik bir çocuğu neden kullanayımNe zaman ayrılsam kapımda yalvaran kendisi zaten.İlişkiyi istemediğimi görüşmek istemediğimi söyleyip her defasında kabul etmeyen kendisi.Hadi beni istemeyen bir adam olsa kendimi kabul ettirmek için çocuğa yalakalık yapıyorsun deseniz daha mantıklıydı
Ozele gelDirek dumduk üyelik iptali yaptı![]()
Ama o çok eğitimli ve zeki taam mı!!1!1!1!
ben gent unisi mezunuyum, en cokk ben yorum yapacağım, en cok ben.Göster diplomanı yoksa sonsuza kadar susbenim lise var yırttım
![]()
Tektaş aylar önce geldi.Evliliği şuan istemeyen benim zaten ahahahah gülmekten ölücemmmOna o oyunu neden oynadın geçenlerde, madem bu kadar istekli adam? Neden f.ckbuddy olarak takılalım falan dedin, neden ciddiyetini ölçmek istedin madem kapında yatıyor? Kızım sen bizi ne sandın? Bal gibi de oturdun tektaş bekliyorsun, ama çabuk pes ettin, hemen bıraktın çocuğu.
Adam Brad Pitt e benziyosa 70 de olsa alirim ben şahsenAdam benjamin button yalnız. Önce 40’tı sonra 39 oldu, bu konuda da 38 olmuş. Zamanla yaşları eşitlenir bence![]()
He he. Gelinliğin de hazırdır şimdi senin, etiketi kesiyorsundurTektaş aylar önce geldi.Evliliği şuan istemeyen benim zaten ahahahah gülmekten ölücemmm
Benzemiyor sorun ordaAdam Brad Pitt e benziyosa 70 de olsa alirim ben şahsen![]()
yemek yapmayı biliyosa evlen gitsin.Tektaş aylar önce geldi.Evliliği şuan istemeyen benim zaten ahahahah gülmekten ölücemmm
Ayni seyi soylemistim bende ozelini dokmedim tabikiKonu sahibinin konu açıp herkese sorduğu şeyleri konuşmak özelini dökmek değildir diye düşünüyorum. Kimseyi savundugum yok ama benim üzerimden senin niyetin iyi onlarınki kötü denmesi hoşuma gitmez. Mesela direkt kötü niyetli olduğunu düşündüğün kişiye söyleyebilirsin bunu, daha iyi olur.
Limonlu Su'yu severim. Şu an burada olmadığı için mesela adını, bir tartışma konusu olarak örnek vermek adına, geçirmek de hoş değil benim için.